Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2012 03 05, 15:10)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Aš jau laikau save atsparia veislių kaupimo virusui, bet paskaičius ir man jau reiktų Audinės68 Kubanės pomidorų  doh.gif  Kažkaip skanūs pasirodė  doh.gif

Nu jei nenuvils, rudeni bus dalybos sėklų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 03 05, 00:35)

jetau ziuriu 40lt uz toky siltnamy noriu, apsizvalgau salia telefono ner....jau skambysiu...ir kazkodel atsiranda salia skaiciu tos begedes raides kad cia uz kvadratini metra. nedoreles box.gif biggrin.gif

su didleiu dziaugsmu ir liudesio krislais pranesu kad pasejau ir as visa savo gery, turejau virs80veisliu berinkdama pupas is akiu t.y asaras atsisakiau apie15-20veisliu visos kitos jau syla kojas ir kels galvas neuzilgo.

del karstos vasaros pradziuginot nors nekenciu karscio blink.gif , bet del pomedoru viska iskesiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2012 03 05, 16:25)
jetau ziuriu 40lt uz toky siltnamy noriu, apsizvalgau salia telefono ner....jau skambysiu...ir kazkodel atsiranda salia skaiciu tos begedes raides kad cia uz kvadratini metra. nedoreles box.gif  biggrin.gif
su didleiu dziaugsmu ir liudesio krislais pranesu kad pasejau ir as visa savo gery, turejau virs80veisliu berinkdama pupas is akiu t.y asaras atsisakiau apie15-20veisliu visos kitos jau syla kojas ir kels galvas neuzilgo.

del karstos vasaros pradziuginot nors nekenciu karscio blink.gif , bet del pomedoru viska iskesiu blink.gif

lotuliukas.gif tai jau būtum griebus tą angarą už 40 litų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 05, 16:26)

aga turiu mamos gimtinej labai grazios vietos pusantro hektaro svajoniu siltnamis ten but buves lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba merginos,mane mano godumas baigia uzknist...siand vaziavau pirkt durpiu ,nu kaip praeisi pro stenda su seklom,tai prikibo keli pakeliai prie ranku -GIULIETTA H,БОГАТЫРИ ( spalvu misinys),KASPAR F1,MASKOVSKIJ DELIKATES ,gal kas auginot ,kokie atsiliepimai?

cia sios dienos foto sesija
user posted image
cia mano neziniukas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 05 kovo 2012 - 16:31
QUOTE(hugutel22 @ 2012 03 05, 16:25)
jetau ziuriu 40lt uz toky siltnamy noriu, apsizvalgau salia telefono ner....jau skambysiu...ir kazkodel atsiranda salia skaiciu tos begedes raides kad cia uz kvadratini metra. nedoreles box.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(diuni @ 2012 03 05, 16:26)

thumbup.gif thumbup.gif

as ir galvoju ko jis cia toks pigus g.gif bet kai pamaciau maza prierasa aisku pasidare doh.gif

Seklu dar turiu,norincioms naujoviu prasom kreiptis 4u.gif cia
Atsakyti
Sveikos siltnamiu zinoves 4u.gif
Skaitineju vis jusu temuke ir nusprendziau paklausti. Siaip kiekvienais metais daigu i savo siltadarzi gaudavau is anytos ar mamos, bet siais metais zada jau nebeseti, matyt amzius savo daro.Taigi kelis metus is eiles susidurdavau su tokia problema: beprotiskas lapojimas pomidoru, ypac erzindavo, kad is kekes galo auga vel nauja saka (na nezinau ar tiksliai cia as pasakiau..). Kadangi mano mama ir anyta augindavo visokias "senas, laiko patikrintas veisles" ( cia jos taip sakydavo), tai gal tame problema, gal cia rusies "privalumai", o gal kazko zemeje truksta ar per daug? Lauksiu jusu patarimu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasked: 05 kovo 2012 - 16:19
Nu ir prisigalvojau as sau bedu doh.gif
Dabar man parupi kiek giliai pomidoru saknis eina, nes jei statyti siltnami ne ant zemes(ant senu pamatu, kur pripilta skalda ir besas zino kas), tai kiek cm reiketu tos zemes privezti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 05, 17:10)
Laba merginos,mane mano godumas baigia uzknist...siand vaziavau pirkt durpiu ,nu kaip praeisi pro stenda su seklom,tai prikibo keli pakeliai prie ranku -GIULIETTA H,БОГАТЫРИ ( spalvu misinys),KASPAR F1,MASKOVSKIJ DELIKATES ,gal kas auginot ,kokie atsiliepimai?

user posted image
cia mano neziniukas
user posted image
user posted image
user posted image

OHO kokie jau dideli, kaip gražu ir tvarkinga, o aš dar tik laukiu tokio vaizdelio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 05, 17:10)

O kokie gražuoliai ir ankstyvi smile.gif Tuoj pomidorus megzti pradės...Kokia čia rūšis?

Visos taip skubat, darbuojatės, gal ankstyvą pavasarį jaučiat g.gif Santlina prognozuoja anaiptol vėlyvą. Aš tik keletą sėklų pasėjau ankstyvų, bet kažkokie ištysę nelabai jie man patinka. Visos sėklos dar dėžutėje guli, vis dar neapsisprendžiu ką sodinti. Be to manau, kad dar ankstoka, be gegužės vidurio į šiltnamį nesodinsiu. Turėjau užrašus, kur buvau viską susirašiusi, bet jie paslaptingai dingo...
Reiks vėl sąrašiuką daryti smile.gif
Atsakyti
lolita1960

superine pavyzdine augaliuku fotosesija . Mano ankstyvieji tik si pektadieni paseti kartu su paprikomis. Laukiu nesulaukiu pasirodant daigeliu .
Atsakyti
Lolita 1960 4u.gif kokie jie jau gražūs ir dideli... thumbup.gif
Atsakyti