QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 28, 12:23)
As tai nezinau, netikiu tais visais pasiaukojimais. Man atrodo, kad saves niekur nereikia prievartaut. Gerai jautiesi vyrui pataikaudama, rupindamasi-pirmyn. Gerai jautiesi, kai nereik paskui lakstyt-ir nelakstyk. Man atrodo, kad niekad nepralaimi ta moteris, kuri saves nepamirsta. Kiek esu girdejusi poru, kurios nugyveno ne viena desimtmeti kartu, vistiek akcentuoja vyriskiai, kad buvau su ja, nes ji idomi, o ne kotletus skaniai kepa. Kotletai gal tik mazas priedelis:) Ir del sekso. Nu geras seksas gerai, bet juk tik juo irgi sotus nebusi.
Bet neretai tokios paskui verkia į padušką "kiek aš jam atidaviau, o jis man špygą". Jeigu iš tikrųjų malonu tai daryti, man atrodo, kad ir nebūna vėliau gaila to atiduoto laiko ir energijos.

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 12:44)
...ir kas, kad jūs turite, o ji ne? Čia visiems ir taip aišku, kai vienas geras seksas santykių neišlaikys, nei šiaip dvasiškai ir morališkai idealūs santykiai, be gero sekso. Ir patys vyrai tą supranta. Paklauskite vyrų, kokį jie patys jaučia skirtumą, kai mylisi su artima ir mylima moterimi, o kai su žmogumi tarp kurių jokio ryšio nėra, tik seksas. Lygiai taip pat, kaip vyrai mylėdami žmoną ieško sekso kitur, nes ši šalta, kaip žuvis, lygiai taip pat vyrai ieško meilės ir šilumos kitur, jeigu namuose tik geras seksas.
Daug tokių pažįstat?