na vistiek turetu buti kazkiek nukrite, nes jei sumazinai maista, nei anksciau, tai tikrai nukrite yra

na tikiuosi
nes maista zymiai sumazinus per sias dienas, o ir saldumynu jau trecia diena ne neimu, nors vakar buvo kilusi pagunda bet atsilaikiau
bet va taip noriu makaronu apkepo kad siaubas

Oi geriau nekalbek apie tokius skanumynus
bet zinok as vistiek per visas dienas, bent viena sokolaini saldaini suvalgau, nes negaliu be saldumynu
esu visa i savo teveli
jis visa gyvenima irgi turi kazka kasdien suvalgyti saldaus
bet jis nera stambus

o man kaip tik diena lengva, bet jau vakare kazkur nuo 17val.tai viskas nors ir iki 18 pavalgau po to vel norisi, bet dabar noriu priprast po 18val.jau nieko nevalgyt

O man, Jolanta, kaip tik iki pietu jokio alkio nera, dazniausiai valgau ne alkana, ir iki vakarienes visada esu soti, bet va kai ateina kokia 20-21 val na va tadaaaaaaaaaaa prasideda mano karas
VISKO noriu, kas valgoma

notaree tai gal tiesiog organizmas taip iprates pas tave
as po 18val buvau ipratus ratus sukti aplink saldytuva, bet dabar stengiuos persiaukleti

QUOTE(notaree @ 2012 02 29, 12:52)
O man, Jolanta, kaip tik iki pietu jokio alkio nera, dazniausiai valgau ne alkana, ir iki vakarienes visada esu soti, bet va kai ateina kokia 20-21 val na va tadaaaaaaaaaaa prasideda mano karas
VISKO noriu, kas valgoma

na jei darbe esi tai savaime suprantama o aš kai dabar sėdžiu namuose su vaiku tai daugiau nieko nedarau kaip tik apie valgį galvoju ir valgau o kas blogiausia alpstu dėl visokiu spurgų bulkučių už tai ir virstu pati į bulką

po šios dietos aš irgi tikiuosi kad po 18 val alkis ramus bus

notaree dar kvailas klausimas o ką tu veiki iki 1-2 val?

QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 29, 14:04)
na jei darbe esi tai savaime suprantama o aš kai dabar sėdžiu namuose su vaiku tai daugiau nieko nedarau kaip tik apie valgį galvoju ir valgau o kas blogiausia alpstu dėl visokiu spurgų bulkučių už tai ir virstu pati į bulką

Tai va, kad as irgi nedirbu

QUOTE(notaree @ 2012 02 29, 13:17)
Tai va, kad as irgi nedirbu
o kadangi issimiegu rytais, tai ir vakare miegoti nebenoriu
atsikeliu 10-11 val ryte
as darbuojuos Kipre, tik va dbr sugalvojau atostogoms i Lietuvele 3 men sugristi, tai neturiu ka veikti
kaip tik apie maista galvoti 

merginos baigiam apie maista tik galvot