Nu va kol visi sodina as fotografuoju, kaip visada Mano Fantasio(sodintas vasario 6d) [attachmentid=220141] Betaliux (02 06) [attachmentid=220143] Babaja sodinti vasario 28d. vakar dienos foto: [attachmentid=220142] ir ka tik nufotkintas [attachmentid=220144]
Merginos, o Jus S&G seklose visur randate tiek seklu kiek parashyta?
As Brooklyna nusipirkau - siandien atidariau - seklu turejo buti 10, o radau tik 8 O ir is tu 8 dvi tokios kad nesuprasi ar seklyte ar tik nuolauza pasitrynus....... labai pyktelejau....
kitas is S&G pirkau tai buvo viskas gerai, o va Brooklynu tai galima sakyt kad vietoj 10 -tik 6 seklos..... kaina gaunasi astronomine....
Merginos, o Jus S&G seklose visur randate tiek seklu kiek parashyta?
As Brooklyna nusipirkau - siandien atidariau - seklu turejo buti 10, o radau tik 8 O ir is tu 8 dvi tokios kad nesuprasi ar seklyte ar tik nuolauza pasitrynus.......
labai pyktelejau....
kitas is S&G pirkau tai buvo viskas gerai, o va Brooklynu tai galima sakyt kad vietoj 10 -tik 6 seklos..... kaina gaunasi astronomine....
Kam dar truksta seklu, Ermitaze kazkokia nuolaida, nes pirkau Delfine tai vietoj 10 lt, sumokejau 5 Jau ir as prisduodu, nebeiskenciau, pasejau. Rusiu tik 14
Kam dar truksta seklu, Ermitaze kazkokia nuolaida, nes pirkau Delfine tai vietoj 10 lt, sumokejau 5
Jau ir as prisduodu, nebeiskenciau, pasejau. Rusiu tik 14
Nu ka pasejau ir as siandien Pas mane S&G buvo Raisa ir Delfine, tai seklu 10 buvo. Casual, jei truksta seklu Brooklinas pas mane "Seklu versmes" firmos. 6 seklytes liko. Galeciau pasidalinti . Papildyta: dar turiu klausimeli, o jei nedengsiu plevele teisiog ilgiau digs? Kazkaip labai dideles plotas gavosi, tokios pleveles neturiu
P.S. Nu visgi idesiu as foto iliustracija [attachmentid=220159]
Susodinau ir aš 12 rušių, tikras poilsis ir kaifas dar pasilikau kovo 9-10d, kad ne taip liūdna būtų kai visi aplink sodins O sakykit sėklos buvo grūdintos, bet jos ten besigrūdindamos sudygo, ar čia normalu, ar aš ka ne taip padariau
Beja pas mane S&G Delfine buvo 11 sėklų, tik ta vienuolikta tokia patamsėjus, kaži ar daigi bus
na ir tempai nebespėju net paskaityt Ir naujokėms po kad išdrįso jungtis Su prasidėjusi sėja visas
Casual, pas mane S&G Delfine buvo 12 sėklų. Gal čia tik Jums taip nenusisekė Na, bent man dar nebuvo pasitaikę, kad mažiau būtų: dažniausiai būna arba lygiai tiek, kiek parašyta, arba viena ar keliom daugiau.
Papildyta: tany, labai jau kultūringai pasėta, taip lygiai, gražiai, na, tiesiog idealiai