Manyčiau kad sausainius dėk kai tortas susistovės,kad neištištų sausainiai
O jie taip paprastai dedant kazin gerai prilimpa, ar reikia dar juos kuo nors padrekinti? Kazin jei siandien uzdesiu, neistis per nakti?
Tai juk torto šonus aptepsi kremu, tai turėtų sausainiai kaip ir laikytis
QUOTE(Kausriukas @ 2012 03 22, 05:34)
Aciu

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 22, 14:14)
As taipat bandysiu tik vietoi biskvito bandysiu deti lauzitu sausainiu...

QUOTE(niukse @ 2012 03 22, 11:40)
Merginos noriu paklausti kaip normalaus recepto(tarkim 24sm formai skirto) proporcijas sumazinti kad gerai gautusi kokiu 18cm tortukas kaip apskaiciuot kad nesugadint reikalo konors nepadaugint ir nepamazint?Noriu prabandyt rastus receptukus prakept savo seimynai bet nezinau kap apskaiciuot viska mazint trecdaliu ar per puse
o kaip su kiausiniais tada nu nesuprantu tamsus miskas man cia.Kaip jus ta darot?

As dazniausiai jei darau 18 cm, o receptas duotas 24 cm tai darau is puses normos



QUOTE(singrida25 @ 2012 03 22, 11:58)
As tikriausiai dar kitaip bandysiu daryt,ta prasme kaip torta,tai pjausiu ir desiu biskvita kaip lakstus,ir pertepimus darysiu

QUOTE(smailyttte @ 2012 03 22, 16:06)
As dazniausiai jei darau 18 cm, o receptas duotas 24 cm tai darau is puses normos
ir man viskas puikiai gaunasi
kiausinius tai kartais dedu puse kiausinio kartais dedu jei buna reikia deti pavyzdziui tris kiausinius pilnai normai tai pusei normos dedu tarkim 2 bet mazesnius ne pacius didziausius kiausinius 



Aciu bandysiu daryti per puse normos o na perplonas tortuka gaunasi per puse norma sumazinus?Gerai?
Merginos, planuoju pirma syk daryt rimta torto papuosima ir noriu daryt barbe, tad patarkit, koki puosima pasirinkti
Darant pirma karta ir nelabai draugaujant su menu

Toks panasu butu idelus jokios mandros formos, apskrita forma, bet koks cia apliejimas? Saldainiu mase?Cukrine mase tortams dengti?
arba

Beze, bet bijau, kad labai jau nuotaika gali gesti del nevykusio plakimo
ir mielesnis man tas pirmas variantas, tas bangas gal kaip isgauciau



Toks panasu butu idelus jokios mandros formos, apskrita forma, bet koks cia apliejimas? Saldainiu mase?Cukrine mase tortams dengti?
arba

Beze, bet bijau, kad labai jau nuotaika gali gesti del nevykusio plakimo

ir mielesnis man tas pirmas variantas, tas bangas gal kaip isgauciau

Zinote,pirmam kartui as pasirinkau grietineles puosima,su tokiais labai bijojau.Manau labai nerizikuokit,jei kaip sakot su menu nelabai draugaujat
bus dar progu ir tokius isbandyt 
Mano bandymas atrode taip


Mano bandymas atrode taip
QUOTE(anila:) @ 2012 03 22, 16:13)
Aš,kai dar ir pradinukių pradinukė puošime,bet jau išbandžius ir šlapią bezę ir pastiliažą,tai patarčiau pirmam kartui šlapią bezę.Bent jau man,dengimo masė sunkesnis variantas
