Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

QUOTE(jele25 @ 2012 03 14, 13:35)
Laba diena,iskylo man toks klausimas g.gif pvz mes su vyru nesusituoke,gyvenam kartu,turim 2,6metu dukryte,jis stovi darbo birzoi,nieko negauna,as irgi stoviu darbo birzoi,gaunu 600lt+g2lt vaiko,ar priklausitu musu seimai soc? smile.gif

Jeigu eitumėte į socialinį ir tvarkytumėtės visi trys taip priklausytų, nes pajamas tuomet dalintų 3žmonėms, taip priklausytų.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 14, 14:38)
Jeigu eitumėte į socialinį ir tvarkytumėtės visi trys taip priklausytų, nes pajamas tuomet dalintų 3žmonėms, taip priklausytų.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2012 03 13, 00:40)
Mes gavom lapkriti-uz spali,lapkriti ir gruodi,ir dabar si menesi pervede uz sausi,vasari,kova smile.gif

tai jei tvarkysimies dokumentus kitą mėnesį -prasitęsimui, tai gausime da...Taip supratau...???
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 03 14, 09:05)
sveikos.
sakykit,ar socialiniam reiks pranest,kai bus pravesti uz deklaracijas pinigeliai?ar tai itakoja kompensacijas,socialine pasalpa?

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 14, 09:16)

Kai tvarkiausi soc. paramą, atkreipiau dėmesį, kad atsirado eilutė įrašyti susigrąžintą permokėtą pajamų mokestį. Tai kaip suprantu lyg ir reikia pranešti, ar bet jau kitą kartą tvarkantis (po pinigų gavimo) jų nereikėtų pamiršti
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 14, 13:57)
Kompensacijos negautumete vien del to,kad nesat prisiteisusi alimentu.

Aishku. na bet geriau be jokiu kompensaciju, nei su to zmogaus elementais))
Atsakyti
Mamytes ar buvo kam taip, kad parasete prasyma gauti vaiko pinigelius, turiu omenyje 52 Lt, cia uz 2011 metus, ir gaunate atsakyma, kad jums jie apskirti nuo 2012 sausio iki 2012 birzelio 5 dienos. As nesuprantu, taigi uz praeitus metus moka, kodel ne emtam cia parase. Mano antra mergyte gimusi birzelio 5 diena, bet as uz ja gaunu, o rasiau, kad pratestu uz pirma mergyte, nes us ja nuo sausio 1 dienos jau negaudavau.
Ar jie sumaise ka, ar cia nauja tvarka kazkokia?
Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu suzinoti toki dalyka..parasiau prasyma kompensacijai uz apsildyma ir k.vandeni gauti. Bet gavau atsakyma, kad man nepriklauso, nes turtas virsija ant 10.000lt mazdaug. turtas toks : man priklausanciame bute,kuris atiteko po skirybu, gyvename dviese su vaiku.. ir automobilis, kuri pirkau pigiai nes buvo stipriai sukultas, bet ji suremontavus kaina pakilo. menesines pajamos 1400Lt. ...negi nera kitos iseities tik kaip parduoti kazka?
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2012 03 14, 20:27)
sveikos  4u.gif  noriu suzinoti toki dalyka..parasiau prasyma kompensacijai uz apsildyma ir k.vandeni gauti. Bet gavau atsakyma, kad man nepriklauso, nes turtas virsija ant 10.000lt mazdaug. turtas toks :  man priklausanciame bute,kuris atiteko po skirybu,  gyvename dviese su vaiku.. ir automobilis, kuri pirkau pigiai nes buvo stipriai sukultas, bet ji suremontavus kaina pakilo.  menesines pajamos 1400Lt. ...negi nera kitos iseities tik kaip parduoti kazka?

O kiek paskaičiavo automobilį ?
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 03 14, 18:08)
Mamytes ar buvo kam taip, kad parasete prasyma gauti vaiko pinigelius, turiu omenyje 52 Lt, cia uz 2011 metus, ir gaunate atsakyma, kad jums jie apskirti nuo 2012 sausio iki 2012 birzelio 5 dienos. As nesuprantu, taigi uz praeitus metus moka, kodel ne emtam cia parase. Mano antra mergyte gimusi birzelio 5 diena, bet as uz ja gaunu, o rasiau, kad pratestu uz pirma mergyte, nes us ja nuo sausio 1 dienos jau negaudavau.
Ar jie sumaise ka, ar cia nauja tvarka kazkokia?

cia turbut tas punktas, kad moka 52 ar 97 jei praeitais metais vienam neisejo 525 vienam zmogui.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2012 03 14, 20:31)
O kiek paskaičiavo automobilį ?

pirkau uz 35.000, o paskaiciavo lygtai 65.000 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2012 03 14, 20:59)
pirkau uz 35.000, o paskaiciavo lygtai 65.000  doh.gif

Dėja jūsų turimas turtas tikrai suteikia galimybes apsimokėti už šildymą, tai juk akivaizdu .
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2012 03 14, 21:33)
cia turbut tas punktas, kad moka 52 ar 97 jei praeitais metais vienam neisejo 525 vienam zmogui.

Man prikaluso tie kur 52 Lt, nes uz praeitus metus musu pajamos vienam zmogui nevirsijo 525 Lt zmogui, bet kazkaip keista, kad padare nuo sausio ir birzelio tik, nes siap kai uz praeitus metus buvo, tai galejo gi iskart metam daryti...
Atsakyti