Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių pavasarinė trobelė

Sveikutes smile.gif

Vakar tetis grizes is darbo mus abi su M su moters diena pasveikino, gavome kiekviena po puokstele tulpiu wink.gif

Levanda - as turiu toki vokeli kai tu 2 nuoroda idejus labai pasiteisino thumbup.gif M pradejo miegoti ramiau nes jei silta ir nenusispardo nes ji miegeja kojas kelt i virsu ir saltis pucia tai anksciau labai daznai pabuzdavo o dabar siltai sau miega
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2012 03 09, 03:46)
4u.gif Zinok cia kur mes gyvenam tai nei manksteles/masaziukus rekomenduoja, nei siulo, nei yra tokie.. Kazkaip LT, ziuriu, labai populiaru...  g.gif Reikes pasidometi, pasigooglinti, gal ir as savo maziukes paminkyciau kazkaip...
Beje, Frige, visad norejau paklausti ir pamirsdavau.. Ar maitinai tu maziukus pieneliu savo?

del manksteliu pabandyk lietuviu mamyciu pasiklausinet,mano masaziste lietuve,nes ir anglai nelabai supranta kazka apie tas manksteles ir masazus...vienam leliukui,kur mano masaziste masazuoja,pasiule invalido vezimeli mamai,o masazu deka mergyte vaiksciot pradejo,anglai akis ispute ziurejo po to...
del maitinimo,tai gavo mano pienuka tik menesi,nes as tik nusitraukinejau,su krutine pazaisdavo po pusvalandi,bet taip ir neismoko,permazi gime,o dar be manes ligoninej dvi savaites isbuvo,o man nuo lakstymu pirmyn atgal mastitas prasidejo doh.gif doh.gif ir pienukas pradejo mazeti ir dingo... verysad.gif o kaip tau su pieneliu,vis dar savo duodi mazylems? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 09 kovo 2012 - 09:37
Levanda, ne tau vienai kažkas darosi lotuliukas.gif Aš šiandien ryte S norėjau patepti pilvelį ir kojytes losjonu, nes labai išsausėjus odytė. Tai kai jau patepiau, pamačiau, kad tepiau su savo pieneliu veidui valyti doh.gif Tiek jos losjonas kūneliui, tiek mano pienelis veidui vienos firmos ir sudėtis nedaug skiriasi, tai bent tiek gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 09 kovo 2012 - 10:22
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 08, 20:02)
Labai greitai uzbegu pasisakyt kad buvom TA sienadien Sveriam 5830kg+520gr per 4sav ir esam jau 65-66cm nelabai tiksiai ismatavo ax.gif
Gavom TBC skiepuka,gera mergyte buvo tik susirauke ir viskas  smile.gif Pakolkas jokios reakcijos TFUx3 kad ir nebutu 4u.gif 
Vaziuoju i masaza del nugaros,nebegaliu jau... labai skauda ech tas nelemtas epidiuras doh.gif

Su saunia TA bigsmile.gif ir kokia saunuole, kad neverke nuo skiepuko mirksiukas.gif

O masazu ir as noriu, turiu dovanu kupona dar-reik isnaudot, bet as tai negaliu ant pilvo gulet--man (.)(.) skauda nuo pienuko unsure.gif kaip tau masaza daro, sedint nebent? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 09, 08:29)
Mamytės, ar jūsų panašaus amžiaus leliukai ir labai juda ir mosikuojasi si rankytėm, taip, kad net neina aprengti  doh.gif

Juda juda, ir dar ant sono pasivertus kabinasi i vystymo lentos krastus, tai pampersa galiu uzdet tik ka nors padavus i rankytes--tada susidomi ir rami buna biggrin.gif o siaip tai ko as nedarau--sianden ir kakarieku giedojau, kad ziuretu ir nejudetu lotuliukas.gif zvengem abi paskui biggrin.gif gerai, kad kaimynu ner aplink lotuliukas.gif

