Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*70

QUOTE(Stikliukė @ 2012 03 22, 18:03)
Labukas, senokai čia nebuvau 4u.gif po intensyvios sesijos lopau sveikatą doh.gif
Užtat po beveik 2 mėnesių pertraukos perskaičiau per 4 vakarus 2 knygas- Čiauškutę ir Bėgantis paskui aitvarą.

O man ji ir ne paauglei labai patiko biggrin.gif

Aš skaitau „Andželos pelenus“, labai gerai skaitosi, o ir filmas be galo patiko, matytas ne kartą smile.gif
Atsakyti
sveikos.

ateinu permesti akimis, ką parašėte, bet nelabai reiškiuosi, kadangi neturiu ką parašyti. Skaitymui laiko visiškai nulis, o jei ir atsiranda laisvesnio, tai jau geriau miegoti einu ar įsijungiu kokį filmą ar serialą (kur nereikia daug galvoti). O šiaip vis dar ,,skaitau" Erškėčių paukščius (liko maždaug trečdalis), bet vis dar nesuprantu, kodėl ji taip giriama, nieko ypatingo joje nerandu, nors kad bloga- irgi nesakau. Dar vakar pradėjau Ian McEwan ,,Česilo pakrantėje" , tai po 50 psl nusmigau laugh.gif Bet manau, kaip nors iki savaitgalio pabaigos baigsiu, nes jau grąžinimo terminas spaudžia. Tai tokios tokelės biggrin.gif
Ai, AL pasiūlymą dėl knygų gavau. Dabar laukiu patvirtinimo, kad tos knygos jau ateis pas mane smile.gif

QUOTE(Stikliukė @ 2012 03 22, 18:03)
čia apie Suados knygą? g.gif aš išnaršiau Simonaitytės katalogus- ji turi būti abonente, bet niekada jos nėra, kelis kartus ieškojau su bibliotekininkėmis, bet niekas neranda ir man niekas neatsakė, kodėl rašo, kad yra, o niekada nėra biggrin.gif įdomu, kodėl nurašyta g.gif kokia priežastis tai lėmė? g.gif

jei atmintis neapgauna, kalbėta buvo apie vieną Kingo knygą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 22, 18:10)
gal kas aptiko knygą, kuri padėtų suprasti, įsigilinti ir visaip kitaip atrasti save, kryptį gyvenime ir kažką panašaus?  biggrin.gif

Galima "Mikės pūkuotuko pasaulį" pabandyt biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 03 22, 17:03)
čia apie Suados knygą? g.gif aš išnaršiau Simonaitytės katalogus- ji turi būti abonente, bet niekada jos nėra, kelis kartus ieškojau su bibliotekininkėmis, bet niekas neranda ir man niekas neatsakė, kodėl rašo, kad yra, o niekada nėra biggrin.gif įdomu, kodėl nurašyta g.gif kokia priežastis tai lėmė? g.gif

Taip, Suados. Manau, realiausia nurasymo priezastis - kazkas paeme ir negrazino, pasiliko sau, galbut atpirko kita knyga. Nes kita nupirkti galima, o Suados rasti - nelabai.
Atsakyti

Sveikos mirksiukas.gif

Užvakar savo biblioteką papildžiau Jodi Picoult "Paprasta tiesa".

O baiginėju skaityti Leene Lander "Tegul užeina audra". Turiu įtarimą, kad šį kartą neturėsiu ką pasakyti apie knygą. Išskirtinio keistumo suomiška istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 23 kovo 2012 - 16:01
Fatimaallaa, su gimtadieniu Tave 4u.gif
Linkiu, kad visos svajonės išsipildytų. Būk laiminga, džiaukis gyvenimu ir verk tik iš laimės.

user posted image
Atsakyti
Labai dėkui Vessta uz tokius gražius palinkėjimus
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif uzbegau greit pasveikint Fatimaalla wub.gif
Brangioji, su Gimimo diena tave!! Linkiu, kad nuo tavo veido niekad nedingtu sypsena ir kad visada isliktum tokia... vat tokia, kokia esi 4u.gif 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 03 21, 16:56)
John Boyne "Berniukas dryžuota pižama"

As filma macius.. knygos net nenoriu skaityt doh.gif uzteko ir filmo.. sukreciancio tokio ta prasme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 24, 01:08)
As filma macius.. knygos net nenoriu skaityt  doh.gif uzteko ir filmo.. sukreciancio tokio ta prasme doh.gif

Man filmas kažkaip paliko didesnį įspūdį nei knyga... pirmą kartą turbūt taip g.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškau žmogaus kuris būtų perskaitęs Hemingvėjus - Atsisveikinimas su ginklais. Būtų gerai, kad parašytum man į až, nes turėsiu nedidelį prašymą, reikia kad parašytum kuo ši knyga pasibaigė, nes baigiau skaityti ties ta vieta kur pagrindinis veikėjas sužinojo, jog ta seselė nuo jo laukiasi. Tikiuosi pagelbėsi man. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaG.: 24 kovo 2012 - 11:08

Fati su gimtadieniu 4u.gif Gražios tau šventės 4u.gif Būk tiesiog laiminga, kaip žmogus, kaip mama, kaip mylima moteris, kaip draugė ir kaip artimiausias žmogus savo tėveliams oro_buckis.gif
Atsakyti
Fati, su gimtadieniu 4u.gif

Linkiu tau laimės, sėkmės ir gražios šventės mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti