Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

http://www.skelbiu .lt/skelbimai/vestuvine-suknele-10954595.html

Panterra9, uzmesk aki, dar viena auksta apykakle 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 26 balandžio 2012 - 16:55
QUOTE(perla <3 @ 2012 04 26, 17:54)
http://www.skelbiu .lt/skelbimai/vestuvine-suknele-10954595.html

Panterra9, uzmesk aki, dar viena auksta apykakle  4u.gif

Aciu uz pagalba smile.gif

Siuo metu esu pasimetus , nes nezinau kas man tiktu - daug graziu suknyciu , bet ar man jos ? g.gif

Beje ir su ugio problemele - 185 cm, o kiek skelbiu ziuriu ir pan tai raso 170 na 175 ugiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 04 26, 21:17)
Aciu uz pagalba  smile.gif

Siuo metu esu pasimetus , nes nezinau kas man tiktu - daug graziu suknyciu , bet ar man jos ?  g.gif

Beje ir su ugio problemele - 185 cm, o kiek skelbiu ziuriu ir pan tai raso 170 na 175 ugiui  doh.gif

Idealiausia butu nueiti i nuoma ir pasimatuoti bei tokiu budu issirinkti labiausiai tinkanti ir patinkanti modeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 26, 22:34)
Idealiausia butu nueiti i nuoma ir pasimatuoti bei tokiu budu issirinkti labiausiai tinkanti ir patinkanti modeli  4u.gif

Taip ir darysiu, tik vat laukti dar menesi iki to reikia - nekantrauju labai , jau taip spirgasi ir norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 04 26, 22:17)
Aciu uz pagalba  smile.gif

Siuo metu esu pasimetus , nes nezinau kas man tiktu - daug graziu suknyciu , bet ar man jos ?  g.gif

Beje ir su ugio problemele - 185 cm, o kiek skelbiu ziuriu ir pan tai raso 170 na 175 ugiui  doh.gif

Nueik i nuomos salonus ir pasimatuok, kas tau tinka, o kas ne. wink.gif Kolege net aukstesne uz tave, ir rado suknele reikiamo ilgio nuomotis. Norejo is pradziu trumpos taciau nei viena netiko, ilgino ja dar labiau.
Atsakyti
na va pagaliau ir as uzsisakiau savo suknele, dar vakare nusiusiu savo ismatavimus ir prisijungsiu prie laukianciuju savo suknyciu ax.gif ax.gif as va uzisakiau sita suknele www.demetriosbride.com/index.php?page=details&styleID=121 ir taip pat paprasiau kad pasiutu ir sitos sukneles svarkeli www.demetriosbride.com/index.php?page=details&styleID=281 tai su suknele, svarkeliu, pasijoniu ir sleifu su siuntimu sumokejau 200dol. na kai gausiu bus matyt ar labai skirias nuo tos kur salone matavaus ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2012 04 27, 10:31)
na va pagaliau ir as uzsisakiau savo suknele, dar vakare nusiusiu savo ismatavimus ir prisijungsiu prie laukianciuju savo suknyciu  ax.gif  ax.gif  as va uzisakiau sita suknele www.demetriosbride.com/index.php?page=details&styleID=121 ir taip pat paprasiau kad pasiutu ir sitos sukneles svarkeli www.demetriosbride.com/index.php?page=details&styleID=281 tai su suknele, svarkeliu, pasijoniu ir sleifu su siuntimu sumokejau 200dol. na kai gausiu bus matyt ar labai skirias nuo tos kur salone matavaus ax.gif  ax.gif  ax.gif

Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
As taip pat su visom diskutavau sioje temoj apie siuntimus ir net galvojau siutis, bet per skelbimus radau nuomos salona kuris ir parduoda sukneles ir NUSIPIRKAU thumbup.gif . Ir jus,kurios nezinot kurio tiksliai modelio norit, galit pasivaiksciot po salonus ir bent jau pasimatuoti,juk per galva niekas neduos 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 04 27, 12:09)
Ir jus,kurios nezinot kurio tiksliai modelio norit, galit pasivaiksciot po salonus ir bent jau pasimatuoti,juk per galva niekas neduos 4u.gif .

Begte net begsiu , kai Lt tik atsirasiu clap.gif
Atsakyti
nha aisku geriau pasimatuoti, tada tiksliau zinai, as pvz pries matuojantis norejau meges sotero sukneles, nes negalvojiau net kad man korsetines tiks, o isirinkau butent korsetine, o megies ant manes atrodo prastokai ax.gif ax.gif ax.gif geriau isirinkt uzsisakyt na ir jei kas nunest pas siuveja, gera siuveja net nemaza broka gali pataisyt, tik aisku medziagos kokybes nepakeisi smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2012 04 27, 16:32)
geriau isirinkt uzsisakyt na ir jei kas nunest pas siuveja, gera siuveja net nemaza broka gali pataisyt, tik aisku medziagos kokybes nepakeisi smile.gif  smile.gif

Butent ir man suknele reiks trumpinti,tai jie sake kirptu is apacios ta gipiura .ir prisiutu auksciau doh.gif .As nepalikau nes butu susigadinus suknele.Nesiu siuvejai kuri atardys nuo vidurio ir pakels aukstyn nieko nekirpdama.
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2012 04 27, 16:32)
tik aisku medziagos kokybes nepakeisi smile.gif  smile.gif

Na va sitas labiausiai ir nervuoja, kad ju atsiustos sukneliu medziagos uzmusa, bet koki grozi, o juk esme Maggie, Pronovias ir kitu firmu - sukneles siuvamos is auksciausios kokybes silko ir atlaso, todel ir krenta ir atrodo fantastiskai.

PVZ as kai matavausi orginala Maggie, tai teko ir pirstines uzsideti baltas, ir dar susimokėti 10 lt ir viskas del to, kad ji buvo naturalaus silko. Beje jos netgi nenuomavo o laike pardavimui. Na nieko nesakau, atrode fantastiskai. Negaila ir 20 lrt uz tokios pasimatavima lotuliukas.gif . O va tuom tarpu padielka matuojant jokiu reikalu nebuvo, nes nu kas gali atsitikti uzuolaidai? lotuliukas.gif Bet bent jau pabandziusi zinojau, kad nenoriu uzuolaidines medziagos, todel ir liko vienintelis variantas pasisiūti. cool.gif
Atsakyti