Įkraunama...
Įkraunama...

"Geriausia" žmona rusė vs žmona lietuvė

QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 28, 12:23)
As tai nezinau, netikiu tais visais pasiaukojimais. Man atrodo, kad saves niekur nereikia prievartaut. Gerai jautiesi vyrui pataikaudama, rupindamasi-pirmyn. Gerai jautiesi, kai nereik paskui lakstyt-ir nelakstyk. Man atrodo, kad niekad nepralaimi ta moteris, kuri saves nepamirsta. Kiek esu girdejusi poru, kurios nugyveno ne viena desimtmeti kartu, vistiek akcentuoja vyriskiai, kad buvau su ja, nes ji idomi, o ne kotletus skaniai kepa. Kotletai gal tik mazas priedelis:) Ir del sekso. Nu geras seksas gerai, bet juk tik juo irgi sotus nebusi.

Bet neretai tokios paskui verkia į padušką "kiek aš jam atidaviau, o jis man špygą". Jeigu iš tikrųjų malonu tai daryti, man atrodo, kad ir nebūna vėliau gaila to atiduoto laiko ir energijos. g.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 12:44)
...ir kas, kad jūs turite, o ji ne? Čia visiems ir taip aišku, kai vienas geras seksas santykių neišlaikys, nei šiaip dvasiškai ir morališkai idealūs santykiai, be gero sekso. Ir patys vyrai tą supranta. Paklauskite vyrų, kokį jie patys jaučia skirtumą, kai mylisi su artima ir mylima moterimi, o kai su žmogumi tarp kurių jokio ryšio nėra, tik seksas. Lygiai taip pat, kaip vyrai mylėdami žmoną ieško sekso kitur, nes ši šalta, kaip žuvis, lygiai taip pat vyrai ieško meilės ir šilumos kitur, jeigu namuose tik geras seksas.

Daug tokių pažįstat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 28, 13:26)
Bet neretai tokios paskui verkia į padušką "kiek aš jam atidaviau, o jis man špygą". Jeigu iš tikrųjų malonu tai daryti, man atrodo, kad ir nebūna vėliau gaila to atiduoto laiko ir energijos.  g.gif
Daug tokių pažįstat?  biggrin.gif

Pazistu, asmeniskai. Lovoj buvo viskas super. Nu kitur kaip suo su kate. Ir nepadejo tas uzglaistyt skirtingu vertybiu ir poziuriu. O su laiku ir pats seksas nebeskanus pasidare.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 02 28, 11:49)
Tai jus ju paklauskite. Laikas jau suprasti ,kad vyrai lytinius antykius ne taip skirsto ui pogrupius ,kaip moterys.

O ko man jų klausti? Man nieko klausti nereikia, nes vyro neišlaikysi, nors meilė ir bekraštė, o lovoje kaip lavonas. Lygiai taip, vien geru seksu neišlaikysi, išeis ieškoti visų tų kitų dalykų. O kodėl klausti jų? Kuo skiriasi moterys? Kažin kiek pati moteris ištvertų, jeigu santykiai geri, meilė yra ir t.t., o seksas vieną kartą per mėnesį ir taaaaip nuobodžiai? Nereikėtų visko versti vyrams, čia apskritai santykiai, kurie turi būti visapusiški ir pilnaverčiai, vien nuo gero sekso ar vien nuo dvasinių dalykų santykiuose nebus patenkintas, nei vienas kitas.

QUOTE(mylimuke @ 2012 02 28, 12:26)
Daug tokių pažįstat?  biggrin.gif

Pakankamai. Bet kodėl didžioji dauguma išeina dėl sekso, o ne dėl meilės trūkumo, tai manau pačių lietuvaičių bruožas, nes visgi iš dažnesnio vyro gali girdėti, kad jų žmona lovoje prasta, nors myli per kraštus ją. Čia jau iš moterų kylanti problema, ne iš vyrų. Kokios bobos, dėl tokių priežasčių jas dažniausiai ir palieka. Ir nežinau ar čia verta kaltinti vyrus, kokie jie kiaulės ir masto anuo galu.. čia manau pačių moterų kaltė. Tuo labiau atsisukime į save pačias? Na kaip labai mus tenkintų idealūs santykiai, bet lovoje šūd...? Lengviausia vyrus apmėtyti akmenimis, mums lygiai taip pat nežtektų dvasinių dalykų, bet taip rečiau būna, nes vyrai šioje srityje ne tokie susikaustę kaip dauguma moterų.
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 27, 14:25)
Jums negali nepatikti autorė, nes jos nepažįstate.

