Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadų apšiltinimas polistirolu 2

QUOTE(Vilienė @ 2012 02 24, 20:43)
Na į kaminą gręžti širdis neskauda, šimtas metų 4u.gif

7??? ir peržiūrit viską iš tų 7? Man 4 "perboras", nors realiai paėmus nieko gero aš per jas nematau. Kai su viasatu vartotojų teisių padedamas išsiskyriau bliūdas retokai naudojamas, nors paskutiniu metu įnikom į rusiškus filmus, per 1sviemirnyj, be šio, rtr ir dar keleto kanalų - nėr ką žiūrėt, įdomiausi (Discoveriai) koduoti verysad.gif
Taip, turiu ir aš favoritus, bet kad nauda - minimali...naujam name net nežinau ar kabinsiu bliūdą, gerokai investuota, bet...linkstu prie IP TV. Ir šiltinimo nereiks gręžiot biggrin.gif

Free kanalu tai tikrai nera ka ziureti ,bet ,,piratiskai''uz tam tikra mokesti ziurint tai tikrai yra didelis pasirinkimas pradedant filmais,gamta,pazintinem programom,sportu,muzika,vaikams,suaugusiems ....
Praktiskai viska ziurim tik aukstoje raiskoje ,nesinori gryzti i ,,per ruka vaizdeli'' ,nebent zinias paklausyti smile.gif
IPTV ateities TV bet ne siai dienai smile.gif
Bet cia ne ta tema ,kad plestis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 24 vasario 2012 - 19:46
QUOTE(*** @ 2012 02 24, 19:59)
Nzn kaip kaminas bet daugiabutio ventiliacijos sahta apgriove (bliudas prikabintas), lygus stogas jokios uzuovejos + matomai plytos su smeliu teptos cementas i savo uki tarybiniais laikais smile.gif

IP tv blogis nebent kvadratai akiu nebado ir ziuri koki 72cm is 4 metru smile.gif , pasidomek geriau "shara" variantu SKY ir NTV gaunas kokia 40lt uztat ~70 HDTV

Kaip norėtūsi būti čiesnu ir išgyventi be šaros... doh.gif
SKY zjb, teko UK žiūrėt - nu ner ką prikišt...NTV irgi "po naslyškie" jėga 100 kanalų iš jų dauguma topiniai... šiaip turiu šaros provaiderį bet *** , davaitie žyt čiestno. Nors po viasat čiesnumo nacher tos moralinės lomkės.
Dėl vent. šachtos nepergyvenkite, tuščia jos... bet jei pragręšit per 25cm NEPS 4 varžtais i dar su įvorėm(nu nebent ivorės didelio tankio poliuretano) tai čia šalčio tiltas ax..jienas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2012 02 24, 20:42)
Free kanalu tai tikrai nera ka ziureti ,bet ,,piratiskai''

Gundot 4u.gif Teks pasvarstyti. Jei kas kitas, bet dabar Korida - negali būt i kurčias i žabalas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2012 02 24, 20:42)
Bet cia ne ta tema ,kad plestis ...

Sakykim tai lyrinis nukrypimas. Nuo kaip prie šiltos sienos tvirtint bliūdą ir ką per jį žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
Idomu jai ant pacio stogo kokia shtanga stova montuot? Tarkim saules kolektoriu gi kazkaip padeda. Stogas pas mane 8.5laipsnio vienslaitis bus.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 02 25, 08:45)
Idomu jai ant pacio stogo kokia shtanga stova montuot? Tarkim saules kolektoriu gi kazkaip padeda. Stogas pas mane 8.5laipsnio vienslaitis bus.

Ant plokščio stogo tai būna tiesiog padeda stovą ir jį sunkesnėmis plytomis paramsto. Savom akim mačiau taip lėkštę sumontuotą.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 02 25, 10:45)

Cia panasiai sumontuota tik delikaciau yra spec.cerpe kaip ventileciniam stoginiams kamineliams http://public.fotki....i/dsc00602.html .Cia pasukimo mechanizmas suderintas su multifidu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 25 vasario 2012 - 12:31
QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 02 23, 20:31)
gal kas galėtų parodyti dvisluoksnio mūro sienos sumuštinį (šiltinta NEPS'u), kad prie -20 - +20 nesusidarytų rasos taškas? Man tai nepavyksta...

ir visgi, gal kas galėtų pakomentuoti... mano variantas http://www.u-wert.ne...e...ion&lang=en
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 02 26, 11:41)
ir visgi, gal kas galėtų pakomentuoti... mano variantas http://www.u-wert.ne...e...ion&lang=en