Na, o mes snd varysim su vezimu i Kaziuko muge Kaune Laisves al. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 09, 08:50)
Man tai jau tikrai kažkas negerai paskutiniu metu - vakar pampersą išskalbiau  doh.gif  Ištraukiu M rūbelius iš skalbimo mašinos ir nesuprantu iškur kažkokio želė pilna mašina, pilni rūbai  blink.gif  Po to pamačiau, kad ten sauskelnės baltut baltutėlės  doh.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif thumbup.gif
del silpnumo gal pasidaryt hemoglobino tyrima ? mirksiukas.gif kukulkai pamenu lyg reikejo pagert gelezies
Papildyta:
QUOTE(Lana33 @ 2012 03 09, 09:03)
Ziuriu,vargstat su savo vezimais,o mes tai savo Marita pardavem,ziema baigesi ax.gif nes pavargau as su ja,sunki,tampyti ja nesiruosiu schmoll.gif ,vaikas sunkus,o dar tas vezimas doh.gif tai nupirkom sportinuka ir gulimas ir sedimas  ir lengvesnis ir manevringas,ir mazai vietos uzima,kai sulankstytas thumbup.gif kai pirkom,tai vaikas net uzmigo tame vezimelije parduotuveje lotuliukas.gif

oho, kaip greit issikraustet is karietos savo bigsmile.gif o panelei matyt labai patogus buvo, kad uzluzo net pardej biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
SVEIKINAM ROKUTI SU PIRMUOJU JUBILIEJUM!! bigsmile.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 09 kovo 2012 - 10:39
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 09, 12:51)

Papildyta:
oho, kaip greit issikraustet is karietos savo  bigsmile.gif  o panelei matyt labai patogus buvo, kad uzluzo net pardej  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
SVEIKINAM ROKUTI SU PIRMUOJU JUBILIEJUM!! bigsmile.gif  happybday.gif

Jo, greitai,as dabar supratau,kad tokie vezimai skirti tik tiems,kurie gyvena name be jokiu laiptu,kad iskart galima butu isvezti tiesiai i lauka ax.gif daugiau jokiu sunkiu su dideliais ratais vezimu nepirksiu schmoll.gif aisku ,patogu,malonu vaikui,bet manau irgi blogai bus vaikui,jeigu koks radikulitas susuks mamyte biggrin.gif

Mes irgi prisidedam prie sveikinimu Rukuciui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

REGINIUK,su TA jus,jau paaugot grazuoles 4u.gif
Atsakyti
Rokuti su jubiliejumi 4u.gif

QUOTE(liepa7 @ 2012 03 09, 12:51)
O masazu ir as noriu, turiu dovanu kupona dar-reik isnaudot, bet as tai negaliu ant pilvo gulet--man (.)(.) skauda nuo pienuko  unsure.gif  kaip tau masaza daro, sedint nebent?  g.gif

Liepuze7, ant soniuko gulesi ir masazuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Snieges Miglute su 8 menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif

Rokuti su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif clap.gif happybday.gif
Reginiuk,su gera TA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske1515: 09 kovo 2012 - 11:55
Labas, mamytes 4u.gif

Oho, diena nebuvau, o jus jau tiek priraset biggrin.gif doh.gif

Sveikinu visos Rokuti su gimtadieniu ir Miglute su menesiadieniu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Levanda, Strazdane, na ir prajuokinot su savo pampersu ir pieneliu hihihi.gif doh.gif

Reginuk, na tavo mazyle tikra manekene thumbup.gif

Mes vakar buvom pas gydytoja, mazulis gavo skiepa nuo hepatito (kazkaip neasuziurejo, nepadare, kol ligoninej buvom doh.gif ), na bet lyg ir nieko visai ax.gif Eme krauja ir slapima, tai virusiukas dingsta jau thumbup.gif Per nepilnas 3 savaites priaugo 900 gr, gdabar sveria 4780 ir 4.5 cm, jei sesele gerai pamatavo, ugis dabar 59 cm biggrin.gif As vis galvoju, ko jam visi sliauztai mazi darosi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus

