zloty ozarovski auginom sniai kai dar vaikai mazi buvo... vaikams labai patiko grazus "apelsinai"
skanus visiems... nu bet sakos tikrai neluzo nuo ju
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 09, 21:02)
zloty ozarovski auginom sniai kai dar vaikai mazi buvo... vaikams labai patiko grazus "apelsinai"
skanus visiems... nu bet sakos tikrai neluzo nuo ju

man liko dar nepasėtų veislių nemažai...galvoju gal dar po vieną va pasėsiu...nu va jau du išeina , kad reiktų pasisėt
O man corazon išdygo , kažkokie kreivi...
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 09, 11:15)
Aš irgi dvi savaites grūdinau ir rytoj planuoju sėt, bet kai šiandien apžiūrinėjau tai nieko tokio panašaus nepastebėjau
Dar tiesa pasakius buvo dienų, kada pamiršdavau jas ištraukt iš šaldytuvo
tai kiek daugiau yra prabuvę šaldytuve nei ištraukti kambario temperatūroje, bet labai tikiuosi, kad kažkaip nepakenkiau toms sėklytėms
Tai ir pas mane kartais kelias paras būdavo šaldytuve, kai pamiršdavau. matyt mano šaldytuvas silpnai šaldo. Manau, kad jie prabuvę šaldytuve dvi savaites taip pat būtų sužėlę
Ermitaže mačiau Aztek sėklų.
[quote=saintlina,2012 03 09, 17:15]
kelkit indelį ant palangės
[quote=irid,2012 03 09, 17:21]
Jei sodinote tabletėse, tai labai patogu tą vieną daigelį išimti įdėti į kokią kitą dėžutę ir padėti ant palangės, o kitus palikti "šiltnamiuke", kai išdygs kiti lygiai taip pat perkelsite.
Aciu labai
kelkit indelį ant palangės
[quote=irid,2012 03 09, 17:21]
Jei sodinote tabletėse, tai labai patogu tą vieną daigelį išimti įdėti į kokią kitą dėžutę ir padėti ant palangės, o kitus palikti "šiltnamiuke", kai išdygs kiti lygiai taip pat perkelsite.
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 19:30)
"Ankstyva, žemaūgė, balkonuose auginama veislė"
"Auginami balkonuose, žiemos soduose, šiltnamiuose"
ir tep toliau. Jei jau yra tokie apibūdinimai, tai turbūt klausimų ir neturėtų kilti. Ar dar kažkaip kitaip turėtų būti išskiriami vazoniniai
"Auginami balkonuose, žiemos soduose, šiltnamiuose"
ir tep toliau. Jei jau yra tokie apibūdinimai, tai turbūt klausimų ir neturėtų kilti. Ar dar kažkaip kitaip turėtų būti išskiriami vazoniniai
O kur zodis VAZONINE??? Nera... Taip kad baikim vaidint visazines - juk ne viena neauginus
...o ant pakelio ir as perskaityt moku
diuni, jei mums skanus ,tai kitiems gali but ir nelabai
daugiau neauginau ju nes man vaisiu mazokai ant auksto stiebo buvo
bet velgi zeme pas mus sunki , priemolis... tie patys pomidorai tevu sode, kur juodzemis i smelio puse, visai kitokio skonio ir tvirtumo nei tie kurie musu "molyne" auginti
QUOTE(edinka @ 2012 03 09, 20:54)
O kur zodis VAZONINE??? Nera... Taip kad baikim vaidint visazines - juk ne viena neauginus
Vat kai uzaugs - tuomet ir suzinosim, kokia cia rusis.
ot ir nemoki skaityt, cituoju:
0,2 gramų pakaks 8-10 m2 plotui šiltnamyje arba 30 vazonų po 1 augalą.
VAZONŲ! Aš irgi šaukti moku
Ozarovo auksiniai - grazi spalva, geras skonis, tik gaila ne hibridiniai, todel keleta metu nebesodinau del ligu, bet ir vel pasiilgau. Seniau, kai beveik nebuvo kitokiu - tik raudoni, gal todel sodindavau, bet kai dabar sitoks pasirinkimas, tai reiks pabandyt ir kitokiu oranziniu, pvz.ORANZE ir ROMUS. Tik sitie irgi nehibridai 
Papildyta:
Gaudvile, atsiprasau, kad ne i tema, bet...man zodis, parasytas didziosiomis raidemis visiskai nereiskia saukimo, o tik prilygsta paryskinimui. .................nes cia lankausi ne tam, kad gincytis ar sukauti, o tik tam, kad diskutuoti, klausti, kai zinau - atsakyti ir patarti.
...ir vistik lieku prie savo nuomones, kad vazonas vazonui nelygu...
Papildyta:
Gaudvile, atsiprasau, kad ne i tema, bet...man zodis, parasytas didziosiomis raidemis visiskai nereiskia saukimo, o tik prilygsta paryskinimui. .................nes cia lankausi ne tam, kad gincytis ar sukauti, o tik tam, kad diskutuoti, klausti, kai zinau - atsakyti ir patarti.
QUOTE(diuni @ 2012 03 09, 18:17)
Cristal auginu kiekvienais metais. Skanūs, skūrytė nestora, derlingi, neserga, dera iki šalnų.
QUOTE(edinka @ 2012 03 09, 20:54)
Taip kad baikim vaidint visazines - juk ne viena neauginus
Vat kai uzaugs - tuomet ir suzinosim, kokia cia rusis.
atleiskit, nelabai suprantu, kas jums nepatinka. Juk butent tai ir buvo ne karta temoj pabrezta - kad tai naujove LT ir nieks neaugino, todel nieks negali zinot, kas uzaugs. Va ir bandom, kad suzinot.
QUOTE(edinka @ 2012 03 09, 21:19)
tai dėl to niekas nesiginčina
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 09, 22:01)
diuni, jei mums skanus ,tai kitiems gali but ir nelabai
daugiau neauginau ju nes man vaisiu mazokai ant auksto stiebo buvo
bet velgi zeme pas mus sunki , priemolis... tie patys pomidorai tevu sode, kur juodzemis i smelio puse, visai kitokio skonio ir tvirtumo nei tie kurie musu "molyne" auginti 
Papildyta:
QUOTE(nute2 @ 2012 03 09, 22:35)
Cristal auginu kiekvienais metais. Skanūs, skūrytė nestora, derlingi, neserga, dera iki šalnų.
Papildyta:
pernai augintiems betalux ir jawor jau nebėr vietos...o galvojau , kad tikrai tikrai turėsiu ir jų