QUOTE(Asese @ 2012 03 05, 12:43)
Aš naujų veislių sėju mažiausiai du daigus

Man neina susidaryt nuomonės iš vieno

o jei tas vienas vienintelis daigas bus nusprogęs koks, tai paskui ir apie gerą veislę gali susidaryt pačią blogiausią nuomonę
Jei užauga pora stiprių daigų, tai vieną sodinu, o kitą mamai ar draugėms atiduodu

na nusprogs tai nusprogs...šiaip tai tu labai teisi , bet man jau po du neišėjo

Favoritus , kuriuos atsirinkau pagal senbūvių nuomones , pasėjau po 5 , po 4 , po 3, kmicų ir sultonų poasėjau po 10 , tai paskui gal 10 veislių dar po 2 po 1 išėjo...
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2012 03 05, 12:54)
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 03 05, 12:34)
Pas mane 'Tigrela nesirgo pernai. T.y. lapai pradėjo taškuotis tik rugsėjo vidury, kaip ir kitų veislių (na, aš čia lyginu su uošvių šiltnamiais, kuriems sudžiūvusius lapus teko nuskabyt jau liepą). O kadangi mano šeima mėgsta rūgštesnius, tai didžioji dukra sakė, kad tai tobulas pomidoras smile.gif - l. gražus, l. skanus ir dydis pats tas dėti į burną smile.gif (bet nevyšniniai). Man trūkumas jų buvo vienintelis - ilgiau nenuskinti kai kurie trūkinėjo.
----------------------------------
Visiškai pritariu dėl Tigerellos, tik skonio -man tikrai pomidorinio-gero, neperrūgštūs. Ir kad
diuni nakti nubėgo pasėt, manau labai gerai-man ta veislė labai patiko. Trūkinėjo ir pas mane, aš maniau nuo perlaistymo(nes liejau tai-retai-tai gausiai), pagal galimybes.
--------------
dėl sudygimo-šiemet dauguma sudygo per 3-4d. bet yra keletas užsispyrėlių, kurie nerodo gyvybės ženklų nuo 02.27d.tai: GRUŠA ČIORNAJA ir LEMON TREE, CORAZON, TIGERELA,o KOSMONAVT VOLKOVA tik šiandiena pradeda dygti.
--------------
Dar radau info kad pomidorų sėklos daigios 8m, kitur-10.Aišku džiugu, o ką jūs manot?

ačiukas
Daigios jos tikrai labai ilgai...pameni , aš bandžiau rutulius daiginti , kur galiojimas baigėsi 2004m.visi buvo daigūs...be vienos sėklos , 100 procentų