Gal tik paguosti - kai rasos taškas neopore, kurio įgeriamumas mažas, tragedijos nebus, bet jei tai vata - suragės sušals į ledkalnį.
Bandykite iš vidinės pusės dėti garo izoliaciją, bent jau užtektų vidines sienų puses nudažyti aliejiniais dažais ir taip sumažinti drėgmės skvarbą į konstrukciją.
Keistą neoporo storį paėmėte - 160mm. Tarp esamo konstruktyvo ir neopora ten tinkas ir dar kažkas...čia esamam pastatui papildomas šiltinimas?
P.S. aš ten pažaidžiau su storiais ir medžiagos, dabar jau mano variantą atidarinėja su 200mm EPS...ar čia tik man, ar visiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 26 vasario 2012 - 10:54
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 26, 12:53)

Bandykite iš vidinės pusės dėti garo izoliaciją, bent jau užtektų vidines sienų puses nudažyti aliejiniais dažais ir taip sumažinti drėgmės skvarbą į konstrukciją.

galvoju tam panaudoti bus kaip gruntas ir garo barjieras http://www.e-senukai...00137047_2.html
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 26, 10:53)
Gal tik paguosti - kai rasos taškas neopore, kurio įgeriamumas mažas, tragedijos nebus, bet jei tai vata - suragės sušals į ledkalnį.
Keistą neoporo storį paėmėte - 160mm. Tarp esamo konstruktyvo ir neopora ten tinkas ir dar kažkas...čia esamam pastatui papildomas šiltinimas?
P.S. aš ten pažaidžiau su storiais ir medžiagos, dabar jau mano variantą atidarinėja su 200mm EPS...ar čia tik man, ar visiems?

Nežinau kaip ten 160 pasidarė, pas mane 250 buvo smile.gif Iš tiesų, uždėjus garo plėvelę situacija radikaliai pasikeitė: http://www.u-wert.ne.....or insulation

Tik kažkaip keista, nes niekur nesu matęs - girdėjęs apie tokį sumuštinį ... kokie tokiu atveju galimi visdaus apdailos variantai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Arbuzas: 26 vasario 2012 - 11:07
QUOTE(korida @ 2012 02 26, 10:28)
Prie ko cia nesiltintas daugiabutis,salcio tiltai ,ventiliacijos stoka , supelijusios jusu vaiko kambario sienos ir EPS ... doh.gif
Vat jei ,..del kokiu tai nors priezasciu'' vatoje tai tikrai turesite kondensata .Paziurekit su u-wet kai kada prie atitinkamu oro salygu susidaro kondensatas siltalo viduje  .Kondensatui susidaryti vatoje visos idealios salygos(poretumas) o EPS yra praktiskai vienalyte medziaga ...
Pasakykit ar kai langus ar duris montuoja i medini karkasa ar juos vata pakulomis apkaiso biggrin.gif ? doh.gif

Tai sitame name savoka kaip namas kvepuoja visiskai dingsta?
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2012 02 26, 12:02)
galvoju tam panaudoti bus kaip gruntas ir garo barjieras http://www.e-senukai...00137047_2.html
g.gif

Produktas nepažįstamas, bet kai tekainuoja šitiek - labai verta, jūsų silikatui tikrai pagelbės. Tik labai svarbu kuo sandariau tinkuoti, "netgi ten kur nesimato ir nereikia".
Papildyta:
QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 02 26, 12:02)
Tik kažkaip keista, nes niekur nesu matęs - girdėjęs apie tokį sumuštinį ... kokie tokiu atveju galimi visdaus apdailos variantai?

Visos sumuštinių bėdos nuo vidinės drėgmės, arba izoliacijos nebuvimas arba ventiliacijos stoka. Kai uždedam garo barjerą kondensuotis nėra kam(išorės drėgmė žymiai mažiau pavojinga).
Apdaila bet kokia, nežinau, kaip kokybiškai priklijuoti foliją, bet jei pavyks - ją tepat betonokontak'u ir inkuojate, arba ant folijos klijuojat/sukat GKP.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 02 26, 13:41)
Tai sitame name savoka kaip namas kvepuoja visiskai dingsta?

Tokia savoka kaip ,,vata kvepuja '' man is vis neegzistuoja .Net neziau is kur jinai atsiradus g.gif tikriausiai is trisluoksnes sienos kai ventiliujamas fasado apdailos ir siltalo tarpas ,o ,,liaudies meistreliai'' isvarte savaip mirksiukas.gif
Namas turi kvepuoti is vidaus siluma taupancios ventiliacijos pagalba smile.gif o ipac kai jis l. sandarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 26 vasario 2012 - 11:59