Įkraunama...
Įkraunama...

"Geriausia" žmona rusė vs žmona lietuvė

QUOTE(burbanti @ 2012 02 27, 14:25)
O va sitos saldybes tai jau kazka sako apie jus .

O šito aš atsisakau, palieku tai jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 27 vasario 2012 - 16:46
QUOTE(burbanti @ 2012 02 27, 10:12)

Ponia burbanti gali drasiai pasakyti -esi rodzius savo rojaus vartus ne vienam vedusiam vyrui .

Kas čia per tokie "rojaus" vartai?? g.gif
Atsakyti
Na juk zarnos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 27, 12:25)
Dar įdomu, kai moteris kalba apie vyrą kaip apie vaiką. Įdomu, kaip šitaip atsitinka.

Sako, su amžium santuokoje viskas paprastėja, tiesiog norisi neįžeisti kito žmogaus.

Žmonės mėgaujasi infantilumu, vaikų darželiu. Kai moteris savo vyrą mato ne kaip lygiavertį partnerį, ne kaip tvirtą mūrą, o kaip kažkokį minkštą pliuškį su čiulptuku, kuris nepajėgus išsivirti kiaušinį ir susirasti vienodos spalvos kojines.

Su amžiumi manyčiau viskas paprastėja, nes daug kas aiškėja, jau iš anksto žinai, kas ką pasakys, ką pagalvos ir kaip reaguos, daug kas nuspėjama.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 20:26)
Na juk zarnos..  lotuliukas.gif

Aaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 27, 21:37)
Žmonės mėgaujasi infantilumu, vaikų darželiu. Kai moteris savo vyrą mato ne kaip lygiavertį partnerį, ne kaip tvirtą mūrą, o kaip kažkokį minkštą pliuškį su čiulptuku, kuris nepajėgus išsivirti kiaušinį ir susirasti vienodos spalvos kojines.

Su amžiumi manyčiau viskas paprastėja, nes daug kas aiškėja, jau iš anksto žinai, kas ką pasakys, ką pagalvos ir kaip reaguos, daug kas nuspėjama.

na taip, matyti viska kaip yra, irgi reikia drasos.
Atsakyti
As tai nezinau, netikiu tais visais pasiaukojimais. Man atrodo, kad saves niekur nereikia prievartaut. Gerai jautiesi vyrui pataikaudama, rupindamasi-pirmyn. Gerai jautiesi, kai nereik paskui lakstyt-ir nelakstyk. Man atrodo, kad niekad nepralaimi ta moteris, kuri saves nepamirsta. Kiek esu girdejusi poru, kurios nugyveno ne viena desimtmeti kartu, vistiek akcentuoja vyriskiai, kad buvau su ja, nes ji idomi, o ne kotletus skaniai kepa. Kotletai gal tik mazas priedelis:) Ir del sekso. Nu geras seksas gerai, bet juk tik juo irgi sotus nebusi.
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 27, 17:46)
O šito aš atsisakau, palieku tai jums.

Ko atsisakot? Paaiskinti kodel jus tokia perdetai saldi? Kodel atsisakote?
Papildyta:
QUOTE(Natela @ 2012 02 27, 21:17)
Kas čia per tokie "rojaus" vartai?? g.gif

Na tai kiek vedusiu vyru apturejai per savo trumpa gyvenimeli?
Papildyta:
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 28, 12:23)
Ir del sekso. Nu geras seksas gerai, bet juk tik juo irgi sotus nebusi.

Jus tai pasakykit savo vyrui...kai ji turesit.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 02 28, 11:33)
Jus tai pasakykit savo vyrui...kai ji turesit.

...ir kas, kad jūs turite, o ji ne? Čia visiems ir taip aišku, kai vienas geras seksas santykių neišlaikys, nei šiaip dvasiškai ir morališkai idealūs santykiai, be gero sekso. Ir patys vyrai tą supranta. Paklauskite vyrų, kokį jie patys jaučia skirtumą, kai mylisi su artima ir mylima moterimi, o kai su žmogumi tarp kurių jokio ryšio nėra, tik seksas. Lygiai taip pat, kaip vyrai mylėdami žmoną ieško sekso kitur, nes ši šalta, kaip žuvis, lygiai taip pat vyrai ieško meilės ir šilumos kitur, jeigu namuose tik geras seksas.
Atsakyti
biggrin.gif

Ka cia su profe gincytis.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 12:44)
...ir kas, kad jūs turite, o ji ne? Čia visiems ir taip aišku, kai vienas geras seksas santykių neišlaikys, nei šiaip dvasiškai ir morališkai idealūs santykiai, be gero sekso. Ir patys vyrai tą supranta. Paklauskite vyrų, kokį jie patys jaučia skirtumą, kai mylisi su artima ir mylima moterimi, o kai su žmogumi tarp kurių jokio ryšio nėra, tik seksas. Lygiai taip pat, kaip vyrai mylėdami žmoną ieško sekso kitur, nes ši šalta, kaip žuvis, lygiai taip pat vyrai ieško meilės ir šilumos kitur, jeigu namuose tik geras seksas.

Tai jus ju paklauskite. Laikas jau suprasti ,kad vyrai lytinius antykius ne taip skirsto ui pogrupius ,kaip moterys.
Papildyta:
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 28, 12:46)
biggrin.gif

Ka cia su profe gincytis.

Tu cia maziau juokis, o atsakyk i tema biggrin.gif
Atsakyti
Burbanti, provokatore kokia:) Nu gi sakiau-su ruselka nebuvau, sunku atsakyt:) o del vyru tai irgi turbut teks pasuot, Jus gi viska zinot, kaip anie ten skirsto tuos santykius ir vartelius, as dar mokausi:)
Atsakyti