Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(jediara @ 2012 03 12, 19:21)
Maniškės "Swanland pink"

vis įsijungiu pasigrožėt, grožis neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 03 12, 21:26)
nulaužai šakelis ir galima daryti 2 būdais: pamerki į vandenį ir lauki kol išleis šakneles apie savaitę vis pakeičiant vandenį, arba nulaužus kiši tiesiai į žemę ir ten prisiaugina šakneles tik ant saulės nereikia laikyti. bet aš kažkodėl kompaktines daiginu vandenyje o svyrančias tiesiai į žemę kišu  smile.gif

Aciu - bandysiu. O ka daryti, kad pelargonijos augtu ne aukstos ir laibos, o zemos ir storos ax.gif
Atsakyti
gal čia kitos mergaitės pasisakys, aš daugiau svyrančias auginu, bet ko gero reikia laikyti šviesiai ir ne per karštai, kol mažos vis pagenėti.
o čia mano svyrančios pernykštės jau lapojasi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neili: 12 kovo 2012 - 21:42
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 12, 21:36)
Aciu - bandysiu. O ka daryti, kad pelargonijos augtu ne aukstos ir laibos, o zemos ir storos  ax.gif

pirkti kompaktiškas pelargonijas, jos paprastai plečiasi į šonus ir tik žiemą, kai trūksta šviesos, patįsta. Žiemos pabaigoj tokias belieka apgenėt ir vėl jos auga kompaktiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 12, 23:26)
vis įsijungiu pasigrožėt, grožis neišpasakytas  wub.gif

Gal norėsi daigelį? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 13, 08:10)
Gal norėsi daigelį? mirksiukas.gif

Labai norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 10:19)
Labai norėčiau  4u.gif

Sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 13, 09:25)

jediara, aš irgi labai norėčiau, labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 12, 22:12)
pirkti kompaktiškas pelargonijas, jos paprastai plečiasi į šonus ir tik žiemą, kai trūksta šviesos, patįsta. Žiemos pabaigoj tokias belieka apgenėt ir vėl jos auga kompaktiškai 4u.gif

Dekoju visoms uz geranoriskus patarimus> O geneti tai rezti visai prie zemes ar palikti ilgesnius senuosius stiebus? Ir jei ilgesnius - tai kokio mazdaug ilgio ax.gif
Atsakyti
Swanland pink ziauriai noreciau, jei po mainu kas turetumet Kaune parduoti 4u.gif

Uzsukau i Zalia stotele-nusipirkau pora mazyciu daigeliu (svyranciu). Pradedu "sirgti" lotuliukas.gif
Viena turetu buti tokia (Mexica Tomcat)
user posted image
Kita tokia (Nealit 2)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ela...: 13 kovo 2012 - 10:57

QUOTE(Apelsina @ 2012 03 13, 09:37)
Dekoju visoms uz geranoriskus patarimus> O geneti tai rezti visai prie zemes ar palikti ilgesnius senuosius stiebus? Ir jei ilgesnius - tai kokio mazdaug ilgio  ax.gif

Reiktų žiūrėt ne į centimetrus, o į narelius ant stiebo. Jei labai ištįsę, kirpt virš 3 narelio, jei nelabai - ties 5-6 4u.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir as savo ziedukais smile.gif Tik nezinau kaip ji vadinasi ,parasyta buvo pelargoni. Turbut kokia papraciausia.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti