Mano didziausia beda SALDUMYYYYNAI, tiesiog negaliu praleisti dienos, be ko nors saldaus
mama sako, kad medaus po koki sauksta suvalgyk, kazin ar padetu
QUOTE(notaree @ 2012 02 28, 13:31)
Mano didziausia beda SALDUMYYYYNAI, tiesiog negaliu praleisti dienos, be ko nors saldaus
mama sako, kad medaus po koki sauksta suvalgyk, kazin ar padetu 
mano irgi ta pati bėda
Papildyta:
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 28, 13:06)
o as dar kol kas laikausi, kad veliau papietaut
beje kelinta valanda valgot vakariene? 
vakarienė pas mane 17,50val
na va papietavau
dabar galvoju nesutriks man dar labiau mm kuriu ir taip normaliu nesulaukiu per dieta
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 28, 14:07)
na va papietavau
dabar galvoju nesutriks man dar labiau mm kuriu ir taip normaliu nesulaukiu per dieta 
o dieta turi įtakos mm?
as jau po vakarienės
o visos ryte prie kavos džiuvėsėlį valgot? kuom kaži galėtų jį pakeist?
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 28, 19:53)
o dieta turi įtakos mm?
as jau po vakarienės
vėliau dar arbatos atsigersiu ir lauksiu rytojaus rezultatu
as jau po vakarienės
kiek skaiciau dietos gali sutrikdyti mm
Papildyta:
sveikos, sunku man sios dietos laikytis, tai gal nieko blogo nebus jei ivedziau siokius tokius pakeitimus
Sveikos, na va ir man pajudejo pagaliau, nes nuo penktadienio stovejo svoris, tai sian pasisveriau -600 g nors is tos nevilties, kad nekrenta buvau ir pora saldainiu paragavus
tai va vel upas atsirado
tai dbr nuo dietos pradzios turiu -3 kg, seip tai lb mazai taip pagalvojus per pusantros sav
praeitais metai lygiai taip pat issilaikius per pusantros buvo -6 kg o dbr tik -3kg
vnz
QUOTE(notaree @ 2012 02 29, 14:04)
Sveikos, na va ir man pajudejo pagaliau, nes nuo penktadienio stovejo svoris, tai sian pasisveriau -600 g nors is tos nevilties, kad nekrenta buvau ir pora saldainiu paragavus
tai va vel upas atsirado
tai dbr nuo dietos pradzios turiu -3 kg, seip tai lb mazai taip pagalvojus per pusantros sav
praeitais metai lygiai taip pat issilaikius per pusantros buvo -6 kg o dbr tik -3kg
vnz 
saunuole
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 29, 11:06)
kiek skaiciau dietos gali sutrikdyti mm 
Papildyta:
sveikos, sunku man sios dietos laikytis, tai gal nieko blogo nebus jei ivedziau siokius tokius pakeitimus
nes jau vakar vos uzmigau o nakti tokius kosmarus sapnavau kad siaubas
tai dabar tiesiog pusryciausiu, tarp valgymu koki vaisiu suvalgysiu, ir po 6val nieko i burna neimsiu tik arbatele 
Papildyta:
Zinok moonlightly as taip pat ivedziau siokiu tokiu pakeitimu sau
Papildyta:
O del sugrizimo kg, na man seip negrista niekada
na aisku
tai va gal tie pakeitimai nieko blogo neduos
Manau, kad tikrai blogo nieko neduos
taip, kad galime ir toliau dietintis su savais pakeitimais