Autorė stebi temą nuolatos, žinoma, labai džiaugiais, kad žmonės rašo, bet kartu galvoja kaip čia taip į gryną sexą viskas nukrypo ir dar svetimų... Kaip tik norėtųs degimą paversti maloniu kūrenimusi. O tos nuomonistės, kurios kandžiojasi replikom apie neištikimybes, gali į kitokias temas eiti, mat čia ne apie tai.

Autorė jaunesnė ir gerbia kitų patirtį ir supratimą, pati žmonos patirties neturi ir draugių ištekėjusių nėra daug. Iš lempos nedaug pakalbėsi. O tema - šeimos santykiai, ėjimai per sunkumus, moters vaidmuo šeimoje, žmonos esminės savybės - kaip niekad aktualūs man tapo kažin kodėl. Kokios yra šeimos, kurios ištveria viską, ir kokios jose yra žmonos jūsų akimis? Apie tai ir tema. Piktumus įskelt norėjau mažiausiai, deja, taip įvyko.

Aš pati įsivaizduoju, kad žmona neturėtų nei žemintis, nei aukštintis. Lengva pasakyt. Be to, žodžiai "žemintis" "šokinėti apie" manrods dažnai kyla iš kompleksų ar nuoskaudų, juk tikra meilė reikalauja kančios ir pastangų, žinoma, kai ašku, dėl ko jos ir verta dėl to. Bet ir ambicingumas šeimoje kliudo " tu man padaryk ir dėl manęs, tada labiau manęs geisi" - stengiausi taip pabandyti - nieko man neišėjo  lotuliukas.gif  Rezultatas trumpalaikis ir pati jaučiaus gan juokingai.  O kai "šokinėji apie", tai rezultato - jokio, gal net priešingas.

Taigi tema - apie aukso vidurį, apie tą akimirką, kai supranti kad viskas yra taip kaip yra. Ir kad tai yra taip, kaip turi būti. Nors ir nesitęs amžinai, ir vėl teks iš naujo dirbti. Mano močiutė, labai protinga, kai jai draugės sakydavo "koks tavo vyras geras, patikimas, gražus, paslaugus, tvarkingas ir t.t." , tai ji atsakydavo: "mieloji, su vyru irgi dirbt reikia". aš ko gero netikiu kad yra žmonių, kurie tobulai sutaria, bet tikiu kad ką įdėsi - tą ir gausi.

Man dar įdomu, ar jūs tikit, kad tiesų yra tiek, kiek žmonių, ar ji viena? Kaip jūs reaguotumėte, jei gimus vaikui, vyras išvažiuotų kelioms dienoms pailsėti? Kai tai buvo mano močiutei, jos mama jai pati liepė: vyram reikia duot atsipūsti, tada jie geresni, toks dalykas kaip gimimas jiems labai daug įtampos sukelia. Tada jos vyras ir išvažiavo pašokt, pailsėt, bet kai sugrįžo, sako - tik apie tave galvojau, kažkaip be tavęs - ne tas.

Dar įdomu, kai moteris kalba apie vyrą kaip apie vaiką. Įdomu, kaip šitaip atsitinka.

Sako, su amžium santuokoje viskas paprastėja, tiesiog norisi neįžeisti kito žmogaus.

p.s. Visos norinčios paleisti strėlę į kitą pašnekovę, bent uždėkite ant ašmens kokį šokoladą  bigsmile.gif ..

ačiū Autorei už temą 4u.gif mane irgi labai netgi dažnai kamuoja panašūs klausimai- kokia gi tų ilgamečių šeimų paslaptis? Kokias gudrybes naudoja moterys sugebančios laviruoti tarp kasdieninių buitinių problemų? Kaip sugeba pakūrtsyti tą ugnelę, kuri išlaikytų du svetimus žmones kartu kelias dešimtis metų? Pati esu gana jauna, tos "šeimyninės" patirties ne aruodai, taigi jei atsirastų kokia "veteranė", kuri mielai pasidalintų sėkmingo šeimyninio gyvenimo patirtimi daugeliui iš mūsų manau tikrai praverstų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 02 28, 11:33)

Na tai kiek vedusiu vyru apturejai per savo trumpa gyvenimeli?

