Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(Cinamonine @ 2013 01 08, 21:42)
Tikrai dauguma rūbų yra padidinti. Aš sakyčiau netgi didžioji dauguma jų. Pati nešioju XS-S dydžius, MD per visą šį laiką, kai parduotuvė atsidarė Kaune, nusipirkau tik 3 drabužius, kurių dydis man tiko. Ten tiek gražių rūbų būna, bet net apmaudu, kad praktiškai niekas netinka.
Kaune dar ta problema, kad retai kada randi 34 dydį, kuris va bank dar galėtų tikti. Kitose parduotuvėse ir tas 36 visai normaliai gula, o MD visada per didelis.

Lyg savo mintis skaiciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
buvau siandiena uzbegusi i MD, nauja kolekcija kolkas nieko gero, bet tikiuosi dar papildys, patiko silkiniai marskinukai smelio spalvytes su juodais taskuciais , bet mano dydzio vietomis tas silkas po kiseniukais taip kaip subruzintas, isdiles, na nemoku paaiskinti kaip sutraukas vietomis , taip negraziai unsure.gif kaip jums nesiojasi silkinukes MD ? g.gif
Atsakyti
Ar kuri turit Massimo Dutti paltukų? Žiūrėjau šiandien tokį, jis toks kaip megztas. Įdomu kaip nešiojasi tokie? ax.gif
Sudėtis:
13% alpaca, 4% polyamide, 18% acrylic, 39% polyester, 24% wool, 2% viscose

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 12 sausio 2013 - 16:13
QUOTE(Linutelia @ 2013 01 12, 17:11)
/gSFsyx7Z1VY/s1600/Massimo+Dutti+Machine+Knit+Coat.jpg[/img]

as irgi siandien toki ziurejau biggrin.gif man tik nepatiko tos knopkytes, kazin ar neisplystu nesiojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 12, 18:12)
as irgi siandien toki ziurejau  biggrin.gif  man tik nepatiko tos knopkytes, kazin ar neisplystu nesiojant  g.gif

Kažkaip neatkreipiau dėmesio g.gif aš labai greit jį užsimečiau, bet užsidėjus tai patiko jis man wub.gif Kaip tau atrodo kaip ta pati medžiaga nešiotųsi?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 01 12, 17:14)
Kažkaip neatkreipiau dėmesio  g.gif  aš labai greit jį užsimečiau, bet užsidėjus tai patiko jis man wub.gif Kaip tau atrodo kaip ta pati medžiaga nešiotųsi?

manau nesiotusi gerai, nes neteplus ir siulai tokie kad jei ir pasivels nesimatys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 12, 17:09)
buvau siandiena uzbegusi i MD, nauja kolekcija kolkas nieko gero, bet tikiuosi dar papildys, patiko silkiniai marskinukai smelio spalvytes su juodais taskuciais , bet mano dydzio vietomis tas silkas po kiseniukais taip kaip subruzintas, isdiles, na nemoku paaiskinti kaip sutraukas vietomis , taip negraziai  unsure.gif  kaip jums nesiojasi silkinukes MD ?  g.gif

Man tai gerai g.gif turiu 3 tai visos kaip naujos
Atsakyti
As buciau ir linkusi pritarti, kad rubelio dydis nuo modelio priklauso. Pirkau sijona 36 dydi, tai per liemeni sakyciau platokas, noretusi 34, plonyti nertini emiau ir trikotazine palaidine - S kaip tik (mano peciai platus, gal del to ispildo), o pats palaidiniu modelis turi buti apkrites. Silkines palaidines matavausi S - buvo dideles. Net suabejojau ar tikrai S...
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 12, 16:09)
buvau siandiena uzbegusi i MD, nauja kolekcija kolkas nieko gero,

Ir as vakar buvau uzsukus Kaune i MD, nusipirkau siauras tamsiai zalias kelnes, si karta radau vienas savo dydzio, nes praeita syki nebuvo. Slaunis tik tik ikisau, o liemuo beviltiskai platus verysad.gif Bet man su visom kelnem sitaip... Su dirziuku bus neblogai. Pasiutos kokybiskai, graziai, kaina 129 Lt (buvo 229 Lt).
Dar atkreipiau demesi i batus, jetau, kaip patiko... rolleyes.gif Ilgaauliai storos rudos odos (virs 700) ir trumpi iki kauliuku (virs 500 atrodo). Net nesimatavau, nes jei butu tike ir patogus, sirdi skaudetu kad neperku biggrin.gif Paziurejau, padas ju toks idomus, lygus, net slidus atrodo. Ar avite kuri nors? Atsiliepimu turit?
Atsakyti
Dažniausiai lygus padas būna odinis, o jų batai tai būtent tokie. Juos reikėtų pas avalynės meistrus kažkuo paklijuoti, nes 1: slidūs labai, 2: greitai susinešioja. Arba po kontorą ir namus vaikščioti tinka hihihi.gif
Atsakyti
Matai kaip... unsure.gif Nebuciau pagalvojus, kad reikia nest papildomai paklijuoti. Taip uzsimaniau pirkti, o dabar biski suabejojau verysad.gif
Atsakyti
Tai va dėl to aš jų vengių, nors tai vadinama aukšta kokybe ir užsienyje laaaabai vertinama. Nu bet mūsų sąlygomis, tai ni ni. Aš net atsimenu kai skubėjau pereiti gatvę, vasara, buvo drėgnas asfaltas, šviesoforas besikeičiantis, ir kaip drėbiausi ant gatvės. Maža nepasirodė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienia: 13 sausio 2013 - 10:49