Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Nu va kol visi sodina as fotografuoju, kaip visada biggrin.gif
Mano Fantasio(sodintas vasario 6d)
[attachmentid=220141]
Betaliux (02 06)
[attachmentid=220143]
Babaja sodinti vasario 28d.
vakar dienos foto:
[attachmentid=220142]
ir ka tik nufotkintas
[attachmentid=220144]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 kovo 2012 - 11:33
Merginos, o Jus S&G seklose visur randate tiek seklu kiek parashyta?

As Brooklyna nusipirkau - siandien atidariau - seklu turejo buti 10, o radau tik 8 unsure.gif O ir is tu 8 dvi tokios kad nesuprasi ar seklyte ar tik nuolauza pasitrynus.......
labai pyktelejau.... unsure.gif

kitas is S&G pirkau tai buvo viskas gerai, o va Brooklynu tai galima sakyt kad vietoj 10 -tik 6 seklos..... kaina gaunasi astronomine....
Atsakyti
o, Casual bigsmile.gif Seniai matyta smile.gif Jei nebaisus piktumas dėl nuknistų sėklų, turbūt dar ilgai lauktume pasirodant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 04, 16:55)
Merginos, o Jus S&G seklose visur randate tiek seklu kiek parashyta?

As Brooklyna nusipirkau - siandien atidariau -  seklu turejo buti 10, o radau tik 8  unsure.gif  O ir is tu 8 dvi tokios kad nesuprasi ar seklyte ar tik nuolauza pasitrynus.......
labai pyktelejau.... unsure.gif

kitas is S&G pirkau tai buvo viskas gerai, o va Brooklynu tai galima sakyt kad vietoj 10 -tik 6 seklos..... kaina gaunasi astronomine....

dar netikrinau bruklinu, bet jau susinervinau ir as tada blink.gif blink.gif
Atsakyti
Kam dar truksta seklu, Ermitaze kazkokia nuolaida, nes pirkau Delfine tai vietoj 10 lt, sumokejau 5
Jau ir as prisduodu, nebeiskenciau, pasejau. Rusiu tik 14 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 03 04, 17:49)
Kam dar truksta seklu, Ermitaze kazkokia nuolaida, nes pirkau Delfine tai vietoj 10 lt, sumokejau 5
Jau ir as prisduodu, nebeiskenciau, pasejau. Rusiu tik 14 tongue.gif

40 proc Ermitaze iki kovo 21 lyg jei nemaisau 4u.gif

as per vakar ir snd tik 43 rusis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 04, 19:29)
40 proc Ermitaze iki kovo 21 lyg jei nemaisau  4u.gif

as per vakar ir snd tik 43 rusis  biggrin.gif  biggrin.gif

o didelis šiltnamis pas jus ? kiek daigų sutalpinat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 04, 18:36)
dar netikrinau bruklinu, bet jau susinervinau ir as tada  blink.gif  blink.gif

Nu jau, radai dėl ko nervintis g.gif - dėl sėklų dviejų doh.gif O dar ir netikrinai - gal dvylika pas tave - dvi Casual rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 04 kovo 2012 - 18:34
Nu ka pasejau ir as siandien blush2.gif Pas mane S&G buvo Raisa ir Delfine, tai seklu 10 buvo.
Casual, jei truksta seklu Brooklinas pas mane "Seklu versmes" firmos. 6 seklytes liko. Galeciau pasidalinti wink.gif.
Papildyta:
dar turiu klausimeli, o jei nedengsiu plevele teisiog ilgiau digs? Kazkaip labai dideles plotas gavosi, tokios pleveles neturiu smile.gif

P.S. Nu visgi idesiu as foto iliustracija biggrin.gif
[attachmentid=220159]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 kovo 2012 - 19:59
Susodinau ir aš 12 rušių, tikras poilsis ir kaifas lotuliukas.gif thumbup.gif dar pasilikau kovo 9-10d, kad ne taip liūdna būtų kai visi aplink sodins smile.gif
O sakykit sėklos buvo grūdintos, bet jos ten besigrūdindamos sudygo, ar čia normalu, ar aš ka ne taip padariau g.gif blink.gif

Beja pas mane S&G Delfine buvo 11 sėklų, tik ta vienuolikta tokia patamsėjus, kaži ar daigi bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solveiga84: 04 kovo 2012 - 19:56
Mano vidinis laikrodis rodė šiandien sėjos dieną,tai labai nesispardydama tai ir padariau,pasėjau hihihi.gif tik 25 veisles
Atsakyti
Labukas,

na ir tempai bigsmile.gif nebespėju net paskaityt blush2.gif
Ir naujokėms po 4u.gif kad išdrįso jungtis wub.gif
Su prasidėjusi sėja visas thumbup.gif

Casual, pas mane S&G Delfine buvo 12 sėklų. Gal čia tik Jums taip nenusisekė unsure.gif console.gif Na, bent man dar nebuvo pasitaikę, kad mažiau būtų: dažniausiai būna arba lygiai tiek, kiek parašyta, arba viena ar keliom daugiau.

Papildyta:
tany, labai jau kultūringai pasėta, taip lygiai, gražiai, na, tiesiog idealiai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti