Įkraunama...
Įkraunama...

Vip Šilaičių gyventojai, atsiliepkite

QUOTE(s_aulute @ 2007 02 02, 11:42)
nu jo, tai tau tikrai yra kur skubet, nu bet vis vien negalesi isikelti kol nepriduos namo? Ar ruosies sios taisykles nesilaikyt mirksiukas.gif o del vaikuciu, tai jei taviske nesokines, tai galima daryti prielaida, kad kazkieno kito sokines lotuliukas.gif

kiek zinau tam 5 aukstu name nemazai gyvena,nors ju namas dar valstybinei komisijai nepriduotas... labai jau smarkiai neskubesim,nes vistiek kai prades visi darytis,tai ten ir smarve bus nuo visu dazu ir grezimai ir .t.t.t.
tik va 5 aukstu name jau sienos trukineja ir vienam bute iskele laminata doh.gif atseit labai daug dregmes artai vata dregna statybininkai sudejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 02, 12:45)
kiek zinau tam 5 aukstu name nemazai gyvena,nors ju namas dar valstybinei komisijai nepriduotas... labai jau smarkiai neskubesim,nes vistiek kai prades visi darytis,tai ten ir smarve bus nuo visu dazu ir grezimai ir .t.t.t.
tik va 5 aukstu name jau sienos trukineja ir vienam bute iskele laminata doh.gif atseit labai daug dregmes artai vata dregna statybininkai sudejo blink.gif

apie ta dregna vata tai bites forume irgi skaiciau, bet kaip suprata, tai ten vienam butui taip nepasiseke, gi ne visam namui, tai reik manyt pas mumis taip nebus blink.gif o kad sieno trukineja tai cia nieko nuostabaus, visur gi taip naujuose namuose doh.gif na bus matyt, kaip musu name bus, reik tiketis viskas bus sveiko proto ribose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 02, 11:51)
apie ta dregna vata tai bites forume irgi skaiciau, bet kaip suprata, tai ten vienam butui taip nepasiseke, gi ne visam namui, tai reik manyt pas mumis taip nebus blink.gif o kad sieno trukineja tai cia nieko nuostabaus, visur gi taip naujuose namuose doh.gif na bus matyt, kaip musu name bus, reik tiketis viskas bus sveiko proto ribose ax.gif

as ir tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
tik ka snekejau su Ina nuo vasario 20d prades po kelis butus pridavinet gyventojams apdailai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 02, 16:36)
tik ka snekejau su Ina nuo vasario 20d prades po kelis butus pridavinet gyventojams apdailai thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Kiek žinau PI pakėlė butų kainas.. negi naujų butų kainos taip ir nesiliaus augusios.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ba_Bochka @ 2007 02 03, 12:04)
Kiek žinau PI pakėlė butų kainas.. negi naujų butų kainos taip ir nesiliaus augusios..  g.gif

visur kelia mirksiukas.gif ir dar kels doh.gif tai kas seniau rezervavo tas kaip sakoma sutaupe 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Įsigijom ir mes butuką B korpuse, dabar ilgai lauksim kol pastatys smile.gif
Ar bus kaimynų?
Atsakyti
15d. vaziuoju priimt savo buto thumbup.gif pradesim apdaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 02 12, 17:06)
15d. vaziuoju priimt savo buto thumbup.gif pradesim apdaila rolleyes.gif

tikrai? jau paskambino? o kodel man dar ne, as irgi noriu verysad.gif man tik sake praeita savaite, kad butu pridavimas prasides nuo 02 26 kazkodel? tai ko man melavo???? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2007 02 12, 16:14)
tikrai? jau paskambino? o kodel man dar ne, as irgi noriu verysad.gif man tik sake praeita savaite, kad butu pridavimas prasides nuo 02 26 kazkodel? tai ko man melavo???? schmoll.gif

tai jie ten pagal aukstus kazkaip g.gif as pati vakar paskambinau pasiteiraut,tai pasake kad treciadieni arba ketvirtadieni jau galiu prisiduot,rytoj liepe paskambint kelinta valanda atvaziuosiu rolleyes.gif
Atsakyti