Tikrai nerasi

Burbanti, tiesiog reikia isidemeti, kas yra kas
Man jie taip pat ne prie dusios nei suklijuoti, nei supresuoti, nei dazyti, bet kartais imu ir panaudoju- zmonems juk patinka
Be to tu grazu, kokybisku naturaliu tikrai labai mazas pasirinkimas pas mus

Kaune tai yra viena krautvėlė kur aš dažnai perku. Šapas vadinas netoli akropolio, ten tikrai tikri akmenys, tik tiek kad belekokių formų, nes jie ten ne juvelyrikai skirti, ezoteriniai ten dar visokie dalykai parsiduoda. Bet pasirinkimas tikrai didelis, tik kad dydžių ir formų skirtingų nėra.
Aha maciau internete ta parduotuvele, tik kainos man pasirode labai dideles, is ebayjaus galima parsisiusti daug pigiau
As tikiuosi miesto mugeje nusipirkti akmenu, kartais atvaziuoja su gan retais, idomiais akmenimis, kabosonais

As tikiuosi miesto mugeje nusipirkti akmenu, kartais atvaziuoja su gan retais, idomiais akmenimis, kabosonais

QUOTE(katėsakis @ 2012 05 30, 20:59)
Kaune tai yra viena krautvėlė kur aš dažnai perku. Šapas vadinas netoli akropolio, ten tikrai tikri akmenys, tik tiek kad belekokių formų, nes jie ten ne juvelyrikai skirti, ezoteriniai ten dar visokie dalykai parsiduoda. Bet pasirinkimas tikrai didelis, tik kad dydžių ir formų skirtingų nėra.
tu pabandyk nueti i ta parduotuvike Laisves alejoje (nuo Karo muziejaus puses) , einant fontano pusen kazkuri gatvele).
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2012 05 30, 22:04)

Kada vel atvaziuoja?
QUOTE(katėsakis @ 2012 05 25, 19:06)
Aš tai turiu klausimuką, gal kas su bismutu esate dirbusios? Labai jau gražus man tas metalas, tik gaila, kad toks trapus, va paskutinis žiedukas su bismuto akute. Gal kas žinot, ar Lietuvoj yra jo kur pirkt?

OMG..koks nusotabus

Burbanti, apie kokią krautuvėlę čia kalba eina? Ir kas per mugė? Kur ji būna?
QUOTE(katėsakis @ 2012 05 31, 11:51)
Burbanti, apie kokią krautuvėlę čia kalba eina?
Cia Kaune, Laisves Alejoje. Tiksliau kazkuriam skersgatvyje nuo Laisves Alejos. Einant nuo Soboro po desinei pusei gatvele, kuri- tiksliai neatsimenu. Anksciau ten ir kabasonu budavo visokiausiu pilnos vitrinos, dabar tai nezinau, senai buvau jau.
QUOTE(burbanti @ 2012 05 31, 09:29)
Muge siandien ryt poryt. Siandien nebuvo nei akmenu, nei gintaru , na bet gal ryt...

QUOTE(katėsakis @ 2012 05 31, 10:51)
Ir kas per mugė? Kur ji būna?
Muge, kai buna miestu sventes. Jis is vilniaus, tai ten gal labiau dalyvauja, o gal ir isvis tokio tipo akmenu labiau buna didesniuose miestuose

QUOTE(burbanti @ 2012 05 31, 14:52)
Cia Kaune, Laisves Alejoje. Tiksliau kazkuriam skersgatvyje nuo Laisves Alejos. Einant nuo Soboro po desinei pusei gatvele, kuri- tiksliai neatsimenu. Anksciau ten ir kabasonu budavo visokiausiu pilnos vitrinos, dabar tai nezinau, senai buvau jau.
Jei neklystu,tai kalbat apie Ciklantą? yra jų ir internetinė parduotuvė.