Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

Turiu nemazai batu is ten bet nei vienu neremontavau smile.gif viskas ten ir taip gerai
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 13, 12:18)
Turiu nemazai batu is ten bet nei vienu neremontavau smile.gif viskas ten ir taip gerai

Jums pasisekė, gero nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
idomu ar si silkinuke realiai grazi ....gal kas matet ? bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
Gazi
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 13, 13:46)

aciu...jau nupirkta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2013 01 13, 15:30)
aciu...jau nupirkta  wub.gif

labai grazi. wub.gif Kiek pingu kainavo ?
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2013 01 13, 13:46)
idomu ar  si silkinuke realiai  grazi  ....gal kas matet  ?  bigsmile.gif

man tik rankovyciu noretusi ilgesniu g.gif
Atsakyti
Labai graži wub.gif nesimatavau, bet čiupinėjau. Tie neriniai labai subtiliai atrodo. Kainos nepamenu, kas klausė.
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2013 01 13, 13:46)
idomu ar  si silkinuke realiai  grazi   ....gal kas matet  ?  bigsmile.gif

buvau siandiena MD, sita maciau , realiai grazi, tik kainos taip pat nepamenu, bet is ispardavimo jinai ir dydziu jau visai nelike doh.gif

nusipirkau vilnone skraiste/salika , sedziu apsisiautusi jau tokia miela wub.gif

prie kasos uzkliuvo MD kvepalai ir labai patiko kvapas, gal kuri naudojate? bigsmile.gif

beje dar ka girdejau is paciu pardaveju, kad vistik MD dydziai daugumoje yra pamazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 16 sausio 2013 - 14:52
lankiau vakar MD, reikėjo dovanų korteles panaudoti biggrin.gif tai lengvai apsišopinau: kelnės ir du megztiniai.
kelnės tikrai pamažintos, nes man nešiojančiai 34 dydį, 36 tiko. pirkti megztukai (S dydis) laisvai krentančio modelio - tokie ir turi būt. taigis reziume - MD rūbai mažinti, bent jau maniškiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 01 16, 16:12)
lankiau vakar MD, reikėjo dovanų korteles panaudoti biggrin.gif tai lengvai apsišopinau: kelnės ir du megztiniai.
kelnės tikrai pamažintos, nes man nešiojančiai 34 dydį, 36 tiko. pirkti megztukai (S dydis) laisvai krentančio modelio - tokie ir turi būt. taigis reziume - MD rūbai mažinti, bent jau maniškiai rolleyes.gif

manau, kad nebus vieningos nuomones del MD dydziu pamazinimo/padidinimo, nes as taip pat nesioju 34 dydi, bet kiek matuojuosi MD 36 dydzio kelnes galiu nusiimti net neatsisegus (tiek dzinsai, tiek klasikines, tiek tokio stiliaus kaip leginsai) verysad.gif O 34 niekaip nepavyko dar niekad pasimatuot, nes labai greit isperka jei tokiu buna (o buna labai retai).
Atsakyti
matavausi siandiena vaskuotas kelnytes, tai pamazintos vienu dydziu tai tikrai unsure.gif ir man kaip aukstaugei visiskai netiko ilgis doh.gif
Atsakyti