Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

zloty ozarovski auginom sniai kai dar vaikai mazi buvo... vaikams labai patiko grazus "apelsinai" thumbup.gif skanus visiems... nu bet sakos tikrai neluzo nuo ju blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 09, 21:02)
zloty ozarovski auginom sniai kai dar vaikai mazi buvo... vaikams labai patiko grazus "apelsinai"   thumbup.gif  skanus  visiems... nu bet  sakos tikrai neluzo nuo ju  blush2.gif  ax.gif

rolleyes.gif o , jeigu skanūs , tai norisi ir šitų... doh.gif Ačiū
man liko dar nepasėtų veislių nemažai...galvoju gal dar po vieną va pasėsiu...nu va jau du išeina , kad reiktų pasisėt biggrin.gif

O man corazon išdygo , kažkokie kreivi... rolleyes.gif delfinai pvz.tokie gražučiai stovi , o anie susiraitę kažkokie...ir pas jus taip g.gif aš galvoju ryt dar jų pasėt , gal geresni bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 09 kovo 2012 - 20:07
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 09, 11:15)
Aš irgi dvi savaites grūdinau ir rytoj planuoju sėt, bet kai šiandien apžiūrinėjau tai nieko tokio panašaus nepastebėjau g.gif Dar tiesa pasakius buvo dienų, kada pamiršdavau jas ištraukt iš šaldytuvo blush2.gif  tai kiek daugiau yra prabuvę šaldytuve nei ištraukti kambario temperatūroje, bet labai tikiuosi, kad kažkaip nepakenkiau toms sėklytėms g.gif

Tai ir pas mane kartais kelias paras būdavo šaldytuve, kai pamiršdavau. matyt mano šaldytuvas silpnai šaldo. Manau, kad jie prabuvę šaldytuve dvi savaites taip pat būtų sužėlę smile.gif Šiandien dar likusius sukaišiojau į žemę, kaip bus taip... o taip pat ir visus susėjau pomidorus, tik palikau, kuriuos sodinsiu lauke. gal reiks kovo antroj pusėj pasėti.

Ermitaže mačiau Aztek sėklų.
Atsakyti
[quote=saintlina,2012 03 09, 17:15]
kelkit indelį ant palangės smile.gif

[quote=irid,2012 03 09, 17:21]
Jei sodinote tabletėse, tai labai patogu tą vieną daigelį išimti įdėti į kokią kitą dėžutę ir padėti ant palangės, o kitus palikti "šiltnamiuke", kai išdygs kiti lygiai taip pat perkelsite.

4u.gif Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 19:30)
"Ankstyva, žemaūgė, balkonuose auginama veislė"
"Auginami balkonuose, žiemos soduose, šiltnamiuose"
ir tep toliau. Jei jau yra tokie apibūdinimai, tai turbūt klausimų ir neturėtų kilti. Ar dar kažkaip kitaip turėtų būti išskiriami vazoniniai  bigsmile.gif

O kur zodis VAZONINE??? Nera... Taip kad baikim vaidint visazines - juk ne viena neauginus lotuliukas.gif Vat kai uzaugs - tuomet ir suzinosim, kokia cia rusis.

...o ant pakelio ir as perskaityt moku mirksiukas.gif

Atsakyti
diuni, jei mums skanus ,tai kitiems gali but ir nelabai g.gif smile.gif daugiau neauginau ju nes man vaisiu mazokai ant auksto stiebo buvo ax.gif bet velgi zeme pas mus sunki , priemolis... tie patys pomidorai tevu sode, kur juodzemis i smelio puse, visai kitokio skonio ir tvirtumo nei tie kurie musu "molyne" auginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 03 09, 20:54)
O kur zodis VAZONINE??? Nera... Taip kad baikim vaidint visazines - juk ne viena neauginus  lotuliukas.gif  Vat kai uzaugs - tuomet ir suzinosim, kokia cia rusis.

...o ant pakelio ir as perskaityt moku  mirksiukas.gif

ot ir nemoki skaityt, cituoju:

0,2 gramų pakaks 8-10 m2 plotui šiltnamyje arba 30 vazonų po 1 augalą.

