Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(lauryna @ 2013 01 03, 21:41)
Ryt varysiu i akropoli, gal pavyks ka pagriebti. biggrin.gif

Ar pavyko? smile.gif Yra nauju kolekciju?
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2013 01 07, 18:40)
Yra nauju kolekciju?

yra
Atsakyti
[quote=~Aylin,2013 01 07, 19:55]
yra
[/quote. Ir ka grazaus uzmatet is naujos kolekcijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 07 sausio 2013 - 19:17
QUOTE(Joviva @ 2013 01 07, 19:15)
                                                                                                                                    Ir ka grazaus uzmatet is naujos kolekcijos?

silkinukes visai nieko, bet is pricncipo ispudingu naujoviu nemaciau
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2013 01 07, 18:40)
Ar pavyko? smile.gif Yra nauju kolekciju?

Nieko nepavyko nugriebti, Baltarusiai viska islave :-) Matavausi ryza odinuke, bet s dydis gan gerokai padidintas.

I nauja kolekcija dar nesidairiau, nes man per brangu ir nenoriu nervu gadintis, blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal žinot kuri tarpininkė iš USA užsakinėja? Taip noriu vienos bliuskutės, o nėra nei parduotuvėj, nei UK.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 03, 16:31)
O man kaip tik dauguma MD rubu atrodo padidinti blink.gif  g.gif

MD rubu dydziai yra mazinti, o rubai kurie atrodo didinti, tai cia tokie modeliukai- platus 4u.gif
Atsakyti
Is Uk gal kuri siuntetes? 4u.gif
Atsakyti
As per tarpininke is UK uzsisakiau. Laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 07, 23:24)
Matavausi ryza odinuke, bet s dydis gan gerokai padidintas.

QUOTE(aaangelika @ 2013 01 08, 20:14)
MD rubu dydziai yra mazinti, o rubai kurie atrodo didinti, tai cia tokie modeliukai- platus  4u.gif

Sakot, gali buti plataus modelio odiniu striukiu biggrin.gif As labiau buciau linkusi pritart, kad visgi nuo rubo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2013 01 08, 19:14)
MD rubu dydziai yra mazinti, o rubai kurie atrodo didinti, tai cia tokie modeliukai- platus  4u.gif

Patikekit, as tikrai zinau, kurie yra platus modeliai biggrin.gif Vadinasi, taip iseina, MD beveik visi modeliai yra platus? biggrin.gif Vadinasi, visos kelnes turi kristi, megztiniai ir palaidines bei sukneles kaboti kaip maisai, taip? ax.gif Nes juk cia tokie modeliai, platinti ax.gif Man MD beveik visi rubai atrodo padidinti, matyt, tokie ir yra, nes visada reikia imti mazesni dydi nei paprastai nesioju ax.gif
Atsakyti
Tikrai dauguma rūbų yra padidinti. Aš sakyčiau netgi didžioji dauguma jų. Pati nešioju XS-S dydžius, MD per visą šį laiką, kai parduotuvė atsidarė Kaune, nusipirkau tik 3 drabužius, kurių dydis man tiko. Ten tiek gražių rūbų būna, bet net apmaudu, kad praktiškai niekas netinka.
Kaune dar ta problema, kad retai kada randi 34 dydį, kuris va bank dar galėtų tikti. Kitose parduotuvėse ir tas 36 visai normaliai gula, o MD visada per didelis.
Atsakyti