Tiek kiek jūs tik sapnavot.
Atsakyti
QUOTE(Natela @ 2012 02 28, 19:22)
Tiek kiek jūs tik sapnavot.

Isduokit ir man jus savo paslapti, nes bo as vedusiu vyru daug neturejau, bet blyn kaip anus prisivilioti lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 02 28, 19:30)
Isduokit ir man jus savo paslapti, nes bo as vedusiu vyru daug neturejau, bet blyn kaip anus prisivilioti  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kam juos viliot-patys viliojasi smile.gif
Atsakyti
Taip, ruses turi to, kas yra duota tik joms -nekultura, saves
aukstinima, paleistuvavima ( nesvarbu, kad geras, dosnus vyras salia
), turi zinoma ir geru savybiu - dosnuma, atvira sirdi. smile.gif Teko gyvenime
sutikt 2 ruses, tikras barbares, megejas tam tikra atsipalaidavimo
forma, narkotikus, svetimus vyrus (geriausia vedusius) besirengiancias kaip 16 -metes, nors po 40 abiems, reksnes,
kulturos pristigusias kales.gun_bandana.gif
Bet taip pat turiu 2 geras pazistamas,
kurios itin nuosirdzios, seimos zmones, kulturingos ir jauciancios
skoni apsirengimui. Taigi, visokiu ju yra.
Bet nepaslaptis, kad ruse yra greitai prieinama moteris. Mane supa keletas vyru, kuriuos ruses
veza ( jie visi neturi seimu). Ju motyvas - is pirmo karto gausi,
nieko nepraso, sukalbamos, daug dazosi. Visi sie vyrai be jokio
issilavinimo, pasauleziura siaura siaura. O jiems jos karalienes.
Pati turejau zmogu, kuris praejus 2 menesiams po bendravimo pareiske kad
geriausios moterys jam yra ruses. Prabuvom 3 metus, bet per tuos metus
as visiskai del nieko nesistengiau, del jo ypac. O kam? g.gif Juk jis jau
turejo isankstine nuomone, kad lietuves blogos moterys, zmonos, o
ruses nuostabiosios gelytes. doh.gif Finalas - pavargau pati nuo saves, nuo
sito susireiksminusio ( visisko dvasios ir finansinio vargso) zmogaus. verysad.gif verysad.gif
Gavau tai ka norejau is jo,ir pasitraukiau. Zinau tik tai, kad jei
kada nors isgirsiu is potencialaus vyro kad ruses geriausios, begsiu
greitai nuo tokio. lotuliukas.gif Nenoriu, kad is anksto butu uzdetas minusas man del
to, jog esu lietuvaite. As myliu save, savo tautybe, ir niekam
neleisiu to sumenkint.
Beja... Apie ruses visa Vokietija kalba, kaip
apie barakudas, parsidaveles moteris,viliojancias turtingus vyrus,
ismelziancias ir paliekancias del kito turtingesnio (anos dvi taip pat
tokios buvo). Buti gera lovoje gali beveik visos moterys, bet but
santuriom, isdidziom, nesigulanciom per pirma susitikima rusems
nelemta. doh.gif schmoll.gif NE MUMS I JAS LYGINTIS, O JOMS I MUS. gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 23, 17:18)
ir kas tada?  biggrin.gif

