Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų sektos dieta- VIII

na vistiek turetu buti kazkiek nukrite, nes jei sumazinai maista, nei anksciau, tai tikrai nukrite yra mirksiukas.gif
Atsakyti
na tikiuosi smile.gif nes maista zymiai sumazinus per sias dienas, o ir saldumynu jau trecia diena ne neimu, nors vakar buvo kilusi pagunda bet atsilaikiau biggrin.gif bet va taip noriu makaronu apkepo kad siaubas doh.gif
Atsakyti
galvojau aš viena pakeitimų įsidėjau bet smagu kad visos tokios biggrin.gif man tai šįryt buvo labai sunku tai iki pietų dar jogurto indelį suvalgiau. PO pietų jaučiuos labai soti bet apie 16val toks alkio jausmas užpuola doh.gif vos sulaukiu 18val.
Atsakyti
Oi geriau nekalbek apie tokius skanumynus lotuliukas.gif bet zinok as vistiek per visas dienas, bent viena sokolaini saldaini suvalgau, nes negaliu be saldumynu verysad.gif esu visa i savo teveli ax.gif jis visa gyvenima irgi turi kazka kasdien suvalgyti saldaus biggrin.gif bet jis nera stambus smile.gif
Atsakyti
o man kaip tik diena lengva, bet jau vakare kazkur nuo 17val.tai viskas nors ir iki 18 pavalgau po to vel norisi, bet dabar noriu priprast po 18val.jau nieko nevalgyt g.gif
Atsakyti
O man, Jolanta, kaip tik iki pietu jokio alkio nera, dazniausiai valgau ne alkana, ir iki vakarienes visada esu soti, bet va kai ateina kokia 20-21 val na va tadaaaaaaaaaaa prasideda mano karas lotuliukas.gif VISKO noriu, kas valgoma blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
notaree tai gal tiesiog organizmas taip iprates pas tave smile.gif as po 18val buvau ipratus ratus sukti aplink saldytuva, bet dabar stengiuos persiaukleti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(notaree @ 2012 02 29, 12:52)
O man, Jolanta, kaip tik iki pietu jokio alkio nera, dazniausiai valgau ne alkana, ir iki vakarienes visada esu soti, bet va kai ateina kokia 20-21 val na va tadaaaaaaaaaaa prasideda mano karas  lotuliukas.gif  VISKO noriu, kas valgoma  blush2.gif  biggrin.gif

na jei darbe esi tai savaime suprantama o aš kai dabar sėdžiu namuose su vaiku tai daugiau nieko nedarau kaip tik apie valgį galvoju ir valgau o kas blogiausia alpstu dėl visokiu spurgų bulkučių už tai ir virstu pati į bulką lotuliukas.gif
po šios dietos aš irgi tikiuosi kad po 18 val alkis ramus bus biggrin.gif
notaree dar kvailas klausimas o ką tu veiki iki 1-2 val? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta_aa: 29 vasario 2012 - 13:05
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 29, 14:04)
na jei darbe esi tai savaime suprantama o aš kai dabar sėdžiu namuose su vaiku tai daugiau nieko nedarau kaip tik apie valgį galvoju ir valgau o kas blogiausia alpstu dėl visokiu spurgų bulkučių už tai ir virstu pati į bulką  lotuliukas.gif
po šios dietos aš irgi tikiuosi kad po 18 val alkis ramus bus  biggrin.gif
notaree dar kvailas klausimas o ką tu veiki iki 1-2 val?  bigsmile.gif

Tai va, kad as irgi nedirbu cool.gif o kadangi issimiegu rytais, tai ir vakare miegoti nebenoriu doh.gif atsikeliu 10-11 val ryte smile.gif as darbuojuos Kipre, tik va dbr sugalvojau atostogoms i Lietuvele 3 men sugristi, tai neturiu ka veikti doh.gif kaip tik apie maista galvoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(notaree @ 2012 02 29, 13:17)
Tai va, kad as irgi nedirbu  cool.gif  o kadangi issimiegu rytais, tai ir vakare miegoti nebenoriu  doh.gif  atsikeliu 10-11 val ryte  smile.gif  as darbuojuos Kipre, tik va dbr sugalvojau atostogoms i Lietuvele 3 men sugristi, tai neturiu ka veikti doh.gif  kaip tik apie maista galvoti  blush2.gif

drinks_cheers.gif tai likimo draugės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 29, 14:20)
drinks_cheers.gif  tai likimo draugės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos baigiam apie maista tik galvot biggrin.gif
Atsakyti