QUOTE(edinka @ 2012 03 05, 18:55)
Labai smagu skaityti šią temą ir džiaugtis visų tokiais puikiais augaliukais, bet... merginos, tos kurios turit didelius ir šildomus šiltnamius - būkit sąžiningos ir
apie tai parašykit. Juk dabar visos kaip tarybiniais laikais soc. lenktyniavimu užsikrėtė, vasario mėn. sėja, kovo pradžioj pikiuoja, balandį kojas suskliautę tylės, o gegužę visą sriūbaus

, kad pomidorai peraugę, ištysę, išvirtę arba pasodinti N kartų nušalę... ir taip visą temą bus nebe džiaugsmai, o tik problemos.
Ilgai galvojau - rašyti tai ar nutylėti, bet tikrai nesusilaikiau, nes jau taip anksti ir tokiais kiekiais visos sėja, kad tas pasakymas,jog čia jau pomidorininkių palata, darosi visai nebejuokingas....kažkokia masinė psichozė

Žinoma ir man rankos niežti, bet patirtis ir protas visdar ima viršų, nes šiltnamis nešildomas, toli nuo namų, o ir įsitikinau, kad laiku (t.y. vėliau ) pasėti pomidorai užauga greičiau, tvirtesni.
Prašau nesupykit dėl mano pasisakymo - visoms linkiu kuo geresnio derliaus, kuo daugiau išbandyti ir pasidalinti patirtim ir įspūdžiais, bet... nuojauta kužda, kad...bus tiesiog daug nusivylusių, piktų...
Aišku geriau būtų, jei neteisi aš...
O dabar "į temą" - kad ir kaip buvo gaila maro nuniokotų pomidorų, bet užtat gelbėjau žalius darydama makaliošę pagal kažkurios duotą žalių pomidorų receptuką. Nu ką galiu pasakyt - fantastiškas skonis. Raudoni pomidorai taip nesivalgo, o tie žali tai kaip saldainiukai
Nu kad neturiu as jokio sildomo siltnamio, pernai dar be keliu stiklu buvo kai sodinau, o sodinau tikrai anksti - tetis pareiske - nusals - ne velnio, visi augo puikia, pora kart padangstem ir viskas, agurkus irgi balandzio pabaigoj pasodinau i siltnamiuka, nieko, valgem iki spalio.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 19:24)
Nius čia dabar, aš tai spėju ir aplink daigus, ir į teatrą nulėkt, beje, pastarųjų sezonas spėja pasibaigti, kuomet apsigyvent šiltnamiuose galima
Na, ir knygas skaityt daržai netrukdo, apleki, apžiūri ir švietiesi kiek telpa

sugebu leisdama vandenį bačkas knygas skaityt, tuomet kaimynės netrukdo
Taigi as tai speju, tim mane pyktis ima, kad taip sneka

Siandien va pasisejau, issipikavau ir dvi kepures numezgiau
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 05, 19:30)
Ir kaip jūs manot, Black Cherry žemaūgis - jis svyra ar ne?
Aukstas, didelis, bet labai skanus
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 03 05, 19:36)

oho , tiek daug vyšninukų...
Cia ne man vienai, anytai vesiu

Gal ne visi isdygs, o dar dvi kates turiu - kokia tikimybe isgyventi
Papildyta:
QUOTE(hugutel22 @ 2012 03 05, 19:38)
Siemet tik situs ir super swwet seju - sulaukiau kritikos, kad reik daug i burna susidet

, pas mane visi beff tipo megsta - kad dideli ir mesingi, tai as prisiderinau, vazoniniai vaikams, keli kur man, o kiti jau - ka darysi, daugumai

O siaip pas mane 100 daigu telpa, tai ner bedos.