Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

Merginos, gal kuri žinot medaus torto receptuką, kad nereiktų tešlos kočiot? blush2.gif kažkur buvau radus, ale kaip tyčia, kai reikia ir neberandu. O su kočiojimais su savo kantrybe užsikasiau po lapais anąkart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 21, 12:01)
o kaip apipjautin teisingai tortą? aš apipjoviau, bet gal per daug, lyginau lyginau, nežinau, pasirodė kažkoks didelio kruopštumo reikalaujantis darbas.  doh.gif

kaip suprantu jus jau apipjaustinejot ji sutepus ar dar ne g.gif
siaip as darau ir pries kepant ir po is karto karstus blynelius bet tai cia tik meduciui, visu kitu kas liecia biskvitinius neteko dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 03 21, 11:19)
Aš tai želė darau iš pakelių, tik vandens pilu ne 0,5 l., o apie 400 ml.Kartais net mažiau.Gaunasi labai gera želė, kuri gražiai susipjausto.Kažkada dariau papuošimą torto iš želė, tai į tortinę pyliau želė, dėjau visokių vaisių, tada truputėlį leidau apstingti ir surinkinėjau tortą.Nežinau ar aiškiai paaiškinau g.gif

tai jai i tortine dejote zele tai tada zele buvo apacioje? ar paskui po surinkimo apverst reikia? ar teisingai suprataui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 03 21, 12:07)
tai jai i tortine dejote zele tai tada zele buvo apacioje? ar paskui po surinkimo apverst reikia? ar teisingai suprataui? blush2.gif

Taip, teisingai supratai.Po to paprasčiausiai apverti ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 03 21, 13:04)
Merginos, gal kuri žinot medaus torto receptuką, kad nereiktų tešlos kočiot?  blush2.gif kažkur buvau radus, ale kaip tyčia, kai reikia ir neberandu. O su kočiojimais su savo kantrybe užsikasiau po lapais anąkart biggrin.gif

Kirbės medutis
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 03 21, 10:40)
Taip, teisingai supratai.Po to paprasčiausiai apverti ir viskas.

Na man rodos rizikingas ruosimas.O per formos krastus neisbega zele? g.gif
Atsakyti
gal kuri turit po ranka torto "Malkos po sniegu" receptuka, niekur nerandu blush2.gif
Atsakyti
iESKOMAS KLASIKINIS (TARYBINIS) GRILIAZOINIO TORTUKO RECEPTUKAS.
Kuris is receptuku labiausiai ji primena?
Cipciuko?
Olesa?
kazkoks originalus receptas?
Aciu labai. Jis pats mano megstamiausias Tarybinis Griliazas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 07, 16:24)
Varskinis karamelinis su kriausem

24cm.biskvitui:
5L kiausiniai
180gr miltu
210gr cukraus
3kaupini saukstai rududu
1a.s. kepimo milteliu
kiausinius isplakam su cukrumi.dedam rududu kambario temp.isplakam.isijojam miltus sumaisytus su kep.milteliais ir ismaisom. kepam 170temp ikatintoj orkaitej kol iskepa(patikrinam mediniu pagaliuku).gerai atvesusi dalinam i 4 ar 3 biskvitus(kaip kam labiau patinka). jei iskepa su kuprele,tik iskepta biskvita apvoziam aukstyn kojom  biggrin.gif  ir trumpam paslegiam su kokia lekste ar pan  smile.gif

kremui:
420gr grietineles
3pokuciai po 180gr desertines varskytes(naudojau SOTI)
kam patinka maziau kremo,dedam 2pokucius
cukrus,rugstele pagal skoni
isplakam grietinele su cukrumi ir rugstele.dedam varskyte ir trumpai paplakam iki vientisos mases.

konservuotas kriauses(1didelis indukas)supjaustom. ju sultim ,siektiek atskiestom su vandeniu,suliejam biskvitus.

Biskvitas,kremas,kriauses,biskvitas...
user posted image


Norejau paklausti del sio torto, ar butinai ji kepti, o po to dalinti i 3 ar 4 dalis, ar galima is karto tesla pasiskirstyti ir tada kepti, o gal jo tesla skysta ir nesigaus taip kaip pavyzdziui su meducio tortu?
Atsakyti
:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 21, 12:47)
Kirbės medutis


4u.gif dekoju ir man pravers tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės. Šiandien tepsiu du torčiukus – morenginį Salduką ir maximinį maskarpones surio. Biskvitai jau paruošti. Tik galvoju, kaip galėčiau juos papuošti. Gal kuriam nors tinka beze kremas? I rskaitau, kad pastoviai rašot, jog prieš puošiant reik sviestiniu kremu aptept. Gal kas receptuka parašytumet, koks tas sviestinis kremas g.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2012 03 21, 14:36)
Sveikutės. Šiandien tepsiu du torčiukus – morenginį Salduką ir maximinį maskarpones surio. Biskvitai jau paruošti. Tik galvoju, kaip galėčiau juos papuošti. Gal kuriam nors tinka beze kremas? I rskaitau, kad pastoviai rašot, jog prieš puošiant reik sviestiniu kremu aptept. Gal kas receptuka parašytumet, koks tas sviestinis kremas g.gif

100gr sviesto
50gr pudros
40ml pieno.
As taip darau ir man patinka.
Paskutini karta kai dariau tortuka,tai sviestas buvo ne kambario temperaturos,o pusiau islydytas(nes laiko nebuvo),tai gavosi skystas,man labai patiko juo dirbt thumbup.gif o kai tepiau antra eile,tai jau apkietejes buvo,tai irgi neblogai sekesi
Atsakyti