QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 08, 04:11)
Aš turbūt žinau apie kokį tu dalykėlį kalbi vystyti. Aš jokio neturiu ir jau turbūt nebeįsigysiu. Kartais ir aš dar pavystau, bet į į paklodėlę, nes su rankytėm ir save apsidaužo, matau kaip miegučio nori, nervinasi nes neina nurimti - rankytės visaip makaluojas. Tai suvystau ir nurimsta, tada užmiegam kartu.
Kas dėl pienelio, stengiuos nepanikuoti.Nes keista tai, kad ankščiau su (.)(.) nebuvo problemų, ir štai labas rytas kaip jaučiu, kad kažkas ne taip

Anksčiau naktimis iki kito maitinimo būdavo jos pilnos, kietos, o dabar kaip ką tik po valgio... Turiu atsargų prisišaldžiusi JEI KĄ, bet tikiuos, kad jų neprireiks, o dar ji nemoka iš buteliuko valgyt.
Tiesa prisiminiau, klausei ar guzelis su patinimu normalu po skiepo - atsakau - normalu ir guzelis, ir patinimas, ir karštesnė ta skiepo vieta

pas mus tas pats po užvakar skiepo ir po 2 mėnesiukų skiepo taip buvo, žinau kad normalu ir nepanikuoju
Bujau pienelį prarast labai
Man drauge atidave, o jai anyta is US atsiunte, bet ji pati ir nenaudojo, o mums labai tnka..

Tik va bijau, kad jau isaugs greitai

Dar turiu toki ala miegmaisiuka su uztrauktuku, bet jis tik uzdengia rankytes, o ne suvysto. Ji jomis makaluojasi, tik va, kad sau neuzvaziuoja
Manau, kad vakar susinervinai del to svorio ir suveike. Bent jau man labai stresas veikia

O siandien labai idomi situacija- pietus (2val.) E kirto is desines kruties, kuri jau buvo prisikaupus iki akmens kietumo, o va 8-a val kai valge is tos pacios, tai buvo tokia apylengve. Nieko jau nebesuprantu

Nu laikykimes! Nepasiduokim!
Skambinausi siandien daktarei, klausiau ar i lauka galim eit po tos temperaturos, tai isleido, nes siandien jau normali temperatura- pavakary jau 36,7 buvo. Bet del paraudimo dar neleido maudytis, tai jau antra vakara busim murzes
I lauka isejom- nuveziau i apacia vezimeli, o paskui nusinesiau E vokelyje, o grizus atvirksciai- uznesiau E, nurengiau, o paskui vezimeli parsitysiau
Jei turi ką mintyse, greitai turėsi ir rankose.. Jau turiu ;)