Turiu nemazai batu is ten bet nei vienu neremontavau
viskas ten ir taip gerai

QUOTE(Rasytee @ 2013 01 13, 12:18)
Jums pasisekė, gero nešiojimo

idomu ar si silkinuke realiai grazi ....gal kas matet ?

Gazi
QUOTE(cameja @ 2013 01 13, 15:30)
labai grazi.

QUOTE(cameja @ 2013 01 13, 13:46)
man tik rankovyciu noretusi ilgesniu

QUOTE(cameja @ 2013 01 13, 13:46)
buvau siandiena MD, sita maciau , realiai grazi, tik kainos taip pat nepamenu, bet is ispardavimo jinai ir dydziu jau visai nelike

nusipirkau vilnone skraiste/salika , sedziu apsisiautusi jau tokia miela

prie kasos uzkliuvo MD kvepalai ir labai patiko kvapas, gal kuri naudojate?

beje dar ka girdejau is paciu pardaveju, kad vistik MD dydziai daugumoje yra pamazinti

lankiau vakar MD, reikėjo dovanų korteles panaudoti
tai lengvai apsišopinau: kelnės ir du megztiniai.
kelnės tikrai pamažintos, nes man nešiojančiai 34 dydį, 36 tiko. pirkti megztukai (S dydis) laisvai krentančio modelio - tokie ir turi būt. taigis reziume - MD rūbai mažinti, bent jau maniškiai

kelnės tikrai pamažintos, nes man nešiojančiai 34 dydį, 36 tiko. pirkti megztukai (S dydis) laisvai krentančio modelio - tokie ir turi būt. taigis reziume - MD rūbai mažinti, bent jau maniškiai

QUOTE(gitaaa @ 2013 01 16, 16:12)
lankiau vakar MD, reikėjo dovanų korteles panaudoti
tai lengvai apsišopinau: kelnės ir du megztiniai.

manau, kad nebus vieningos nuomones del MD dydziu pamazinimo/padidinimo, nes as taip pat nesioju 34 dydi, bet kiek matuojuosi MD 36 dydzio kelnes galiu nusiimti net neatsisegus (tiek dzinsai, tiek klasikines, tiek tokio stiliaus kaip leginsai)

matavausi siandiena vaskuotas kelnytes, tai pamazintos vienu dydziu tai tikrai
ir man kaip aukstaugei visiskai netiko ilgis