Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(LoveIs @ 2012 04 25, 08:36)
Tikrai  thumbup.gif
Susitvarkysit rankoves - bus  wub.gif

Jei nepaslaptis, kuris pardavejas ebay?

Aciu labai visoms smile.gif)
pardavejas: http://myworld.ebay....sid=p4340.l2559
Atsakyti
Bedabble,tiesa pasakius nustebau, bigsmile.gif ,bet super! Grazu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(steffute @ 2012 04 25, 15:49)
Mačiau praėjusiais metais Gariūnuose su tokia apykakle smile.gif

g.gif praeitais metais.... teks ieskot toliau - kazkodel uzkabino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 04 25, 02:30)
Merginos, gal kuri esat uzmate suknyte su auksta apykale?
http://www.skelbiu. lt/9703233.html

http://www.manodrabu...stuvune-suknele

http://www.manodrabu...stuvine-suknele
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 04 25, 19:49)
g.gif  praeitais metais.... teks ieskot toliau - kazkodel uzkabino  blush2.gif

Taigi va, prasau biggrin.gif
http://www.ebay.com/...#ht_6007wt_1037

Beje cia ta pati pardaveja, kuria idejo, paskutines tikrai graziai siutos sukneles. Is tokios net as nebijociau siustis blush2.gif
Nors savo laiku pabijojau rizikos gauti kosmara ir pasisiuvau pas siuveja suknele.
Turiu pasakyti su medziagomis man gavosi viso 1100 lt . Rezultatas atrode tikrai 95% orginalo. Beje, kadangi mano suknele tikrai populiari ir net maciau keleta gautuju is kinietuku ju, tai turiu pasakyti, kad klaidos nepadariau, kad siuvausi, nes man vaizdas atsiustuju tikrai nepatiko visikai. Nu negaliu pakesti as tos uzuolaidinio pigaus sifono. doh.gif
Jei kam idomu, galeciau ideti savo sukneles nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 25, 21:07)

Jei kam idomu, galeciau ideti savo sukneles nuotrauka  biggrin.gif

įdėkit, įdomu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 04 24, 19:11)
Na va pagaliau ir as gavau savo suknele smile.gif Esu siaip patenkinta labai,tenoriu tik rankoves patvarkyti,nes kazkaip man jos biski per placios smile.gif

wub.gif tikrai gerai atrodo, sveikinu su puikiu pirkiniu.

QUOTE(julijai @ 2012 04 25, 08:25)

ajajai kiek reklamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 25, 21:07)
Taigi va, prasau  biggrin.gif
http://www.ebay.com/...#ht_6007wt_1037

Jei kam idomu, galeciau ideti savo sukneles nuotrauka  biggrin.gif

Aciu labai visoms uz pagalba, einu giliau pasisniukstineti kas kur ir uz kiek mirksiukas.gif

Kol kas siustis bijau, nezinau ar man tiktu net toks modelis- reikia prima pasimatuoti ivairiausius variantus - Birzeli busiu Lt tai tuo ir uzsiimsiu wub.gif Tada bus lengviau apsispresti smile.gif

O nuotraukos tikrai domina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(perla <3 @ 2012 04 25, 21:03)

good.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2012 04 25, 20:10)
įdėkit, įdomu labai smile.gif

Orginalas 4u.gif
user posted image

O cia manoji. blush2.gif Turiu pasakyti, kad tokio tipo sukneles labai gadina medziaga jei ji yra ne naturalus silkas, krenta ir atrodo tikrai pigiai. Sakau, taip nes pries siudamasi pasimatavau orginala uz 4000 lt nuomos kaina ir kopija uz 1500 lt nuoma ( Vilniuje cia pries 2.5 metu.). Pasisiuvau uz 1100 - visos medziagos naturalus silkas. blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=NIKKAA,2012 04 21, 21:22]
man labai grazi pirmoji ir antroji smile.gif 4u.gif as kazko panasaus ieskojau. super sukneles thumbup.gif . as pati nedrisau rizikuoti siustis is kinietuku, nes pasiskaicius komentarus, beveik visom teko kazka daryti. todel manau, kad cia loterija, pas koki siuveja papulsit. jei nebijot rizikuoti as is pirmos ir antros rinkciausi thumbup.gif
na trecia buvo atrinkta tik del to kad atsirado sakanciu kaip tu tokia diena be pustos sukneles doh.gif

