Mamytės, patarkit, bo jau nėr jėgų

Mažylis du su pusę mėn. jau kelias savaites keletą valgymų per dieną paverčia košmaru ir man ir sau

Dažniausiai į pavakarę - rodo, kad nori valgyti - duodu krūtį, po minutes, pradėjus bėgti pienui metą, pradeda žvėriškai klykti. Pienas taškosi į visas šalis, kol nuraminu klykiantį vaiką, pridedu prie krūties - ir vėl tas pats:(

ir taip kokia dešimt kartų

nusiramina, pamiega ir vėl išpradžių -pieno pritvinksta, jis užsiklykia iki apsiputojimo, aš noriu šokt per langą
Ir taip bent du -keturis valgymus per dieną. Kai ateina laikas jį maitint, man jau ir kojos pradeda drebėt

Svoris jam auga puikiai, bet plvuko pūtimas vargina
Ryta, naktį ( išmiega 6 val.) valgo kuo puikiausiai. Dėl mano maisto, jo ausų, gerklės - viskas patikrinta, priežastis ne ta.
Ar gali tokio amžiasu dygti dantys? apžiūrėjau, lyg ir nieko nėra, nor labai seiliotis pradėjo. Juolab, kad pirmam vaikui dantys dygo 7 men. Nebežinau jau ir kur prižasties ieškoti

Labai laukiu jūsų pasidalinimo patirtimi
Mum ir taip buvo apie antra men ir visa men taip tesesi.Bet priezastis buvo pienlige + pilvo diegliukai.Paziurek ar nera pabales liezuviukas ir burnyte, gal ir jums tas pat..Mes issigydem daktarin tepaliuku, o diegliukus mazinom pilvo masaziuku pries maitinant guldem ant pilvuko, net maitinau stovedama ir siubuodama i salis.O pientraukus tikrai ne iseitis, nes kai maziukas pripras valgyt is buteliuko tai papuko neims, o tu pagalvok ar ilgai tversi keltis naktimis ir nusitraukinet piena kad jam duot valgyt.Kantrybes ir istvermes, tikrai viskas sustvarkys.