QUOTE(-cornflower- @ 2012 04 22, 12:37)
Sveikos merginos, ilgai seku jusu tema ir kiek geru patarimu cia radau!
Pasidalinsiu ir as savo naujausiu atradimu: missybridal.com nors nezinau, gal jau zinomas sitas...bet man tai taip patiko kad jie turi ir realiu sukneliu foto ikele ir plius jau paciu nuotaku su ju suknelemis nuotrauku! Cia ir radau visai netycia savo svajoniu suknute...Tiesa, kiek neramu del patikimumo, bet man didziausias kriterijus ir buvo sakytis tik ta suknele, kurios matyciau jau realias foto

beje labai maloniai bendrauja, greit atsako i klausimus, galima grazinti, koreguoti sukneles modeli. Kiek supratau jie turi savo sandeli ir Europoje (na bent man rase, kad mano modelio suknuciu jame yra, bet nesigilinau, nes noriu siek tiek pakeisti savo issirinktos sukneles sijono ilgi, tai manau vistiek kinijoj siutu). Bijau isgirti dar negavus sukneles, bet ju darytu suknuciu nuotraukos tikrai padare ispudi, net karoliuku siuviniai atrodo tikrai kokybiski lyginant su tuo ka teko matyti pas kitus. Tiesa, kainos didesnes nei ebay, bet zodziu paliko gera ispudi
Ar kas uzsakinejote is sio psl?
Visada galvojau kad suknele uzsisakysiu is Landybridal, bet po keliu jos nesekmiu kazkaip pradejau abejoti. Sitam psl neradau savo norimos sukneles, bet nusiunciau nuotrauka - atsiunte uz kiek ja pasiutu. Labiausiai vilioja tai kad bendrauja tikrai labai graziai, atsiuncia pavyzdzius jei paprasai. Mano norima suknele nera sudetinga, bet visa grozi sudaro geles, todel paklausiau kaip jas padarytu. Atrase, kad bet koks kinietis nepasius kopijos 100 % kaip orginalas, ir kad pagal kaina padarys tai ka jie gali geriausia. Plius atsiunte gelytes iskarpa kokia naudotu. Kazkaip labai patiko bendravimas o ir ju siutos sukneles ir pavyzdziai tikrai labai grazus. Nereklamuoju as cia nieko, tiesiog manau tai puiki alternatyva Landybridal.
Tiesa, jokiu atsiliepimu apie juos internete nerandu....