QUOTE(Migdole @ 2008 03 20, 20:10)
Mums ir taip buvo. priezastis manau pritvinkusios krutys, per stipriai jam bega, o be to kai nusitraukiate paziurekit kaip tryksta daug sroveliu i ivairias puses, jis tiesiog springsta. mano mazius nuo 4men, kategoriskai atsisake imt papuko, tik pamato ir zviegia ne savu balsu.Buvo labai jo gaila.Iki siol nusitraukineju 5k per diena ir nakti 1k. labai vargina, bet ko nepadarysi del maziaus.
Aš kas antrą maitinimą nusitraukiu maždauk 20ml kad sumaišyčiau su Espumisanu. Tai ten iki fontanų pas mane toli gražu - tikrai kūrtys nesijaučia pritvinkusios (kai tik po gimdymo pienas pradėjo gamintis tada jos tokios buvo), nebent naktį - kai ilgesnis tarpas tarp valgymų. Sunkiai man nusitraukinėja - kol pradeda srovele tekėt, o ne lašiukais varvėt tenka pavargt. Taip kad man neveikia tas dalykas kad pirmiau nusitrauki šiek tiek o poto vaikui duodi
QUOTE(ragnez @ 2008 03 20, 20:36)
su rezimu buk atsargi... motinos pienas yra labai lengvai virskinamas, trys valandos zindomam kudikiui tikrai labai ilgas laikas
ir taip, si perioda reikia tiesiog islaukti, jis tikrai tikrai praeina.
bent jau mėnesio kūdikiui maistas iš skranduko pasišalina per 2-3val. Juk ne veltui ir GN dar liepia neleist kūdikiui miegot ilgiau 3 valandų

Nu maniškis panašiai ir prašosi valgyti - kas 2-3val. Bandžiau ir anksčiau įduot kai neprašė, tai tik lupytes sutraukia, susiraukia ir niekaip jam neįsiūlysi kol pats neužsimano