QUOTE(matuke @ 2012 03 07, 14:47)

gal kas po ranka turite sejos kalnedoriu, del artimaisiu tinkamu dienu pomidoram
Papildyta:
neseniai merginos apie tai rase SILTNAMIO temoj
Einu pasikuisti - paskaitineti
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2012 03 07, 18:14)
Mano tėvai šitą cūdą naudoja jau keliolika metų- plastikinį butelį apverčia, ir nupjovę dugną gerkla žemyn įsodina kartu su pomidoru iki pusės, maždaug. Jokių skylučių nebado niekad (tik reik nepamiršt kamščio nuimt ). ir laisto tik į tuos butelius, šalia niekad nepila, nebent kokiom salotom jei reik, ar pirdikėliam. Kiekvienas pomidoras kitaip ,,geria"- vienamreikia pilt ir pilt, nes koks kurmis tunelį kažkur netoli būna nutiesęs, o kartais ir pats augalas 2-3 butelius išgeria, pila tol, kol geriasi žemėn, kai jau pripiltas stovi- palieka, ir kelias dienas tikrai ramu būna. Būna visada tam pačiam šiltnamy koks vienas ar du, kurie mažai geria, kažkodėl, bet bele auga, aišku, kartais reikia patikrint, ar koks akmenukas kakliuko neužkišęs, bet butelių niekad nejudina iki rudens. Aš irgi šį metodą taikau- patinka man

, o dar gerai apmulčiuoju, tai išvis ne dažnai laistyt reikia..
Aciu uz pasakojima, reiks pritaikyti
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 18:17)
Tai as jau nuo dabar rankioju ir dedu i maisa, nes nelabai mes geriam is tu buteliu, tai problema
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 18:27)

aš tai supratau , kad ne...šalia butelys įkasamas...o gal aš ne taip suprantu
Salia, kaip laistymo sistema