Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Dangap @ 2012 03 07, 19:34)
Sveiki smile.gif
mano mama sodina visada į butelius, bet jau paaugusius daigus. Kada jau reikia sėti į šiltnamį ir su jais sodina. Buten dėl to kad nenukastų šaknų

ax.gif įdomu tikrai...tai kokio dydžio tie buteliai...nelabai įsivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(/Eglute/ @ 2012 03 07, 18:25)
O šaknys ne butelyje lieka?  g.gif  matyt ne taip kažką supratau, prastas iš manęs daržininkas dar, tik antrus metus bandysiu darželį savo turėti.. ax.gif

butelys šalia įkasamas- įstatau į duobę, kai jau pomidorą įdedu, ir biski žemių užberiu, tada abu įsodinu kaip reik ax.gif aš pomidoru sodinu pasvirai, palenkus biski, viršūnę šiaurėn,paguldžius, ar kaip čia pasakyt tiksliau, o butelį paverčiu kažkiek tako pusėn, kad laistyt patogiau būtų mirksiukas.gif ( gal kas supras ką čia prirašiau blush2.gif kažkaip iškalba dingus šiandien cool.gif )

Vat dar ką prisiminiau- kartais į butelį įlenda kokia varlė,fui, tai reikia krapštyt lauk jas paskui, brr

Dangap mama gal sodina, pikiuoja į butelius, o aš nbutelius naudoju kaip laistymo pagalbininką- tipo leika gaunasi, vandenį gauna šaknys, o ne žemės paviršius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 07 kovo 2012 - 18:40
QUOTE(Marmaledas @ 2012 03 07, 19:37)
butelys šalia įkasamas- įstatau į duobę, kai jau pomidorą įdedu, ir biski žemių užberiu, tada abu įsodinu kaip reik ax.gif  aš pomidoru sodinu pasvirai, palenkus biski, viršūnę šiaurėn,paguldžius, ar kaip čia pasakyt tiksliau, o butelį paverčiu kažkiek tako pusėn, kad laistyt patogiau būtų  mirksiukas.gif  ( gal kas supras ką čia prirašiau  blush2.gif  kažkaip iškalba dingus šiandien  cool.gif )

Vat dar ką prisiminiau- kartais į butelį įlenda kokia varlė,fui, tai reikia krapštyt lauk jas paskui, brr

lotuliukas.gif o jeigu rūpužė...pas mus yra jų nemažai lotuliukas.gif
Dėl laistymo , iš tiesų , tai aišku čia viskas...
bet sodinimo buteliuose , tai tikrai pirmąkart girdžiu...tai tada jis ir napasodintas gali augti butelyje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 kovo 2012 - 18:42
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 18:39)
lotuliukas.gif o jeigu rūpužė...pas mus yra jų nemažai lotuliukas.gif

aš jų neskiriu, o jos nesisako kas tokios cool.gif metodika ta pati- pili vandenį kol jos išplaukia, ir taškai kol dingsta iš akių blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 18:35)
ax.gif įdomu tikrai...tai kokio dydžio tie buteliai...nelabai įsivaizduoju

Buteliai yra tie dideli nuo vandens.ir ji nupjauna apačia ir viršų.

QUOTE(Marmaledas @ 2012 03 07, 18:37)

Dangap mama gal sodina, pikiuoja į butelius, o aš nbutelius naudoju kaip laistymo pagalbininką- tipo leika gaunasi, vandenį gauna šaknys, o ne žemės paviršius.

ne nepikiuoja.Jei rėkėjo rinktis ar visai neturėti, nes nukandą viską ar kažką bandyti. tai jinai į juos sodina ne vien pomidorus.
Nežinau ar tai gerai, bet derlių visada turi.
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2012 03 06, 08:14)
https://grupinis.lt/...mpaign=Inspired

gal kas susigundys smile.gif
*
QUOTE(*Inga:) @ 2012 03 06, 10:24)

Va ką šiandien radau apie ta akciją, gal nesigundykit http://www.skundai.lt/?id=21635
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 07 kovo 2012 - 19:05
QUOTE(nijole0619 @ 2012 03 07, 19:04)
Va ką šiandien radau apie ta akciją, gal nesigundykit http://www.skundai.lt/?id=21635

Skundas dėl Grupinuko, bet ne dėl Grupinio mirksiukas.gif ( lotuliukas.gif pošli tie psl vienok )
Atsakyti
Labas.
Ar cia pataikiau pradejau apie pomedoru, sustojau ties patylejimu baigiau grupiniu---grupinukais...gal cia as netyc pas agurkus g.gif