O bus tas, kad vyras bus tau po koju...geraja prasme biggrin.gif Demesys, dovanos,pas kitu nebegios... busi dievaite ax.gif Nezinia kiek tame tiesos, tiesiog man taip pasake.
Atsakyti
QUOTE(Cristallgirl @ 2012 02 28, 19:47)
Taip, ruses turi to, kas yra duota tik joms -nekultura, saves
aukstinima, paleistuvavima ( nesvarbu, kad geras, dosnus vyras salia
), turi zinoma ir geru savybiu - dosnuma, atvira sirdi. smile.gif  Teko gyvenime
sutikt 2 ruses, tikras barbares, megejas tam tikra atsipalaidavimo
forma, narkotikus, svetimus vyrus (geriausia vedusius) besirengiancias kaip 16 -metes, nors po 40 abiems, reksnes,
kulturos pristigusias kales.gun_bandana.gif
Bet taip pat turiu 2 geras pazistamas,
kurios itin nuosirdzios, seimos zmones, kulturingos ir jauciancios
skoni apsirengimui. Taigi, visokiu ju yra.
Bet nepaslaptis, kad ruse yra greitai prieinama moteris. Mane supa keletas vyru, kuriuos ruses
veza ( jie visi neturi seimu). Ju motyvas - is pirmo karto gausi,
nieko nepraso, sukalbamos, daug dazosi. Visi sie vyrai be jokio
issilavinimo, pasauleziura siaura siaura. O jiems jos karalienes.
Pati turejau zmogu, kuris praejus 2 menesiams po bendravimo pareiske kad
geriausios moterys jam yra ruses. Prabuvom 3 metus, bet per tuos metus
as visiskai del nieko nesistengiau, del jo ypac. O kam? g.gif  Juk jis jau
turejo isankstine nuomone, kad lietuves blogos moterys, zmonos, o
ruses nuostabiosios gelytes. doh.gif  Finalas - pavargau pati nuo saves, nuo
sito susireiksminusio ( visisko dvasios ir finansinio vargso) zmogaus. verysad.gif  verysad.gif
Gavau tai ka norejau is jo,ir pasitraukiau. Zinau tik tai, kad jei
kada nors isgirsiu is potencialaus vyro kad ruses geriausios, begsiu
greitai nuo tokio. lotuliukas.gif  Nenoriu, kad is anksto butu uzdetas minusas man del
to, jog esu lietuvaite. As myliu save, savo tautybe, ir niekam
neleisiu to sumenkint.
Beja... Apie ruses visa Vokietija kalba, kaip
apie barakudas, parsidaveles moteris,viliojancias turtingus vyrus,
ismelziancias ir paliekancias del kito turtingesnio (anos dvi taip pat
tokios buvo). Buti gera lovoje gali beveik visos moterys, bet but
santuriom, isdidziom, nesigulanciom per pirma susitikima rusems
nelemta. doh.gif  schmoll.gif  NE MUMS I JAS LYGINTIS, O JOMS I MUS.  gun_bandana.gif

apie lietuvaites irgi labai ''graziai'' sneka, ta pati ka ir apie ruses. visur visokiu yra
ir visai nesvarbu tautybe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guste87: 28 vasario 2012 - 20:24
QUOTE(Natela @ 2012 02 28, 19:42)
Kam juos viliot-patys viliojasi smile.gif

Niekada negerbiu moteru, kurios gulasi su vedusiu vyru (tai zinodamos).. zema, kales, kitaip nepavadinsi. bet nereiketu smerkti vien ju, kaip puolate visos Natela.. jeigu vyras nenores, kita moteris kokias grozybes ten berodytu pas ja nenueis tomis grozybemis pasinaudoti, cia tik bandote savo vyrus naiviai pateisinti, kad va ne jis, o ji vargsa suviliojo kazkokia be morales ir garbes..

QUOTE(svajojanti23 @ 2012 02 28, 20:14)
O bus tas, kad vyras bus tau po koju...geraja prasme  biggrin.gif  Demesys, dovanos,pas kitu nebegios... busi dievaite  ax.gif  Nezinia kiek tame tiesos, tiesiog man taip pasake.

Nuomone apie si absurdiska pasakyma, jau issakiau 4u.gif
Atsakyti
Kiekviena pasakyma perleidziame per savo suvokimo prizme...kas nesupranta kas supyksta kas pasijuokia ax.gif Net ir juoke yra tiesos. Kad ir kokios rusaites vulgarios, bet jos gali gauti beveik kiekviena kuri tik panores. Mano gero draugo mergina buvo rusaite.Man buvo sunku isivaizduoti kaip jai tai pavyksta...vienu metu jos vaikinas jauciasi tikru vyru viska kontroliuojanciu,bet tuo paciu ir jos tarnu sokanciu pagal jos dudele. Ir abu laimingi.... Daug meteliu jie prabuvo kartu ir skyresi nemazai.Ir tas vaikinas vis pas ja grizdavo.Deja finale jie ne kartu.Kaip supratau del to,kad jis nebeatlaike jos reikalavimu....gero prabangaus gyvenimo.Pvz ji sugebedavo susukti situacija taip,kad atostogu tam tikroje salyje reikia ne jai, o jam.Nors tai vsiskai jos noras ax.gif Nu moka moka jos valdyti vyrus doh.gif
Atsakyti