Įkraunama...
Įkraunama...

Vip Šilaičių gyventojai, atsiliepkite

QUOTE(Ba_Bochka @ 2007 01 19, 19:49)
Aš savaitgalį žiūrėsiu A korpuse 6 aukšte smile.gif

o tai busim gal kaiminkos,kiek zinau 3laisvi dar yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ba_Bochka @ 2007 01 19, 19:49)
Aš savaitgalį žiūrėsiu A korpuse 6 aukšte smile.gif

cia tu gal siandien apie 10val ziurejai su vyru buta 6 aukste 4buta? rolleyes.gif nes as buvau savo bute siandien,tai maciau jauna pora ax.gif
Atsakyti
Deja ne aš, ten prieš mus kažkas žiūrėjo ir rezervavosi..
Mes žiūrėjom 7-8-tam aukštuose. Kažkaip pamiršau aš paklausti dėl parkingo vietų, ar PI būtina pirktis parkavimo vietą (antžeminę ar požeminę)??
Atsakyti
QUOTE(Ba_Bochka @ 2007 01 20, 18:23)
Deja ne aš, ten prieš mus kažkas žiūrėjo ir rezervavosi..
Mes žiūrėjom 7-8-tam aukštuose. Kažkaip pamiršau aš paklausti dėl parkingo vietų, ar PI būtina pirktis parkavimo vietą (antžeminę ar požeminę)??

nebutina mirksiukas.gif mes nepirkom 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 01 23, 20:30)

gal girdejot kada jau A korpuse duos apdaila datytis? kazkaip laukiu laukiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 01, 14:11)
gal girdejot kada jau A korpuse duos apdaila datytis? kazkaip laukiu laukiu... ax.gif

vasario pasakutine savaite zada priduot thumbup.gif as ir labai laukiu,norisi greiciau,jau darbininkus turim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIIVA: 02 vasario 2007 - 11:00
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 02, 11:59)
vasario pasakutine savaite zada priduot thumbup.gif  as ir labai laukiu,norisi greiciau,jau darbininkus turim rolleyes.gif

na vasaris greitai prabegs ax.gif o tu 6 aukste, kiek pamenu? O gal netycia virs manes?? kuris butas tavo? o mes tai remonta patys darysimes, savo auksinem rankytem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 02, 11:12)
na vasaris greitai prabegs ax.gif o tu 6 aukste, kiek pamenu? O gal netycia virs manes?? kuris butas tavo? o mes tai remonta patys darysimes, savo auksinem rankytem lotuliukas.gif

mano pagal dabartine numeracija 3butas,o tavo?

mums tai nebutu kada daryt patiems remonta doh.gif 1.5men ir apdaila bus baikta rolleyes.gif as jau virtuve uzsakiau,ismatavo padare man brezinius,tai kai praddesim apdaila daryt skambinsiu kad paleistu i gamyba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 02, 12:21)
mano pagal dabartine numeracija 3butas,o tavo?

mums tai nebutu kada daryt patiems remonta doh.gif 1.5men ir apdaila bus baikta rolleyes.gif as jau virtuve uzsakiau,ismatavo padare man brezinius,tai kai praddesim apdaila daryt skambinsiu kad paleistu i gamyba ax.gif

mano tai 5 butas 4u.gif oho kaip tu skubi, jau ir virtuve uzsisakei bigsmile.gif na as kai turiu kur gyvent, tai kazkaip neskubu, is pat pradziu pasidarysim remonta, o po to, kai galutinai apsispresiu kokiu noru sienu, grindu, lubu ir pan lotuliukas.gif tada ir apie baldus pagalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 02, 11:34)
mano tai 5 butas 4u.gif oho kaip tu skubi, jau ir virtuve uzsisakei bigsmile.gif na as kai turiu kur gyvent, tai kazkaip neskubu, is pat pradziu pasidarysim remonta, o po to, kai galutinai apsispresiu kokiu noru sienu, grindu, lubu ir pan lotuliukas.gif tada ir apie baldus pagalvosiu lotuliukas.gif

as tai dabartini buta pardaviau jau,mums tik leido gyvent kol persikelsim i kita rolleyes.gif tai gerai,kad 5 butas,mano mazulka tau ant galvos nesokines tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 02, 12:37)
as tai dabartini buta pardaviau jau,mums tik leido gyvent kol persikelsim i kita rolleyes.gif  tai gerai,kad 5 butas,mano mazulka tau ant galvos nesokines tongue.gif

nu jo, tai tau tikrai yra kur skubet, nu bet vis vien negalesi isikelti kol nepriduos namo? Ar ruosies sios taisykles nesilaikyt mirksiukas.gif o del vaikuciu, tai jei taviske nesokines, tai galima daryti prielaida, kad kazkieno kito sokines lotuliukas.gif
Atsakyti