Jei jau paaiskes kad pomedoru tema tai pomedoru sulciu negeriu ir jos mane net purto bet paskaicius Lolitos ir viu kitu postus gal net pabandysiu bigsmile.gif

as verdu toki marmala kur dedu pomidorus, paprikas, svogunus ir cesnakus, tai pomedorus ir paprikas spaudziu su sulciaspaude kazkokia pigia, mokejau40lt gal. ispaudzia be jokiu priedu sultys labai tirstos, tik kartais reikia perspaust du kartus nes tos odeles ir seklos slapios lieka..

Beje taip verdu visus dzemus avieciu geruogiu serbentu gaunasi tikras marmeladas kai ispaudi su uslciaspaude aiksu cukraus neuzmirsti.
Atsakyti
Sveikutes mergaites,siandien atsiemiau seklytes is Baltic seed,tai gavau dovanu pomidru seklu TOLIMAN H ir TOCAYO H,gal zinote kaip jie,kokio skonio???
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 07, 14:47)
hihihi.gif
gal kas po ranka turite sejos kalnedoriu, del artimaisiu tinkamu dienu pomidoram  smile.gif
Papildyta:

neseniai merginos apie tai rase SILTNAMIO temoj  mirksiukas.gif

Einu pasikuisti - paskaitineti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2012 03 07, 18:14)
Mano tėvai šitą cūdą naudoja jau keliolika metų- plastikinį butelį apverčia, ir nupjovę dugną gerkla žemyn įsodina kartu su pomidoru iki pusės, maždaug. Jokių skylučių nebado niekad (tik reik nepamiršt kamščio nuimt ). ir laisto tik į tuos butelius, šalia niekad nepila, nebent kokiom salotom jei reik, ar pirdikėliam.  Kiekvienas pomidoras kitaip ,,geria"- vienamreikia pilt ir pilt, nes koks kurmis tunelį kažkur netoli būna nutiesęs, o kartais ir pats augalas 2-3 butelius išgeria, pila tol, kol geriasi žemėn, kai jau pripiltas stovi- palieka, ir kelias dienas tikrai ramu būna. Būna visada tam pačiam šiltnamy koks vienas ar du, kurie mažai geria, kažkodėl, bet  bele auga, aišku, kartais reikia patikrint, ar koks akmenukas kakliuko neužkišęs, bet butelių niekad nejudina iki rudens. Aš irgi šį metodą taikau- patinka man  thumbup.gif , o dar gerai apmulčiuoju, tai išvis ne dažnai laistyt reikia..

Aciu uz pasakojima, reiks pritaikyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 18:17)
g.gif gal ir patogu..alia kiek butelių reik pririnkt...kasdien reik gert po kokius du doh.gif  biggrin.gif

Tai as jau nuo dabar rankioju ir dedu i maisa, nes nelabai mes geriam is tu buteliu, tai problema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 18:27)
g.gif aš tai supratau , kad ne...šalia butelys įkasamas...o gal aš ne taip suprantu lotuliukas.gif

Salia, kaip laistymo sistema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2012 03 07, 19:44)
Buteliai yra tie dideli nuo vandens.ir ji nupjauna apačia ir viršų.
ne nepikiuoja.Jei rėkėjo rinktis ar visai neturėti, nes nukandą viską ar kažką bandyti. tai jinai į juos sodina ne vien pomidorus.
Nežinau ar tai gerai, bet derlių visada turi.

4u.gif dabar supratau...turbūt tada neblogai...kažkada čia anksčiau matėm nuotraukose , kad iš juodo celofano suformuota kažkas tokio panašaus aplik kožną pomidorą...
Papildyta:
QUOTE(diana7777 @ 2012 03 07, 20:35)
Sveikutes mergaites,siandien atsiemiau seklytes is Baltic seed,tai gavau dovanu pomidru seklu  TOLIMAN H  ir TOCAYO H,gal zinote kaip jie,kokio skonio???

biggrin.gif visos jų gavom...aš pasėjau po porą...tai ragausim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 20:21)

biggrin.gif visos jų gavom...aš pasėjau po porą...tai ragausim rolleyes.gif

nea, ne visos biggrin.gif Aš negavau, visa laimė (ir taip užsikasus sėklomis). Vietoj to morkų visą kolekciją gavau smile.gif
Atsakyti