[quote=beddable,2012 04 24, 19:11]
Na va pagaliau ir as gavau savo suknele smile.gif Esu siaip patenkinta labai,tenoriu tik rankoves patvarkyti,nes kazkaip man jos biski per placios smile.gif

Priekis

Galas
[/quote]
Labai dziaugiuosi kad jums pasiseke thumbup.gif tai teikia vilties kad ir man gal kad pasius neriniuota svajone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 04 25, 20:31)
Aciu labai visoms uz pagalba, einu giliau pasisniukstineti kas kur ir uz kiek  mirksiukas.gif

Kol kas siustis bijau, nezinau ar man tiktu net  toks modelis- reikia prima pasimatuoti ivairiausius variantus - Birzeli busiu Lt tai tuo ir uzsiimsiu  wub.gif  Tada bus lengviau apsispresti  smile.gif

O nuotraukos tikrai domina  ax.gif
Papildyta:
good.gif

As ir siemet maciau gariunuose tokia suknute su tuo kaklu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-cornflower- @ 2012 04 22, 12:37)
Sveikos merginos, ilgai seku jusu tema ir kiek geru patarimu cia radau! thumbup.gif
Pasidalinsiu ir as savo naujausiu atradimu: missybridal.com nors nezinau, gal jau zinomas sitas...bet man tai taip patiko kad jie turi ir realiu sukneliu foto ikele  ir plius jau paciu nuotaku su ju suknelemis nuotrauku! Cia ir radau visai netycia savo svajoniu suknute...Tiesa, kiek neramu del patikimumo, bet man didziausias kriterijus ir buvo sakytis tik ta suknele, kurios matyciau jau realias foto smile.gif beje labai maloniai bendrauja, greit atsako i klausimus, galima grazinti, koreguoti sukneles modeli. Kiek supratau jie turi savo sandeli ir Europoje (na bent man rase, kad mano modelio suknuciu jame yra, bet nesigilinau,  nes noriu siek tiek pakeisti savo issirinktos sukneles sijono ilgi, tai manau vistiek kinijoj siutu). Bijau isgirti dar negavus sukneles, bet ju darytu suknuciu nuotraukos tikrai padare ispudi, net karoliuku siuviniai atrodo tikrai kokybiski lyginant su tuo ka teko matyti pas kitus. Tiesa, kainos didesnes nei ebay, bet zodziu paliko gera ispudi  thumbup.gif

Ar kas uzsakinejote is sio psl?
Visada galvojau kad suknele uzsisakysiu is Landybridal, bet po keliu jos nesekmiu kazkaip pradejau abejoti. Sitam psl neradau savo norimos sukneles, bet nusiunciau nuotrauka - atsiunte uz kiek ja pasiutu. Labiausiai vilioja tai kad bendrauja tikrai labai graziai, atsiuncia pavyzdzius jei paprasai. Mano norima suknele nera sudetinga, bet visa grozi sudaro geles, todel paklausiau kaip jas padarytu. Atrase, kad bet koks kinietis nepasius kopijos 100 % kaip orginalas, ir kad pagal kaina padarys tai ka jie gali geriausia. Plius atsiunte gelytes iskarpa kokia naudotu. Kazkaip labai patiko bendravimas o ir ju siutos sukneles ir pavyzdziai tikrai labai grazus. Nereklamuoju as cia nieko, tiesiog manau tai puiki alternatyva Landybridal.
Tiesa, jokiu atsiliepimu apie juos internete nerandu....
Atsakyti