Mergaites norejau paklausti o kaip pomidoru veisle Vilma, zadu auginti ant palanges arba balkone vazone, ar gerai dera ar skanus ir ar neisauga labai auksti?
QUOTE(tany @ 2012 03 09, 16:03)
oj ne. Babaja dar tikru lapuku neturi, as juos veliau sodinau vasario 28d.
O sitie kur jau dideli, tai vasario 6d. sodinti Betaliux ir Polfas(sodintas vasario 14d.) ir pora aukstaugiu(daugiau tokios klaidos nedarysiu
,uzteks zemaugiu taip anksti kisti).
Papildyta:
cia mano pomidoriukai
O sitie kur jau dideli, tai vasario 6d. sodinti Betaliux ir Polfas(sodintas vasario 14d.) ir pora aukstaugiu(daugiau tokios klaidos nedarysiu

Papildyta:
cia mano pomidoriukai

aisku, supavydejau kad Babajai tokie jau didckiai

mano Babaja seti panasiai, vasario 27d, bet jau turi po mazycius tikruosius lapiukus, kazin kada reiketu juos ispikiuoti

QUOTE(gozė @ 2012 03 09, 18:27)
na jeigu naujiena, tai kaip neisbandyti
o seklos kur? iprastose parduotuvese yra, ar is kazkur uzsakinejote?

o seklos kur? iprastose parduotuvese yra, ar is kazkur uzsakinejote?
Vilma maciau RIMI, Bajaja tikrai yra MAXEJ
Nepamenat kaip pernai Corazon dygo
sekmadienio sejos visi jau islindo, tik vienintelai Corazon ir Marfa ne, seklos pernykscios, pamenu marfa lyg jau ir nebegalioja, tai gali ir neislyst, o va corazon tai galojimas ilgesnis
keistokokai kazkiap, gal kuri matet ar Ermitaze yra Corazon seklu, patiko man ju kainos

QUOTE(ievakata @ 2012 03 10, 08:24)
Nepamenat kaip pernai Corazon dygo
sekmadienio sejos visi jau islindo, tik vienintelai Corazon ir Marfa ne, seklos pernykscios, pamenu marfa lyg jau ir nebegalioja, tai gali ir neislyst, o va corazon tai galojimas ilgesnis
keistokokai kazkiap, gal kuri matet ar Ermitaze yra Corazon seklu, patiko man ju kainos 

QUOTE(diuni @ 2012 03 10, 08:28)

Jei reikia daigų, tai sėk, bet jei nori sėt tik dėl to, kad kreivi, tada nesėk. Kai kurios veislės dažnai išlenda neišvaizdžios, po keleto dienų susitvarko pačios su savo figūra..

QUOTE(Ex @ 2012 03 10, 08:32)
Jei reikia daigų, tai sėk, bet jei nori sėt tik dėl to, kad kreivi, tada nesėk. Kai kurios veislės dažnai išlenda neišvaizdžios, po keleto dienų susitvarko pačios su savo figūra.. 

QUOTE(siamese20 @ 2012 03 09, 14:25)
pritariu

QUOTE(Neduska @ 2012 03 10, 00:23)
Mergaites norejau paklausti o kaip pomidoru veisle Vilma, zadu auginti ant palanges arba balkone vazone, ar gerai dera ar skanus ir ar neisauga labai auksti?
Man jie tokie labiau dekoratyviniai

Kadangi jiems demesio visai neskyriau, tai isaugo tokie kudi stimburiukai, ponidoriuku buvo normaliai ir augo lauke vazoniukuose kaip dekoras

QUOTE(diuni @ 2012 03 09, 20:04)
O man corazon išdygo , kažkokie kreivi...
delfinai pvz.tokie gražučiai stovi , o anie susiraitę kažkokie...ir pas jus taip
aš galvoju ryt dar jų pasėt , gal geresni bus 

Mano corazonai ilgai spiriojosi. Siandien jau 2 matosi prasikale is 5. Bet dar nesimato kokios jie figuros bus

QUOTE(matuke @ 2012 03 10, 00:20)
aisku, supavydejau kad Babajai tokie jau didckiai
o kiek daigeliu pas jus, su meile visi nufotkinti
mano Babaja seti panasiai, vasario 27d, bet jau turi po mazycius tikruosius lapiukus, kazin kada reiketu juos ispikiuoti

mano Babaja siryt
[attachmentid=220289]
QUOTE(diuni @ 2012 03 09, 20:17)

Crystal sejau pernai 2 seklytes - tai neisdygo .Vasario 27 d pasejau 4 seklas - dar ne viena neisdygo .

QUOTE(tany @ 2012 03 10, 08:53)
Mano corazonai ilgai spiriojosi. Siandien jau 2 matosi prasikale is 5. Bet dar nesimato
Mano corazonai ir pernai, kiek pamenu, ir šiemet ilgiau nei kiti spyriojosi/spyriojasi

Mergaites, o kokia zeme naudojate pomidoru daiginimui?