Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*70

QUOTE(marakeš @ 2012 03 20, 17:51)
Salomėja, tai visgi priėmė tave į tų laimingųjų sąrašą?

jooo, ir aš taip padariau tą patį smile.gif

Ai, aną kartą viena vertėja neprašyta įsikišo, tai įtraukė ir mane, matyt nauja projektų vadovė neišbraukė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 03 19, 18:56)
Linkomanija ne knygynas. Bet iš klausimo man pasirodė, kad ieškai tos tematikos knygų, o ne kad ieškai tos tematikos elektroninių knygų.

Na jo, cia mano kalte, kad neparasiau, jog ieskau elektroniniu knygu.
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 03 20, 10:39)
Pasirodysiu labai neoriginali, bet sutinku su tavo atsiliepimais apie abi šias knygas.

Kiek pastebėjau, mūsų nuomonės dėl knygų dažnai gana panašios. O kaip tau "Daktaro Di namai" patiko? Iš įvertinimo reikia suprasti, kad nelabai?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 03 20, 20:24)
Kiek pastebėjau, mūsų nuomonės dėl knygų dažnai gana panašios. O kaip tau "Daktaro Di namai" patiko? Iš įvertinimo reikia suprasti, kad nelabai?

Žinok, kažkodėl šiek tiek nuvylė. Gal vertimas kartais kliuvo, gal kažko kitokio iš jos tikėjausi. Gera, bet tikėjausi iš jos daugiau. Be to, kad Metas homunkulas supratau kažkur vidury knygos, tai tos paslapties ir neliko ax.gif "O. Vaildo testamentas" patiko daug labiau. Manau, gal reiktų originalą paskaityt... g.gif O gal netinkamas laikas jai dabar buvo. Skaitysiu ir kitas Ackroyd'o knygas ir turbūt dar grįšiu prie "Daktaro Di namų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 20 kovo 2012 - 20:33
QUOTE(nihilistė @ 2012 03 20, 21:31)
Žinok, kažkodėl šiek tiek nuvylė. Gal vertimas kartais kliuvo, gal kažko kitokio iš jos tikėjausi. Gera, bet tikėjausi iš jos daugiau. Be to, kad Metas homunkulas supratau kažkur vidury knygos, tai tos paslapties ir neliko ax.gif  "O. Vaildo testamentas" patiko daug labiau. Manau, gal reiktų originalą paskaityt... g.gif O gal netinkamas laikas jai dabar buvo. Skaitysiu ir kitas Ackroyd'o knygas ir turbūt dar grįšiu prie "Daktaro Di namų".

Tik gaila, kad daugiau į lietuvių kalbą jo knygų neverčia, aš irgi norėčiau dar ką nors paskaityti.
Man "Daktaro Di namai" patiko, tos paslapties skaitydama visai nenumaniau. Labai seniai skaičiau, tada į vertimą dar nekreipdavau dėmesio, todėl man niekas neužkliuvo, išskyrus tai, kad visos Londono gatvės išverstos į lietuvių- vienu metu norėjau žemėlapyje jas atsekti, tai tas dalykas kiek sunervino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 03 20, 20:40)
Tik gaila, kad daugiau į lietuvių kalbą jo knygų neverčia, aš irgi norėčiau dar ką nors paskaityti.
Man "Daktaro Di namai" patiko, tos paslapties skaitydama visai nenumaniau. Labai seniai skaičiau, tada į vertimą dar nekreipdavau dėmesio, todėl man niekas neužkliuvo, išskyrus tai, kad visos Londono gatvės išverstos į lietuvių- vienu metu norėjau žemėlapyje jas atsekti, tai tas dalykas kiek sunervino.  smile.gif

Aha, tikrai gaila verysad.gif Aš paskutiniu metu skaitydama detektyvus vis atspėju kaip ir kas, todėl nelabai įdomu būna juos ir skaityt. Nebent būna kažkaip labai įdomiai susuktas siužetas ar pan. Aš išvis nusprendžiau, kad per daug knygų skaitau - sunku darosi surasti tokią, kuri labai patiktų biggrin.gif Arba nemoku išsirinkti, ką skaityt.
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 03 20, 21:47)
Aha, tikrai gaila verysad.gif Aš paskutiniu metu skaitydama detektyvus vis atspėju kaip ir kas, todėl nelabai įdomu būna juos ir skaityt. Nebent būna kažkaip labai įdomiai susuktas siužetas ar pan. Aš išvis nusprendžiau, kad per daug knygų skaitau - sunku darosi surasti tokią, kuri labai patiktų biggrin.gif Arba nemoku išsirinkti, ką skaityt.

Kuo daugiau skaitai, tuo didesnė tikimybė pataikyti ant labai geros knygos. smile.gif Nors, tiesą sakant, ir mane panašios mintys aplanko- kad per daug skaitau, nebespėju tinkamai knyga pasimėgauti, nes laukia dar neskaitytų krūvos, o ypač gaila, kad nebepaimu savo mylimiausiųjų, ne vieną kartą skaitytų, bet vis tiek niekaip nenusibostančių.

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 03 20, 21:06)
Kuo daugiau skaitai, tuo didesnė tikimybė pataikyti ant labai geros knygos.  smile.gif Nors, tiesą sakant, ir mane panašios mintys aplanko- kad per daug skaitau, nebespėju tinkamai knyga pasimėgauti, nes laukia dar neskaitytų krūvos, o ypač gaila, kad nebepaimu savo mylimiausiųjų, ne vieną kartą skaitytų, bet vis tiek niekaip nenusibostančių.

