Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Gyventi siaip jau yra nesveika biggrin.gif valgyti taip pat biggrin.gif

o jei rimtai, manau svarbiausia neiti i krastutinumus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 03 29, 11:49)

čia yra viso labo blog'as...
Atsakyti
QUOTE(Koš?-Maloš? @ 2012 03 29, 12:47)
N?štumo metu- neslenka ir nel?žin?ja, po gimdymo reik ir "kailiui" šiek tiek pakeist- atsinaujint  mirksiukas.gif

Ot tai aciu uz toki atsinaujinima. Man mano senas kailis buvo labai geras. Dabar zilu plauku priviso...
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 29, 11:52)
* vat butent kad DABAR. O kas pasakys kad siu metu piramide teisingesne uz praeitu ar kokiu 2020?
** tikrai? o kaip tada su hormoniniais pokyciais po gimdymo kai plaukai slenka?

Na kiekvienas turi savo pasirinkimą ir supratimą mirksiukas.gif ir sprendžia pats kuo vadovautis ir pasitikėti/tikėti. Man visai vienodai kas buvo anksčiau,kas dabar,mados ir t.t.Taip kaip dabar aš maitinuosi jau 13 metų(nors nėra visai taip kaip norėčiau),esu perskaičius begales įvairių autorių knygų apie sveiką mitybą(jų pilnos mano knygų lentynos biggrin.gif ) ir susidariusi SAVO nuomonę kaip reikia maitintis.Niekam jos neperšu,tik išsakau mirksiukas.gif
Aš rašiau ne apie būseną po gimdymo smile.gif

QUOTE(pamparam:) @ 2012 03 29, 13:46)
čia yra viso labo blog'as...

Taip,tai tik viena iš nuomonių ir papildoma info smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 29 kovo 2012 - 13:32
man atrodo, kad maitintis geriausia ivairiu maistu, tada ir netruks medziagu visu. na nevalgyt itin daug vienos rusies produktu, paivairint raciona ir tiek. sveiki uzkandziai irgi i nauda, ne tik pagrindiniai patiekalai smile.gif bet turin vaiku turbut neiseina itin nesveikai maitintis, juk esam pavyzdys jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 29, 14:50)
Man mano senas kailis buvo labai geras. Dabar zilu plauku priviso...

Ne tau vienai mirksiukas.gif
Kažkada ir netekėją buvom, ir vaikų neturėjom, ir dienos (bei naktys) VISOS buvo mūsų...
Vaikystė, sako, grįžta, o jaunystė... ne...
Ryt saulė vėl patekės 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos, ziuriu apie karves pienuka diskutuojat. S ir is tu ,kur galvoja,kad jis nera reikalingas, taip vartoju, bet noreciau atsisakyti. Ir manau, tai labai surista su zindymu, nes jei moteris galvoja,kad karves pienas taip pat labai gerai , tai ir anksciau nutraukia zindyma ir keicia savo piena karves pienu. Kur naturali logika sako, kad negali kito gyvuno pienas buti geresnis ar toks pats geras zmogui. Sutinku,kad kai nera MP -tai iseitis, bet kai yra -tai kam duoti vaikui prastesni varianta. TAda ir zindymo ilgis naturaliai susidelioja, zindai tol,kol galvoji, kad pieno jau nebereikia, kad nereikia savo keisti i karves. O irodymu ,manau ,uztektu visoms kiek ilgiau apie tai pagalvojus.
Atsakyti
labas, baigiau zindyti pries 3sav.nors sunus dar prisimena kartais. nepats nusprende bisky padejau . jau 4m.manau tikrai gana buvo zindyt smile.gif didziuojuosi savim ir sunum. smile.gif
krutys pilnos mp ka daryt?turbut nieko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2012 04 05, 15:04)
labas, baigiau zindyti pries 3sav.nors sunus dar prisimena kartais. nepats nusprende bisky padejau . jau 4m.manau tikrai gana buvo zindyt smile.gif didziuojuosi savim ir sunum. smile.gif 

as nedariau nieko, bet man neverze, neskaudejo, tiesiog kartais begdavo pienas siek tiek.

dziugu, kad tiek ilgai ismaitinot thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2012 04 05, 14:04)

4u.gif wub.gif

Jei ne tiek, kad guzuojasi, nedaryti nieko. Galima kokiu metu ar salaviju arbatu gerti.
Atsakyti
dekui merginos. 4u.gif

kol kas neskaude, nesiguzuoja.laukiu toliau kas bus.
as seniau cia bendravau, tik nika pasikeiciau smile.gif (make(a su virsuj burbuliuku)buvau) gal pamenat? blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu su gražia pabaiga 4u.gif

Jeigu labai veržia, lašiuką gali nusitraukti, bet tik vos vos, kad diskomforto didelio nebūtų. Kuo mažiau nusitrauksi - tuo mažiau gaminsis.
Atsakyti