Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

QUOTE(agnietp28 @ 2012 03 10, 11:35)
sveikos. Nesuprantu as tu nauju skaiciavimu.. situacija dabar mas mumis tokia, kad esame 3 asmenu seima. As vyras ir 1 metu dukrele. Vyras nedirba siuo metu, as dekretinio negaunu, nes neisdirbau tiek kad man priklausytu. Sausi tvarkiausi dokumentus del soc. pasalpos, bet vasari mes negavome pinigeliu, (del kazko..).  g.gif

Si menesi gavome uz du menesius (bent taip sake musu soc. ) 520lt (su vaiko pinigais kartu.) taip iseina kad mums socialine pasalpa tepriklauso 163lt +97lt. vaiko pinigai. Gal as ko nesuprantu? gal yra kas nusimano siuos dalykus? smile.gif

o kai tvarketese socialine pasalpa kur uz praejusius menesius reikejo pristatyt pazymas,gal dar buvo kazkiek vyras dirbes gal algos dar kazkiek prisiskaite,arba turite eiti i soc.skyriu kur tvarketes ir klausti kodel tik tiek tegavote nes jei kitu pajamu neturite tai jums uz 3asmenis priklausytu 350+280+245=875lt per menesi(cia jau su vaiko 97lt)
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 11, 11:54)
Norejau pasiteirauti kada perveda soc.pasalpa t.y. kuria menesio diena?

Ir man įdomu, nes pirmą kartą turiu gauti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2012 03 12, 17:48)
Ir man įdomu, nes pirmą kartą turiu gauti.  4u.gif

10 d.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 12, 17:50)

Tai šį mėnesį dar negavau. verysad.gif Teks laukti balandžio....
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2012 03 12, 18:20)
Tai šį mėnesį dar negavau.  verysad.gif Teks laukti balandžio....

ne visiems ta pacia diena buna,iki 25 dienos moka,bet dauguma gauna 10 d.
Atsakyti
pas mus tai socialine moka 18d jeigu 18d iseina sestadienis ar sekmadienis tai ismoka dazniausiai anksciau penktadieni 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl kompensacijos malkom, kas kiek laiko ją duoda?
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2012 03 12, 18:20)
Tai šį mėnesį dar negavau.  verysad.gif Teks laukti balandžio....

O kada registravotes soc. skyriuje? Nes pvz as registravausi vasario paciom paskutinem dienom ir ka tik pasitikrinau savo banko saskaita, o soc. pasalpa man pervesta 9d smile.gif gal dar ir Jus gausite, nes visom cia labai skitringai moka, gal nuo savivaldybes priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2012 03 12, 18:58)
Norėjau paklausti dėl kompensacijos malkom, kas kiek laiko ją duoda?

Mes gavom lapkriti-uz spali,lapkriti ir gruodi,ir dabar si menesi pervede uz sausi,vasari,kova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 12, 23:08)
O kada registravotes soc. skyriuje? Nes pvz as registravausi vasario paciom paskutinem dienom ir ka tik pasitikrinau savo banko saskaita, o soc. pasalpa man pervesta 9d  smile.gif  gal dar ir Jus gausite, nes visom cia labai skitringai moka, gal nuo savivaldybes priklauso g.gif

Visus reikiamus dokumentus baigiau rinkti vasario paskutinę savaitę (anstolių pažymos teko laukti...). Pašalpa nuo sausio priklauso. Na, laukiu ir kasdien tikrinuosi - gal... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2012 03 13, 16:18)
Visus reikiamus dokumentus baigiau rinkti vasario paskutinę savaitę (anstolių pažymos teko laukti...). Pašalpa nuo sausio priklauso. Na, laukiu ir kasdien tikrinuosi - gal...  ax.gif

Jei vasario paskutine savaite pristatete dokumentus, tai turetumete kaip ir as sulaukti dar si menesi smile.gif
Atsakyti
gal kas tvarkesi kompensacijas nuomuojamam bute? ar imanoma susitvarkyt kompensacijas jei tame bute yra registruotu svetimu zmoniu?
Atsakyti