Man lygiai tas pats drinks_cheers.gif Dar pagalvoju: "Va, šitą knygą norėsiu dar kada perskaityt." Tik klausimas - kada g.gif Aš irgi kažkaip riju tas knygas, nors ir stengiuosi tą pačią dieną, kai vieną baigiau, kitos neimt, bet vistiek po kurio laiko jau ir nepameni, apie ką neseniai skaityta knyga buvo. Va neseniai perskaičiau "Kinrožės žiedą". Patiko, žinau, kad apie Afriką, jei gerai pagalvočiau arba knygą atsiversčiau, tai ir siužetą prisiminčiau... Reiktų pristabdyt, apmąstyt ką tik perskaitytą knygą, bet kad rankos pačios tiesiasi prie kitos, einu apie lentyną ir kitą renkuosi, dar nei skaitomos kartais neįpusėjusi. O laukiančių knygų skaičius pas mus, žiūriu, panašus biggrin.gif Tik tau geriau sekasi jį mažinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 03 20, 22:29)
O laukiančių knygų skaičius pas mus, žiūriu, panašus biggrin.gif Tik tau geriau sekasi jį mažinti biggrin.gif

Na kurgi geriau, sakyčiau atvirkščiai. smile.gif Be to, prie mano krūvos dar kokį šimtuką angliškų reikia pridėti.
Aš knygas dar gana gerai prisimenu ("Kinrožės žiedo" tai niekad neužmiršiu, jau vien dėl tėvo taikytų bausmių vaikams), bet norėčiau, pabaigusi gerą knygą, daugiau laiko skirti jai apmąstyti, o ne kuo greičiau skubėti kitą pradėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 20 kovo 2012 - 21:50
QUOTE(katilina @ 2012 03 20, 21:45)
Na kurgi geriau, sakyčiau atvirkščiai.  smile.gif Be to, prie mano krūvos dar kokį šimtuką angliškų reikia pridėti.
Aš knygas dar gana gerai prisimenu ("Kinrožės žiedo" tai niekad neužmiršiu, jau vien dėl tėvo taikytų bausmių vaikams), bet norėčiau, pabaigusi gerą knygą, daugiau laiko skirti jai apmąstyti, o ne kuo greičiau skubėti kitą pradėt.

Aaa, na tada man tikrai geriau sekasi biggrin.gif Maždaug taip - žingsnys pirmyn, du atgal biggrin.gif Aš irgi vis ruošiuosi angliškai pradėt skaityt, jau ir pora detektyvų nusipirkau ax.gif Bet man rusiškai geriau sekasi, tai vis ir neprisiruošiu angliškų knygų į rankas paimt...
Va kai dabar užsiminei, tai ir prisiminiau, kas ir kaip ten buvo. Žiauru, kai tėvai taip elgiasi ir dar prisidengdami religija ir teisindamiesi, kad vaikams gero nori. Nors dar baisiau turbūt tai, kad jie iš tikrųjų taip galvoja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 20 kovo 2012 - 22:02
nihiliste, iš tikrųjų pastebėjau, kad jau seniai skaitei tokią knygą, kurią įvertintum 5* ax.gif Kai man taip nutinka, aš pasiimu mėgstamo rašytojo neskaitytą knygą, kuri tikrai mane įtrauks ir patiks. Suveikia thumbup.gif

Aš šiandien bandžiau klausytis S. Kingo "Kerė" audio versiją. Įdomu visai, bet kadangi turiu namie knygą, tai manau, kad toliau skaitysiu popierinę versiją.

Šiom dienom vėl užėjo noras pertvarkyti savo knygų lentynas. Ir kai pradedu skaičiuoti, žiūriu, kiek daug neskaitytų knygų. Atrodo vis tiek, juk ne penkias per metus perskaitai, kodėl nesijaučia to? Lentynose kaip neskaitytos, taip neskaitytos guli doh.gif Tai pažiūrėjau suknyga.lt savo skaitinius ir supratau, kad labai daug perskaitytų knygų pardaviau. Ir toks gailestis užėjo doh.gif Pardavinėsiu dabar tik labai nepatikusias knygas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 03 20, 22:45)

Šiom dienom vėl užėjo noras pertvarkyti savo knygų lentynas. Ir kai pradedu skaičiuoti, žiūriu, kiek daug neskaitytų knygų. Atrodo vis tiek, juk ne penkias per metus perskaitai, kodėl nesijaučia to? Lentynose kaip neskaitytos, taip neskaitytos guli  doh.gif Tai pažiūrėjau suknyga.lt savo skaitinius ir supratau, kad labai daug perskaitytų knygų pardaviau. Ir toks gailestis užėjo  doh.gif Pardavinėsiu dabar tik labai nepatikusias knygas  rolleyes.gif

Pavydokoka. Pas mane knygų nemažai. Bet neskaitytų tai ne tiek ir daug. Kažkada liko tik 2, tai jaučiau tokią baimę. Kad liksiu namie be neskaitytų. Tai ir neskaičiau, kol neprisipirkau daugiau.
O aš tai pardavinėju tik tai kas tikrai nepatiko ir už ką galima gauti daugiau nei 7lt (na nes kitaip tas lakstymas, susitikinėjimas...).
Atsakyti