Įkraunama...
Įkraunama...

"Geriausia" žmona rusė vs žmona lietuvė

QUOTE(Cristallgirl @ 2012 02 28, 19:47)
Taip, ruses turi to, kas yra duota tik joms -nekultura, saves
aukstinima, paleistuvavima ( nesvarbu, kad geras, dosnus vyras salia
), turi zinoma ir geru savybiu - dosnuma, atvira sirdi. smile.gif  Teko gyvenime
sutikt 2 ruses, tikras barbares, megejas tam tikra atsipalaidavimo
forma, narkotikus, svetimus vyrus (geriausia vedusius) besirengiancias kaip 16 -metes, nors po 40 abiems, reksnes,
kulturos pristigusias kales.gun_bandana.gif

Beja... Apie ruses visa Vokietija kalba, kaip
apie barakudas, parsidaveles moteris,viliojancias turtingus vyrus,
ismelziancias ir paliekancias del kito turtingesnio (anos dvi taip pat
tokios buvo). Buti gera lovoje gali beveik visos moterys, bet but
santuriom, isdidziom, nesigulanciom per pirma susitikima rusems
nelemta. doh.gif  schmoll.gif  NE MUMS I JAS LYGINTIS, O JOMS I MUS.  gun_bandana.gif

na ir neapykantos pas jus biggrin.gif
Taip mylit savo tautybę ir taip neapkenčiat moterų, į kurias norėtumėte būti panašesnė biggrin.gif Mokykitės būti atviresnės, nuoširdesnės ir laisvesnės thumbup.gif Tik nereikia jau taip juodint ir kalėm vadinti, toli gražu ne visos rusės pasileidusios ir barakūdos doh.gif doh.gif
Atsakyti
na ir neapykantos pas jus biggrin.gif

Iš patirties sutinku, jog daugiausia pykčio sukelia bailumas ir nepasitikėjimas savimi ir kitais. Taip lengviausia, nes niekad nesibaigs sąrašas kitų kaltų ir blogų. Rėki ant kito - nes bijai pažinti, nepasitiki kitu - nes pati sau keli abejonių, kontroliuoji kitą - nes jo nepažįsti, ir t.t. Augimas tarp blogų kompanijų ar pavyzdžių, neturėjimas tvirto ryšio su tėvais ir šeima, kartais iškraipo vertybes. Kiek matau, stipriausi žmonės - tie, kurie net kai jų pasitikėjimas patiria kliūtį po kliūties, sugeba matyti pasaulį gražų, o ne juodą, o žmones - tiesiaširdžius, gerus ir nenugalimus, o ne melagius ir išdavikus. Gal tema ir per plati, nes kaip matau daugiausia jaunesnės merginos domisi "aplamu" šeimos gyvenimu, jo vingrybėmis, kliūtimis ir problemų sprendimais. O šiaip juk gyveni ir sprendi kasdienos smulkias problemas ir nieko "aplamo" nėra. Ir išvis dažniausiai problemas išgalvojam, nei jos tikrai vertos jaudintis, manau..
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 20:52)
Niekada negerbiu moteru, kurios gulasi su vedusiu vyru (tai zinodamos).. zema, kales, kitaip nepavadinsi. bet nereiketu smerkti vien ju, kaip puolate visos Natela.. jeigu vyras nenores, kita moteris kokias grozybes ten berodytu pas ja nenueis tomis grozybemis pasinaudoti, cia tik bandote savo vyrus naiviai pateisinti, kad va ne jis, o ji vargsa suviliojo kazkokia be morales ir garbes..
Nuomone apie si absurdiska pasakyma, jau issakiau  4u.gif

Aš išvis nesuprantu kodėl ir už ką čia mane puola? g.gif kur aš kada sakiau, kad miegu su vedusiu vyru???

Atsakyti
QUOTE(Natela @ 2012 02 29, 19:09)
Aš išvis nesuprantu kodėl ir už ką čia mane puola? g.gif kur aš kada sakiau, kad miegu su vedusiu vyru???

Aš nežinau, reikėtų paklausti jų biggrin.gif aš nemačiau, neigirdėjau, neskaičiau, nežinau.. bet net jeigu tai tarkime yra tiesa.. vistiek nesuprantu tokio puolimo, ir tokios nuomonės, kad ne jų vyrai jas išduoda, į kitas žiūri ir t.t., o juos vargšus kažkas vilioja grožybėmis.. nu sakyčiau bobos metuose, o mąsto dar taip.. jeigu vyras su kažkuo permiegojo, tai problema tame vyre ir gal net pačioje jo žmonoje, o ne toje su kuria jis permiegojo.. ech, ką padarysi, kad pilna tokių moterų.. pilna istorijų, kai užtenka vyrui tik akimis nulydėti merginą, o žmona pasiruošusi jai į atlapus kibti, nes tu bjaurybe, mano vyrą vilioji.. ką bepridursi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Natela @ 2012 02 29, 20:09)

Bet akimirką pagalvojai, kad nori miegoti lotuliukas.gif už tai ir puola lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 29, 21:00)
Bet akimirką pagalvojai, kad nori miegoti  lotuliukas.gif  už tai ir puola  lotuliukas.gif

Nei akimirkos apie tai negalvojau smile.gif .
O jeigu jūs apie "Jį"-tai ten tik formualumas jau seniai. Jie labai seniai kartu negyvenama, tad šiuo atveju aš veikiau esu "ištekėjus", nei jis-vedęs smile.gif
Atsakyti
Juokauju gi. Žinok tiek, kad kas norės, tas ras prie ko prisikabint. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 29, 21:17)
Juokauju gi. Žinok tiek, kad kas norės, tas ras prie ko prisikabint. biggrin.gif

Suprantu juk, kad juokauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natela @ 2012 02 29, 21:11)
Nei akimirkos apie tai negalvojau smile.gif .
O jeigu jūs apie "Jį"-tai ten tik formualumas jau seniai. Jie labai seniai kartu negyvenama, tad šiuo atveju aš veikiau esu "ištekėjus", nei jis-vedęs smile.gif

kažkurioj kitoj temoj šiek tiek skaičiau kaip visos puola jus doh.gif Darykit taip, kaip tik jums gerai, mes gyvenam tik vieną kartą ir paskui senatvėj teks gailėtis neišnaudotų progų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 02 29, 22:29)
ir paskui senatvėj teks gailėtis neišnaudotų progų  doh.gif

Kažkurioj temoj buvo užvirusi gera diskusija apie tai. Ir žinot ką? Nu spėkit, kiek buvo tokių, kurios tokių neišnaudotų progų gailėjosi?
Atsakyti
Nu taip.. bet jeigu vyras nenorės, tai gundyk tu jį kiek nori ir nieko.. lotuliukas.gif ne nuo to galo, bobos kaltų ieškoti ima lotuliukas.gif
Natela, o tai kaip ten iš tikrųjų? Gundot, negundot, miegojot su vedusiu, nemiegojot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 29, 21:32)
Kažkurioj temoj buvo užvirusi gera diskusija apie tai. Ir žinot ką? Nu spėkit, kiek buvo tokių, kurios tokių neišnaudotų progų gailėjosi?

jaučiu visos gailisi biggrin.gif o labiausiai tos, kurios daugiausia burba doh.gif
Atsakyti