Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

Beddable - suknute nuostabi, tiesiog WOW thumbup.gif
Atsakyti
Beddable - sveikinu! Suknelė puikiai atrodo. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimocik @ 2012 04 24, 18:47)
jei nesunku parasykit is kokio saito siuntetes  4u.gif Gal ir as gero ka rasiu smile.gif

Is ebay kaip ir visos beveik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 04 24, 18:11)
Na va pagaliau ir as gavau savo suknele smile.gif Esu siaip patenkinta labai,tenoriu tik rankoves patvarkyti,nes kazkaip man jos biski per placios smile.gif

Priekis

Galas

Na labai super smile.gif po kol kas manau, Jus gavot geriausiai pasiuta suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 04 24, 21:05)
Na labai super smile.gif po kol kas manau, Jus gavot geriausiai pasiuta suknele  thumbup.gif

Tikrai taip! drinks_cheers.gif net ir neriniai grazus! (bent jau is toli smile.gif)
Atsakyti
Merginos, gal kuri esat uzmate suknyte su auksta apykale? Negaliu pvz ikelt kur skelbiu. lt radau net nezinau kaip nupasakot .... ax.gif

va cia, tik tarpa nuimti reikia po skelbiu

http://www.skelbiu. lt/9703233.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 25 balandžio 2012 - 01:35
QUOTE(beddable @ 2012 04 24, 19:11)
Na va pagaliau ir as gavau savo suknele smile.gif Esu siaip patenkinta labai,tenoriu tik rankoves patvarkyti,nes kazkaip man jos biski per placios smile.gif

Priekis

Galas

SMagu, kai žmonės patenkinti ir gauna gerą ir kokybišką daiktą 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
wow!! sveikinu!!
geriausias kinietuku darbas, kuri teko matyti!
tikrai labai gerai atrodo! jums pasiseke! thumbup.gif

QUOTE(beddable @ 2012 04 24, 19:11)

Priekis

Galas

Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 04 24, 20:11)

Priekis

Galas

Tikrai thumbup.gif
Susitvarkysit rankoves - bus wub.gif

Jei nepaslaptis, kuris pardavejas ebay?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIs: 25 balandžio 2012 - 08:37
QUOTE(julijai @ 2012 04 24, 17:42)
Visada yra daugiau nei vienas pasirinkimas, jeigu jums patinka sukenle uz 2000 Lt, tai jus įsivaizduojat, kad parsisiųsit taip pat atrodančią tik pigiau? Manau, kad mitas. Jeigu taip būtų, tai salonai siųstusi irgi iš Kinijos, bet jie perka jas urmu iš Ispanijos, JAV, Lenkija arba vyksta į tą šalį ir atsirenka. Tada yra pigiau, bet po mano draugės karčios patirties - tikrai, draugiškai patariu nesitikėt stebuklų. Labai daug apie kienietišką importa prirašyta "Skyrelyje ar pirktum sukenele internetu?"

Ibrahim yra puikių siūvėjų, kurios jums pasiųs kokį tik norit modelį ant jūsų figuros pagal norimą modelį ir  jeigu tai ne garsi Lietuvoj dizainerė, tai nekainuos jums ir 1500 Lt su visom medžiagom, o paskui parduosit.. ir atsimsit kokį 1000 Lt, tai tikrai. o kam tą suknelę saugot? juk niekad jos neapsivilksit, o anukams nuotraukas parodysit smile.gif

as pirkau is kinijos, net sitos temos buvau nemacius... bet skaitinejau kituose tinklapiuose, kaip issirinkti, kad reikia ir i reitinga ziureti, kokie atsiliepimai to siuvejo, ir tikrai gavau bepriekaistu suknele thumbup.gif plius dar pasiuvo pagal mano norus, sutrumpino sleifa, kad nesivilktu, pasiuvo butent man pagal mano matmenis, o ne manekenes thumbup.gif db ziurinejuosi krikstynom sakytis suknele, tai vel sakyciuosi butent is to pardavejo, kuris man vestuvine suknele pasiuvo, nelabai noriu, tiketi, kad jis padarytu ziauriu klaidu, kad neitu apsivilkti tos suknutes tongue.gif

Beddable nuostabi suknute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 04 24, 20:05)
Na labai super smile.gif po kol kas manau, Jus gavot geriausiai pasiuta suknele  thumbup.gif

visiskai pritariu:) super!!! thumbup.gif nuostabiai atrodot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 04 25, 02:30)
Merginos, gal kuri esat uzmate suknyte su auksta apykale? Negaliu pvz ikelt kur skelbiu. lt radau net nezinau kaip nupasakot .... ax.gif
va cia, tik tarpa nuimti reikia po skelbiu

http://www.skelbiu. lt/9703233.html

Mačiau praėjusiais metais Gariūnuose su tokia apykakle smile.gif
Atsakyti