Vaisinam mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 09, 05:29)

*Reginukai, su puikia TA, na ir manekenė pas tave  biggrin.gif  Mano dukrytė sveria 1kg daugiau ir 4 cm mažesnė

**Mamytės, ar jūsų panašaus amžiaus leliukai ir labai juda ir mosikuojasi si rankytėm, taip, kad net neina aprengti

* Nu tai jau tikrai manekene lotuliukas.gif

** Mosikuojasi irgi bet kad labai tai nepasakyciau,tik pyksta kaip rengiu kai rankytes reikia ikisti

QUOTE(liepa7 @ 2012 03 09, 08:51)

O masazu ir as noriu, turiu dovanu kupona dar-reik isnaudot, bet as tai negaliu ant pilvo gulet--man (.)(.) skauda nuo pienuko  unsure.gif  kaip tau masaza daro, sedint nebent?

o siaip tai ko as nedarau--sianden ir kakarieku giedojau, kad ziuretu ir nejudetu  lotuliukas.gif  zvengem abi paskui  biggrin.gif  gerai, kad kaimynu ner aplink 

SVEIKINAM ROKUTI SU PIRMUOJU JUBILIEJUM!! bigsmile.gif  happybday.gif

Nu zinok vakar buvau tuose vadinamuose masazuose,bet nelabai ten masazai einu pas Osteopata ax.gif Tai ten daugiau kaulu lauzymas doh.gif Tik trakst trakst visur..net paklausiau ar jis tikras kad man geriau daro o ne blogiau lotuliukas.gif Sake dar stuburas pakrypes i viena puse,tai pecius labai masazavo,spaudinejo ir nugaros virsu,***** kaip skaudejo blink.gif O siandien ryte atsibudau 7 ir nebegalejau gullet jau nes labai nugara skaudejo..tai teko keltis,o mano R tai dar iki 8 parpe tongue.gif
Siaip ir man(.) skauda ant pilvo gulint,bet gulejau sonu arba sedom mirksiukas.gif

Del to kakarieku tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Prisidedam ir mes prie sveikinimu Rokuciui 4u.gif

Labas rytas.
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 11:06)

Mes vakar buvom pas gydytoja, mazulis gavo skiepa nuo hepatito (kazkaip neasuziurejo, nepadare, kol ligoninej buvom doh.gif ), na bet lyg ir nieko visai ax.gif Eme krauja ir slapima, tai virusiukas dingsta jau thumbup.gif Per nepilnas 3 savaites priaugo 900 gr, gdabar sveria 4780 ir 4.5 cm, jei sesele gerai pamatavo, ugis dabar 59 cm biggrin.gif As vis galvoju, ko jam visi sliauztai mazi darosi biggrin.gif

Saunuoliukai puikiai augat! Ar pati matini dar?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 13:16)
Saunuoliukai puikiai augat! Ar pati matini dar?

Skaudi tema, bet ne, nesinori man plestis blush2.gif Kazkokia depresija prasidejo po tu visu ligoniniu, pastovus nerimas, ai, zodziu...

O tai tikrai nuo to epiduriniuo tokios pasekmes? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 13:30)
Skaudi tema, bet ne, nesinori man plestis blush2.gif Kazkokia depresija prasidejo po tu visu ligoniniu, pastovus nerimas, ai, zodziu...

O tai tikrai nuo to epiduriniuo tokios pasekmes? blink.gif

Anamari viskas suitvarkys, praeis ta baime po biski, man ir taip buvo. Bet vis tolyn tuo geryn mirksiukas.gif
Nors to nerimo bus visa laika. Ar jam keli menesiai ar 18 metu biggrin.gif
Atsakyti