Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Neris @ 2012 03 05, 16:48)
O kokie gražuoliai ir ankstyvi smile.gif Tuoj pomidorus megzti pradės...Kokia čia rūšis?

Visos taip skubat, darbuojatės, gal ankstyvą pavasarį jaučiat g.gif Santlina prognozuoja anaiptol vėlyvą. Aš tik keletą sėklų pasėjau ankstyvų, bet kažkokie ištysę nelabai jie man patinka. Visos sėklos dar dėžutėje guli, vis dar neapsisprendžiu ką sodinti. Be to manau, kad dar ankstoka, be gegužės vidurio į šiltnamį nesodinsiu. Turėjau užrašus, kur buvau viską susirašiusi, bet jie paslaptingai dingo...
Reiks vėl sąrašiuką daryti smile.gif

Pomidoru visokiu ankstyvu po keleta daigu pasejau ESMERALDA MARUSIA, GARGAMELIAI,MALINOWY OZAROWSKI,POLFAST,OLA POLKA ,o tas didysis tai prie geles isdygo is pernai, pavadinimas neaiskus ,buvo toks biednas ,bet dabar atsigavo,jau antra kart persodinau,dar pasisejau vazoniniu VENUS ,VILMA,CHERRY FALLS,jau isdyge ,bet dar nepikiuojami.Kitu rusiu dar nesejau ,laukiu dar...gal kokia 8-10sesiu.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 05, 18:27)
Pomidoru visokiu ankstyvu po keleta daigu pasejau ESMERALDA MARUSIA, GARGAMELIAI,MALINOWY OZAROWSKI,POLFAST,OLA POLKA ,o tas didysis tai prie geles isdygo is pernai, pavadinimas neaiskus ,buvo toks biednas ,bet dabar atsigavo,jau antra kart persodinau,dar pasisejau vazoniniu VENUS ,VILMA,CHERRY FALLS,jau isdyge ,bet dar nepikiuojami.Kitu rusiu dar nesejau ,laukiu dar...gal kokia 8-10sesiu.

Oho oho bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kokie gražuoliai wub.gif
Reiktų nukniaukti porą g.gif
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 05 kovo 2012 - 17:35
QUOTE(Asese @ 2012 03 05, 17:35)
Oho oho bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  kokie gražuoliai  wub.gif
Reiktų nukniaukti porą  g.gif
tongue.gif

prasom prasom kniauk ,gal dar palauk kol paaugs didesni tada jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 05, 18:38)
prasom prasom kniauk ,gal dar palauk kol paaugs didesni tada jau lotuliukas.gif

Jau tokių praaugintų gal nenumarinčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 05, 16:10)
Laba merginos,mane mano godumas baigia uzknist...siand vaziavau pirkt durpiu ,nu kaip praeisi pro stenda su seklom,tai prikibo keli pakeliai prie ranku -GIULIETTA H,БОГАТЫРИ ( spalvu misinys),KASPAR F1,MASKOVSKIJ DELIKATES ,gal kas auginot ,kokie atsiliepimai?

KASPAR F1 pernai auginau. Derėjo gerai, sirgo kaip ir visi (atėjo laikas ir ten jau jokia hibridizacija nė vienam pomedorčikui negelbėja smile.gif ). Idealiai tinka padažų gamybai. Šiaip man jie patiko. Šios VEISLĖS (ne rūšies. pastebėjimas ne lolitai wink.gif ) neauginsiu todėl, kad noriu išbandyti ir kitokias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 05 kovo 2012 - 17:48
Beje, Lolitos sėklos dygsta idealiai - šeštadienį pasėtos, šian visos jau kabliukus rodo thumbup.gif , viena į vieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 05, 17:46)
KASPAR F1 pernai auginau. Derėjo gerai, sirgo kaip ir visi (atėjo laikas ir ten jau jokia hibridizacija nė vienam pomedorčikui negelbėja smile.gif ). Idealiai tinka padažų gamybai. Šiaip man jie patiko. Šios VEISLĖS (ne rūšies. pastebėjimas ne lolitai wink.gif ) neauginsiu todėl, kad noriu išbandyti ir kitokias.

dekui uz info ir komentara
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 03 05, 16:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif  thumbup.gif

as ir galvoju ko jis cia toks pigus g.gif bet kai pamaciau maza prierasa aisku pasidare doh.gif