VAZONŲ! Aš irgi šaukti moku lotuliukas.gif
Atsakyti
Ozarovo auksiniai - grazi spalva, geras skonis, tik gaila ne hibridiniai, todel keleta metu nebesodinau del ligu, bet ir vel pasiilgau. Seniau, kai beveik nebuvo kitokiu - tik raudoni, gal todel sodindavau, bet kai dabar sitoks pasirinkimas, tai reiks pabandyt ir kitokiu oranziniu, pvz.ORANZE ir ROMUS. Tik sitie irgi nehibridai verysad.gif
Papildyta:
Gaudvile, atsiprasau, kad ne i tema, bet...man zodis, parasytas didziosiomis raidemis visiskai nereiskia saukimo, o tik prilygsta paryskinimui. .................nes cia lankausi ne tam, kad gincytis ar sukauti, o tik tam, kad diskutuoti, klausti, kai zinau - atsakyti ir patarti.
...ir vistik lieku prie savo nuomones, kad vazonas vazonui nelygu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 09 kovo 2012 - 21:22
QUOTE(diuni @ 2012 03 09, 18:17)
4u.gif  ax.gif mergaitės , o kaip jums patiko Fatima pomidorai , Zlotij ožarovskij , Potemech , Auris , Crystal , Adam ax.gif

Cristal auginu kiekvienais metais. Skanūs, skūrytė nestora, derlingi, neserga, dera iki šalnų.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 03 09, 20:54)
Taip kad baikim vaidint visazines - juk ne viena neauginus  lotuliukas.gif  Vat kai uzaugs - tuomet ir suzinosim, kokia cia rusis.

atleiskit, nelabai suprantu, kas jums nepatinka. Juk butent tai ir buvo ne karta temoj pabrezta - kad tai naujove LT ir nieks neaugino, todel nieks negali zinot, kas uzaugs. Va ir bandom, kad suzinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 kovo 2012 - 22:23
QUOTE(edinka @ 2012 03 09, 21:19)
...ir vistik lieku prie savo nuomones, kad vazonas vazonui nelygu...

tai dėl to niekas nesiginčina schmoll.gif Tik vazonas nelygu vazonui kas gaunasi? Vazonas nebe vazonas, ar kas? g.gif Pačiai nejuokinga? biggrin.gif Ir neimk visko už rimtą, juokais apie šaukimą buvo, juokais ir dabar bandau vazonus vazonais paverst lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 09, 22:01)
diuni, jei mums skanus ,tai kitiems gali but ir nelabai  g.gif  smile.gif   daugiau neauginau ju nes man vaisiu mazokai ant auksto stiebo buvo  ax.gif  bet velgi zeme pas mus sunki , priemolis... tie patys pomidorai tevu sode, kur juodzemis i smelio puse, visai kitokio skonio ir tvirtumo nei tie kurie musu "molyne" auginti  g.gif

drinks_cheers.gif , tai belieka tik bandyt bandyt...kaip kitaip sužinosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nute2 @ 2012 03 09, 22:35)
Cristal auginu kiekvienais metais. Skanūs, skūrytė nestora, derlingi, neserga, dera iki šalnų.

ax.gif 4u.gif dėkui...labai jau panižę buvo nagai tai dar pasėjau po vieną - crystal , zlotij ožarovskij , fatima , ikarus , krakus , S.Marzano 2...nu vienžo , dar 6 daigai dasidės...o ryt atsėjinėsiu nesudygusius rolleyes.gif nors dar gi gali ir tie sudygti... g.gif
Papildyta:
rolleyes.gif biggrin.gif jaučiu , bus visi super duper ką pasėjau...nežinau tada kaip kitąmet reiks daryt...ir nebandytų bus dar kiek...ir išbandytų norėsis dar labiau... doh.gif jau dabar visiškai suprantu , kas iš karto sėja virš 100 daigų... biggrin.gif
pernai augintiems betalux ir jawor jau nebėr vietos...o galvojau , kad tikrai tikrai turėsiu ir jų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 09 kovo 2012 - 23:16