Įkraunama...
Įkraunama...

Vip Šilaičių gyventojai, atsiliepkite

QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 12, 17:30)
tai jie ten pagal aukstus kazkaip g.gif  as pati vakar paskambinau pasiteiraut,tai pasake kad treciadieni arba ketvirtadieni jau galiu prisiduot,rytoj liepe paskambint kelinta valanda atvaziuosiu rolleyes.gif

tai super tau, tikiuosi ir man jau neuzilgo paskambins rolleyes.gif prasides didysis darbymetis lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien jau prisidaviau butuka thumbup.gif elektra bus nuo rytojaus,o vanduo saltas nuo kovo 1dienos.
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 14, 17:54)
siandien jau prisidaviau butuka thumbup.gif  elektra bus nuo rytojaus,o vanduo saltas nuo kovo 1dienos.

kazin jau daug kam pridave?
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 15, 07:40)
kazin jau daug kam pridave?

sito tikrai nezinau,tik kai vakar buvau tai maciau pridavimui paruosta 17 ir 32 butus...jau sunumeravo,mano 38 biggrin.gif tu apsimesk nieko nezinanti ir pasiskambink,paziurek ka sakis...tik blogai kad dar salto vandens nera,darbininkams,nes rusyje uzsalo vamzdziai,dabar perdarineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 15, 11:26)
sito tikrai nezinau,tik kai vakar buvau tai maciau pridavimui paruosta 17 ir 32 butus...jau sunumeravo,mano 38 biggrin.gif  tu apsimesk nieko nezinanti ir pasiskambink,paziurek ka sakis...tik blogai kad dar salto vandens nera,darbininkams,nes rusyje uzsalo vamzdziai,dabar perdarineja doh.gif

turbut dabar pridavineja butus tiem, kas labiausiai nekantravo biggrin.gif o jei vandens nera, tai ka ten dirbti man labai idomu????? o be to ir elektros nera, as jau geriau dar palauksiu lotuliukas.gif svarbu iki kovo 1 d. priduotu. O pas mane kai darbai nusimato ir tamsiu paros metu dirbti, tai ka ten be elektros pradeti g.gif beje, logiskai pagal numeracija mano turetu buti 33 butas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s_aulute: 15 vasario 2007 - 10:32
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 15, 10:30)
turbut dabar pridavineja butus tiem, kas labiausiai nekantravo biggrin.gif o jei vandens nera, tai ka ten dirbti man labai idomu????? o be to ir elektros nera, as jau geriau dar palauksiu lotuliukas.gif svarbu iki kovo 1 d. priduotu. O pas mane kai darbai nusimato ir tamsiu paros metu dirbti, tai ka ten be elektros pradeti g.gif beje, logiskai pagal numeracija mano turetu buti 33 butas:)

elektra siandien jau bus pajungta iki 16val mirksiukas.gif o vanduo yra salia kito namo,bent jau mano darbininkams netrukdo tai,nes sako pradzioj lubas lygins,tai ten daug vandens nereikia ax.gif jau vakar liepiau pradet virtuve gamint,nes menesi gamins rolleyes.gif prasides vargelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 15, 11:49)
elektra siandien jau bus pajungta iki 16val mirksiukas.gif  o vanduo yra salia kito namo,bent jau mano darbininkams netrukdo tai,nes sako pradzioj lubas lygins,tai ten daug vandens nereikia ax.gif jau vakar liepiau pradet virtuve gamint,nes menesi gamins rolleyes.gif prasides vargelis doh.gif

nu jo, vargelio bus doh.gif
Atsakyti
mes jau pradejom apdaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 21, 22:01)
mes jau pradejom apdaila rolleyes.gif

girdejau, kad dar vis elektros nera? ar jau atsirado? ar daug broko radot per buto pridavima? kur reikia labiausiai demesi atkreipti?
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 22, 07:36)
girdejau, kad dar vis elektros nera? ar jau atsirado? ar daug broko radot per buto pridavima? kur reikia labiausiai demesi atkreipti?

elektros nebus dar apie 2savaites doh.gif broko kolkas neradom,labiausiai reikia apciupinet langus,ar kur nepucia,bet vistiek po pridavimo atvaziuos langu firma ir kiekvienam per nauja reguliuos,tamsiame kambariuke grindyse prie sienos buvo skyle isgramdyta,tai uzrase,kad uztaisytu,o taip tai ka ten daugiau paziuresi,darbininkai plusa lubas lygindami doh.gif ventiliacijos angas perdarineja truputi ir rozetes perdarineja,nes as kitose vietose norejau...tik kas durna miegamajame tik interneto laidas isvestas,tai dabar nuo svetaines per visa kambari turi nuvest kabeli kad butu ir miegamajame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 22, 11:59)
elektros nebus dar apie 2savaites doh.gif  broko kolkas neradom,labiausiai reikia apciupinet langus,ar kur nepucia,bet vistiek po pridavimo atvaziuos langu firma ir kiekvienam per nauja reguliuos,tamsiame kambariuke grindyse prie sienos buvo skyle isgramdyta,tai uzrase,kad uztaisytu,o taip tai ka ten daugiau paziuresi,darbininkai plusa lubas lygindami doh.gif  ventiliacijos angas perdarineja truputi ir rozetes perdarineja,nes as kitose vietose norejau...tik kas durna miegamajame tik interneto laidas isvestas,tai dabar nuo svetaines per visa kambari turi nuvest kabeli kad butu ir miegamajame doh.gif

nu aisku mirksiukas.gif bet tai manau, kad daugelio darbu vis delto be elektros ir vandens nuveikti nelabai imanoma??? na aisku, lubu/sienu lyginimas, bet pas mane tai sake su kazkokiais elektriniais prietaisiais kazkokius lyginimo darbus darys, tai isivaizduoju, kad be elektros tai oj oj oj koks darbu vilkinimas doh.gif as kazkaip dar neskubu su tuo pridavimu, nesupyksiu, kad man ir dar veliau priduos, tai gal ir oras atsils thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s_aulute: 22 vasario 2007 - 11:24
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 22, 11:23)
nu aisku mirksiukas.gif bet tai manau, kad daugelio darbu vis delto be elektros ir vandens nuveikti nelabai imanoma??? na aisku, lubu/sienu lyginimas, bet pas mane tai sake su kazkokiais elektriniais prietaisiais kazkokius lyginimo darbus darys, tai isivaizduoju, kad be elektros tai oj oj oj koks darbu vilkinimas doh.gif as kazkaip dar neskubu su tuo pridavimu, nesupyksiu, kad man ir dar veliau priduos, tai gal ir oras atsils thumbup.gif

tai geguzes 30d komisija turetu but ir apdaila visur pabaikta...nezinau ko jie ten stabdo kitiems,nes paskui vaikis,kad greiciau darykites mums priduot reikia g.gif
Atsakyti