Seklu dar turiu,norincioms naujoviu prasom kreiptis 4u.gif cia

O kitąmet šitų pačių vėl/dar bus? Visko noriu, vietos nėra biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
užsukau ir aš šion ligonių palaton. Gal ką nors apie tokį pomidočiką BAJAJA veislės galite pasakyti?Gal kas auginot?Skanūs- neskanūs, veda daug,kaip rašo, ar šeip sau ir kt. auginimo ypatumais gal kas pasidalins ax.gif 4u.gif
Aš pernai auginau Bejbino F1- patiko nerealiai- skanūs,nedideli, kieti, auga kekėmis, laikosi labai gerai, vedė iki pat šalčių, (ūgliai tai aukšti), šiemet vėl kelis pasisėjau juos, dar Marmande Vf kažkokius, , St. Pierre kelis, ir tuos Bajaja žemaūgius cielus 5.Tik kažin kur man juos reiks sodint?Pernai kelis vazoninius buvau prie takiuko sukišus- puikiai augo ir vedė vaisius, šiemet vėl susigundžiau, tik kitokiais. Aišku, su Jūsų turimais kiekiais ir auginimo tempais nepakonkuruosi, bet pas mane ir taip prastai viskas auga, tad aš tik kelis kankinu pas save darže cool.gif Gal dar kokią veislę kantrią žinot? Žemė pas mane sunki, molis po apačia, šaltiniai paviršiui žemės, pavasarį ilgai šlapia būna, o vasarą- labai normaliai, laistau vandeniu iš tvenkinio, dilgėlių raugu tręšiu.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 03 05, 18:58)
Laba diena,
užsukau ir aš šion ligonių palaton. Gal ką nors apie tokį pomidočiką BAJAJA veislės galite pasakyti?Gal kas auginot?Skanūs- neskanūs, veda daug,kaip rašo, ar šeip sau ir kt. auginimo ypatumais gal kas pasidalins  ax.gif  4u.gif
Aš pernai auginau Bejbino F1- patiko nerealiai- skanūs,nedideli, kieti, auga kekėmis, laikosi labai gerai, vedė iki pat šalčių, (ūgliai tai aukšti), šiemet vėl kelis pasisėjau juos, dar Marmande Vf kažkokius, , St. Pierre kelis, ir tuos Bajaja  žemaūgius cielus 5.Tik kažin kur man juos reiks sodint?Pernai kelis vazoninius buvau prie takiuko sukišus- puikiai augo ir vedė vaisius, šiemet vėl susigundžiau, tik kitokiais. Aišku, su Jūsų turimais kiekiais ir auginimo tempais nepakonkuruosi, bet pas mane ir taip prastai viskas auga, tad aš tik kelis kankinu pas save darže  cool.gif  Gal dar kokią veislę kantrią žinot? Žemė pas mane sunki, molis po apačia, šaltiniai paviršiui  žemės, pavasarį ilgai šlapia būna, o vasarą- labai normaliai, laistau vandeniu iš tvenkinio, dilgėlių raugu tręšiu.

Aš auginau Marmande ir St. piere. Abejais buvau patenkinta. Marmende davė labai didelius ir skanius vaisius, o jei nemaišau, tai Piere vėlyvi buvo. Šiaip kokių ligų ar sunkumų nepastebėjau. Jei nebebandyčiau kitų veislių, likčiau prie jų. Aš kiekvienais metais aprašydavau savo bandymus, tai šie gavo 8. Tai labai gerai. 9 ir 10 man dar nei vienas negavo. todėl vis dar bandau
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 03 05, 18:10)
Aš auginau Marmande ir St. piere. ... tai šie gavo 8. Tai labai gerai. 9 ir 10 man dar nei vienas negavo. todėl vis dar bandau

Wau, kaip faina tokius atsiliepimus girdėt wub.gif wub.gif Marmande irgi esu auginus, sėklos nuo pernai likę, o vat St. Pierre nusipirkau šiemet, lygtais, ne spokelis nepradarytas dar buvo...ot sklerozė doh.gif Dar laukiu Bajaja gal atsiras degustavusių ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 03 05, 18:15)
  Dar laukiu Bajaja gal atsiras degustavusių ir t.t.

tai kad Bajaja šiųmetinė naujiena, kaži ar bus čia bandžiusių.. Nebent kas bus siuntęsis iš užjūrių smile.gif
Atsakyti