Pas mane pernai beveik visos beicuotos dygo tris kart ilgiau. Buvo ir viena veislė, kuri dvi savaites tupėjo, kol teikėsi išdygti.
QUOTE(saintlina @ 2012 03 06, 11:03)
Kai augini sau, gali tupinet, gali pritaikyt sejomaina, gali purkst ekologiskais purskalais. Jei buna perteklius, pas toki zmogu galima drasiai pirkt. Bet kas augina tik pardavimui ir dar daug..
Zodziu, visos mes del to ir sedim sitoj temoj, ir aukojam savo keliones, teatrus, padrybsojima prie juros siltnamiui ir darzui
Dziaugiuosi, kad musu tiek daug 
Zodziu, visos mes del to ir sedim sitoj temoj, ir aukojam savo keliones, teatrus, padrybsojima prie juros siltnamiui ir darzui

gyvenu kaime aplink ne vienas ekologiskas sertifikuotas ar kaip ten ukis bet pamatytumet ju ekologija

Lolita jus nuostabi,

QUOTE(vaida39 @ 2012 03 06, 09:18)
as girdejau,kad pomidorams labai gera trasa yra karosai(arba zuvies atliekos)
Tik paskui nuo kaciu saugot reik

QUOTE(diana7777 @ 2012 03 06, 13:05)
Sveikutes,noreciau paklausti,gal auginot POLFAST H, TOLSTOI H,ka galetumet pasakyti apie sias veisles? Aciu 

Polfast auginau. Man visai patiko. Gal ir nebuvo toks super ankstyvas kaip zadama, bet pas mane dereti pradejo visgi pirmasis. Vaisiai grazus, ju daug, skanus. Tik kad zemaugiai jie..
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 06, 13:31)
Pas mane pernai beveik visos beicuotos dygo tris kart ilgiau. Buvo ir viena veislė, kuri dvi savaites tupėjo, kol teikėsi išdygti.
pas mane pernai beicuoti Polfast tris savaites net spygos iskist nesiteike. Jau buvau susitaikius su mintim, kad apsieisiu isvis be ju, kai susimylejo ir uodegas kystelejo.
Neteko dar nei karto, pomidoru seklas beicuotas daiginti,gerai ,kad paraset jog ilgai gali neislysti daigiukai,nes turbut po savaites ,neiskentus ismesciau
!Sakykit ,o kur ir kokias zuvytes jus perkat,daznai girdziu,kad labai gerai pries sodinant daigus i zeme ,pakasti truputi gilliau zuvu,ir tada sodinti pomidorus,siaip as niekada ir niekuom netresiu,tik palaistau dilgeliu raugu,o siais metais noreciau isbandyti su zuvytem

kokio cm turetu but lisve, kad galeciau pomidorus auginti sachmatine eile 

Turguje galima pirkti tų žuvyčių, kad ir pačių pigiausių ir mažiausų, kur katinams dažniausiai perka. Mes vienu metu buvom labai pamegę bet tas didesnes, tai atliekas kasėm į šiltnamį.
QUOTE(diana7777 @ 2012 03 06, 15:19)
Neteko dar nei karto, pomidoru seklas beicuotas daiginti,gerai ,kad paraset jog ilgai gali neislysti daigiukai,nes turbut po savaites ,neiskentus ismesciau
!Sakykit ,o kur ir kokias zuvytes jus perkat,daznai girdziu,kad labai gerai pries sodinant daigus i zeme ,pakasti truputi gilliau zuvu,ir tada sodinti pomidorus,siaip as niekada ir niekuom netresiu,tik palaistau dilgeliu raugu,o siais metais noreciau isbandyti su zuvytem 

Aš perku Klaipėdoje žuvų turguje strimėlę, tuo metu ji eina tuntais ir gana pigi. Nusiperku porą kg, padalinu žuvytę į 3-4 dalis ir po 2-3 gabaliukus į kiekvieną duobutę.
geriausia butu lasisos file
O jei rimtai - pas ka seimoj zveju yra, kas is turgaus pigiausias perka.
As pati nededu jokiu zuvu..

O jei rimtai - pas ka seimoj zveju yra, kas is turgaus pigiausias perka.
As pati nededu jokiu zuvu..
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 21:03)
Tik Lolitos šiltnamis berods šildomas, o kitos gal gi nešios dienomis . Kažkaip neveikia svetimi daigai, kai žinau turimas konkrečias sąlygas
Na, ir apie sėją dar negalvoju, yra galvoj iš rudens pasirinkta diena ir psio.

Na, ir apie sėją dar negalvoju, yra galvoj iš rudens pasirinkta diena ir psio.
Tikrai taip ir aš žinau savo auginimo galimybes, be kovo 10 dienos, nesėsiu pomidorų