Esu isiskyrusi auginu dukra,gaunam soc pasalpa iki kol jai suais trys metai ir tada grystu i darba.daba suzinojau kad laukiuosi o vaikas gims kol dukrai nebus sueja trys metai.gyvensiu viena na taip jau isejo.busimo vaiko tevas sake mokes man uz vaikuti pinigus i rankas kad nereiktu po teismus bilinetis.norejau paklausti ar ir toliau gausiu soc pasalpa jau kaip trym asmenim.
QUOTE(vilma gaurilcikiene @ 2012 03 14, 09:51)
Esu isiskyrusi auginu dukra,gaunam soc pasalpa iki kol jai suais trys metai ir tada grystu i darba.daba suzinojau kad laukiuosi o vaikas gims kol dukrai nebus sueja trys metai.gyvensiu viena na taip jau isejo.busimo vaiko tevas sake mokes man uz vaikuti pinigus i rankas kad nereiktu po teismus bilinetis.norejau paklausti ar ir toliau gausiu soc pasalpa jau kaip trym asmenim.
ne,gaudines tik vaikai,nes antram vaikui nebusit prisiteisiusi alimentu.
sveikos.
sakykit,ar socialiniam reiks pranest,kai bus pravesti uz deklaracijas pinigeliai?ar tai itakoja kompensacijas,socialine pasalpa?
sakykit,ar socialiniam reiks pranest,kai bus pravesti uz deklaracijas pinigeliai?ar tai itakoja kompensacijas,socialine pasalpa?
QUOTE(rrasius @ 2012 03 14, 10:05)
sveikos.
ne
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 13, 16:34)
Jei vasario paskutine savaite pristatete dokumentus, tai turetumete kaip ir as sulaukti dar si menesi 

Sakykit o cia taip turi but kad jei vasario gale tvarkeis tai kita menesi gausi ar tik spejat?Nes pas mus tai isvis idomiai, gruodzio menesi nuejom vienkartines ismokos susitvarkyt gimus naujagimiui ir pasake kad mum priklause vaiko pinigai ir 2011.10,09 metais sako ko nesitvarket.Pakiso popierius ir pasake uzpildykit gausit uz 12 menesiu paskutiniu, nu aisku gruodi ir uzpildem uz tuos 2011metus, tada pasake kad sausi ateit siem metam tvarkyt, ir situacija tokia kad dar negavom nei uz 2011 metus, o kadangi sausi neisejo nueit tai nuejom tik vasario apie 20 uzpildem tuos popierius vaiko pinigam ir dar socialine pasake kad mokes, nu galvoju tada ir ta uzpildysim, ir pasake kovo menesi gausim uz vaikus ir ta soc. ismoka.Bet kol kas tyla, pasiskaiciau internete kad jau gavo mano ieste tada pasiskambinau i coc. sakau gal kas negerai ar kas, sako kadangi tvarket vasario gale gausit tik balandi.o gruodi kur tvarkem uz metus laiko atgaline seka pasake, laukit ismokesim.o kada tik jos pacios zino.

QUOTE(waidoshele @ 2012 03 14, 08:44)
gal kas tvarkesi kompensacijas nuomuojamam bute? ar imanoma susitvarkyt kompensacijas jei tame bute yra registruotu svetimu zmoniu?
siaip teoriskai galima, bet ima tada visu pajamas ir skaiciuoja ar nevirsyja 525 asmeniui
Sveikos tikiuosi i ta tema pataikiau
nieko neismanau as tuose soc. reikaluose.
Nesenai prisiregistravome visa seima vilniaus miesto savivaldybeje, deklaruotas adresas Gedimino prospekte, o gyvenam Snipiskiu mikrorajone, nuomuojames buta.Noriu susitvarkyti socialine pasalpa ir dabar nezinau i koki cia socialini skyriu kreiptis, gal kuri zinote
aciu

Nesenai prisiregistravome visa seima vilniaus miesto savivaldybeje, deklaruotas adresas Gedimino prospekte, o gyvenam Snipiskiu mikrorajone, nuomuojames buta.Noriu susitvarkyti socialine pasalpa ir dabar nezinau i koki cia socialini skyriu kreiptis, gal kuri zinote

aciu
QUOTE(megyte @ 2012 03 14, 13:10)
Sveikos tikiuosi i ta tema pataikiau
nieko neismanau as tuose soc. reikaluose.
aciu

aciu
Eikit i Kauno g.
O tarkim, as moku busto paskola, tai mano negrazinta paskola skaitosi kaip mano turtas, ir nors mano pajamos yra 364, (puse etato) as registruota darbo birzoj, nes ieshkausi darbo pilnam etatui, tai man jokios cia ismokos kompensacijos ir t.t nepriklauso? taip suprantu? Vyro neturiu, vaiko tevas nezinau kur randasi, jis tevystes nepripazino, elementu negaunu.
QUOTE(LindaLight @ 2012 03 14, 13:54)
O tarkim, as moku busto paskola, tai mano negrazinta paskola skaitosi kaip mano turtas, ir nors mano pajamos yra 364, (puse etato) as registruota darbo birzoj, nes ieshkausi darbo pilnam etatui, tai man jokios cia ismokos kompensacijos ir t.t nepriklauso? taip suprantu? Vyro neturiu, vaiko tevas nezinau kur randasi, jis tevystes nepripazino, elementu negaunu.
Kompensacijos negautumete vien del to,kad nesat prisiteisusi alimentu.
Laba diena,iskylo man toks klausimas
pvz mes su vyru nesusituoke,gyvenam kartu,turim 2,6metu dukryte,jis stovi darbo birzoi,nieko negauna,as irgi stoviu darbo birzoi,gaunu 600lt+g2lt vaiko,ar priklausitu musu seimai soc?