Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

laba

esu sviezia geliu myletoja,todel nieko nenutuokiu apie pavadinimus.bet foto cia sudetos-tai stebuklas wub.gif

kazkaip net nepagalvojau,bet pernai velai rudeni visas kabancias palergonijas nukabinus ismeciau.cia pasiskaicius matau,kad galejau jas ir issaugot doh.gif nieko,gyveni ir mokais
senukuose neperseniausiai nusipirkau 10daigeliu,emiau tik ryskiai raudonas,nezinau kas is ju bus,nes rinkaus ne is pavadinimu,o is padetu salia foto.na ka,tokia ta mano pradzia

jei kuri kauniete noretu parduoti atlikusiu daigeliu,mielai nupirksciau 4u.gif
Atsakyti
girene, daugybę dalykų mokaisi... aš tarkim per žiemą neišsaugojau balkoninių nei karto, per du bandymus... visko buna smile.gif

nuotraukos visų labai gražios, įkvepiančios smile.gif
Atsakyti
Maniškės "Swanland pink"

user posted image

"Ungarisk Appleblossom"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 12, 19:15)
girene, daugybę dalykų mokaisi... aš tarkim per žiemą neišsaugojau balkoninių nei karto, per du bandymus... visko buna smile.gif

nuotraukos visų labai gražios, įkvepiančios smile.gif

taip,tik antra bus vasara,kai pradejau dometis gelynais,nes persikeliau i nuosava valda
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 12, 19:21)
Maniškės "Swanland pink"

ir Millfield Gem tobuliausios, du viename ir pelargonija ir rožė, pati neauginu, bet gera kad tokiais grožiais dalinatės, akims atgaiva ir širdutei geeera..tokius vaizdelius regint. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siandien ir as istojau i pelargoniju myletoju kluba. Labai pasiseke, nes Ermitaze pilna mirtininku po 0,19 ct, tai nupirkau net 10 vnt. Aisku vienas minusas yra, nezinau gelyciu nei spalvu, nei ar jos svyrancios ar ne, ber uz tokia kaina wink.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 12 kovo 2012 - 20:36
Kambary kantriai per žiemą išlaikiau iš balkono atneštus porą lovelių su vasarinėmis pelargonijomis. Per žiemą išstypo ir nežinau ka daryti - nukarpyti ir vasarai toliau auginti antrametes ar nuskabyti šakeles ir bandyti įšaknyti naujus augalęlius. Jei dar ne per vėlu... Būsiu dėkinga už kiekvieną patarimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 12, 21:33)
Kambary kantriai per žiemą išlaikiau iš balkono atneštus porą lovelių su vasarinėmis pelargonijomis. Per žiemą išstypo ir nežinau ka daryti - nukarpyti ir vasarai toliau auginti antrametes ar nuskabyti šakeles ir bandyti įšaknyti naujus augalęlius. Jei dar ne per vėlu... Būsiu dėkinga už kiekvieną patarimą  ax.gif

jei foto būtų, tai lengviau galėtumėm patart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 03 12, 20:52)
jei foto būtų, tai lengviau galėtumėm patart 4u.gif

Tuoj! Spragtelnu ir dedu - ačiū user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho, čia jau visas miškelis thumbup.gif , kaip supratau čia kompaktinės g.gif aš truputį aplaužyčiau ir į vandenį merkčiau, tuo pačiu ir pasidauginčiau ir pristabdyčiau augimą ir dar smarkiau šakotusi smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga, atrodo vadinosi kompaktines. O skabyti ir merkti bele kaip ar yra kokiu ypatumu > ka butinai reikia daryti ir ko jokiu budu negalima daryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 12, 22:17)
Aga, atrodo vadinosi kompaktines. O skabyti ir merkti bele kaip ar yra kokiu ypatumu > ka butinai reikia daryti ir ko jokiu budu negalima daryti?  ax.gif

nulaužai šakelis ir galima daryti 2 būdais: pamerki į vandenį ir lauki kol išleis šakneles apie savaitę vis pakeičiant vandenį, arba nulaužus kiši tiesiai į žemę ir ten prisiaugina šakneles tik ant saulės nereikia laikyti. bet aš kažkodėl kompaktines daiginu vandenyje o svyrančias tiesiai į žemę kišu smile.gif
Atsakyti