QUOTE(burbanti @ 2012 02 27, 11:48)
Man tai nepatinka autore .Sukurtia tema ir dingsta. Randa kelis pasisakymus ir sako ,kad oho kiek prirasete.
Panele temos kureja- sukuret tema, tai ir budekit joje, palaikykit gi degima. O gal jus neturite ka pasakyti sia tema?
Jums negali nepatikti autorė, nes jos nepažįstate.
Autorė stebi temą nuolatos, žinoma, labai džiaugiais, kad žmonės rašo, bet kartu galvoja kaip čia taip į gryną sexą viskas nukrypo ir dar svetimų... Kaip tik norėtųs degimą paversti maloniu kūrenimusi. O tos nuomonistės, kurios kandžiojasi replikom apie neištikimybes, gali į kitokias temas eiti, mat čia ne apie tai.
Autorė jaunesnė ir gerbia kitų patirtį ir supratimą, pati žmonos patirties neturi ir draugių ištekėjusių nėra daug. Iš lempos nedaug pakalbėsi. O tema - šeimos santykiai, ėjimai per sunkumus, moters vaidmuo šeimoje, žmonos esminės savybės - kaip niekad aktualūs man tapo kažin kodėl.
Kokios yra šeimos, kurios ištveria viską, ir kokios jose yra žmonos jūsų akimis? Apie tai ir tema. Piktumus įskelt norėjau mažiausiai, deja, taip įvyko.
Aš pati įsivaizduoju, kad žmona neturėtų nei žemintis, nei aukštintis. Lengva pasakyt. Be to, žodžiai "žemintis" "šokinėti apie" manrods dažnai kyla iš kompleksų ar nuoskaudų, juk tikra meilė reikalauja kančios ir pastangų, žinoma, kai ašku, dėl ko jos ir verta dėl to. Bet ir ambicingumas šeimoje kliudo " tu man padaryk ir dėl manęs, tada labiau manęs geisi" - stengiausi taip pabandyti - nieko man neišėjo

Rezultatas trumpalaikis ir pati jaučiaus gan juokingai. O kai "šokinėji apie", tai rezultato - jokio, gal net priešingas.
Taigi tema - apie aukso vidurį, apie tą akimirką, kai supranti kad viskas yra taip kaip yra. Ir kad tai yra taip, kaip turi būti. Nors ir nesitęs amžinai, ir vėl teks iš naujo dirbti. Mano močiutė, labai protinga, kai jai draugės sakydavo "koks tavo vyras geras, patikimas, gražus, paslaugus, tvarkingas ir t.t." , tai ji atsakydavo: "mieloji, su vyru irgi dirbt reikia". aš ko gero netikiu kad yra žmonių, kurie tobulai sutaria, bet tikiu kad ką įdėsi - tą ir gausi.
Man dar įdomu, ar jūs tikit, kad tiesų yra tiek, kiek žmonių, ar ji viena? Kaip jūs reaguotumėte, jei gimus vaikui, vyras išvažiuotų kelioms dienoms pailsėti? Kai tai buvo mano močiutei, jos mama jai pati liepė: vyram reikia duot atsipūsti, tada jie geresni, toks dalykas kaip gimimas jiems labai daug įtampos sukelia. Tada jos vyras ir išvažiavo pašokt, pailsėt, bet kai sugrįžo, sako - tik apie tave galvojau, kažkaip be tavęs - ne tas.
Dar įdomu, kai moteris kalba apie vyrą kaip apie vaiką. Įdomu, kaip šitaip atsitinka.
Sako, su amžium santuokoje viskas paprastėja, tiesiog norisi neįžeisti kito žmogaus.
p.s. Visos norinčios paleisti strėlę į kitą pašnekovę, bent uždėkite ant ašmens kokį šokoladą

..