Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

Mano plaukai linkę pūstis, galai pasibanguoja, truputį dažytį sruogelėm. Plaukus tiesinu, todėl galai labai išsausėję, nusilpę. Gal patartumėte, kokias priemones naudoti? 4u.gif

Kolkas pati mąstau apie ELIXIR ULTIME. Ir neapsisprendžiu tarp CIMENT THERMIQUE ir CHROMA THERMIQUE g.gif Gal patarsit?
Atsakyti
Ar galit bandžiusios palyginti kuris Kerstase aliejus riebesnis, labiau drėkinantis - Oleo Relax ar Chroma Richie?
Pagal aprašymą Oleo relax norisi rinktis, bet pagal atsiliepimus Chroma suteikia plaukams daugiau blizgesio,... ech, pasimečiau doh.gif
Atsakyti
turėjau Oleo relax. Nelabai patiko, nemačiau jokio rezultato, apart to, kad lengviau juos iššukuot, man jis buvo tiesiog per lengvas. Dabar naudoju Croma richie. Man šis labiau patinka, jis tirštesnis, labai palengvina plaukų iššukavimą, plaukai tiesiog gražiau krenta, suglotnina kažkiek.
Plaukai pas mane linkę garbanotis, pūstis, pats plaukas storas, daug jų.
Bet stebuklų nesitikėkit smile.gif
Atsakyti
Ir vel naujienos, eina jie sau, i bankrota nuves, juk viska norisi isbandyti smile.gif
http://www.feeluniqu...p...menew&b=339
Atsakyti
aš šiandien žvalgiausi į juos Vokietijoj, bet vis dėl to pasirinkau auksinį smile.gif
nusipirkau Kerastase nutri - thermique kaukę, bet nesupratau kaip ją naudoti. Ar tikrai užtenka ją paprastai naudoti kaip įprastą kaukę, ar geriau su kokiu šiltu rankšluosčiu? Nes parašyta, kad thermo-reactive, tai taip išeina, kad geriau šiltai laikyti, kad geresnis poveikis būtų? smile.gif
Taip pat nusipirkau Lait Vital leav in kremuką ir šampūną bain satin. Vis gundydavausi, o dar ir čia pigiau gavosi nei Lt, tai tepliosiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2012 07 12, 00:10)
Ir vel naujienos, eina jie sau, i bankrota nuves, juk viska norisi isbandyti  smile.gif
http://www.feeluniqu...p...menew&b=339

Tikrai taip doh.gif Aš noriu to pažeistiems plaukams. bigsmile.gif
Atsakyti
Nepykit, neskaiciau temutes, neturiu tiek laiko (mazas vaikas reikalauja demesio blush2.gif )

Kokia linija patartumet profes sioje srityje mano plaukams? smile.gif Noriu uzsiauginti kasas, bet jau kiek metu is eiles kiek uzauga, tiek nurezia kirpykloje su pasakymais (negyvi, issisakoje, nutriuse galai).. siaip jie ir ploni, nors puciasi, ypac po plovimo doh.gif atrodo kaip daug plauku tureciau, bet deja, deja.. p.s. esu tiesiaplauke, ne garbane rolleyes.gif ir megsta tie mano plaukai riebaluotis g.gif
Plaukai nedazyti.

Nusprendziau isbandyti sia linija, gal pades smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardumas: 08 rugpjūčio 2012 - 18:27
QUOTE(Gardumas @ 2012 08 08, 20:25)
Nepykit, neskaiciau temutes, neturiu tiek laiko (mazas vaikas reikalauja demesio blush2.gif )

Kokia linija patartumet profes sioje srityje mano plaukams? smile.gif Noriu uzsiauginti kasas, bet jau kiek metu is eiles kiek uzauga, tiek nurezia kirpykloje su pasakymais (negyvi, issisakoje, nutriuse galai).. siaip jie ir ploni, nors puciasi, ypac po plovimo doh.gif atrodo kaip daug plauku tureciau, bet deja, deja.. p.s. esu tiesiaplauke, ne garbane rolleyes.gif ir megsta tie mano plaukai riebaluotis g.gif
Plaukai nedazyti. 

Nusprendziau isbandyti sia linija, gal pades smile.gif

jei norit kad plauku galai netriustu,juos nereiktu daznai kirpti,aliejuka naudokite ,naudoju ELIXIR ULTIME .,labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 08 08, 19:33)
jei norit kad plauku galai netriustu,juos nereiktu daznai kirpti,aliejuka naudokite ,naudoju ELIXIR ULTIME .,labai patinka wub.gif

As juos kaip tik labai retai kerpu. Pvz dbr 8 men. nekirpus blush2.gif bet jau matau, kad nureztu gera gala.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardumas: 08 rugpjūčio 2012 - 19:25
QUOTE(kumiko @ 2012 08 08, 18:33)

g.gif Ar tikrai tai norėjot parašyt? Būtent ilgai nekerpami galiukai pradeda šakotis ir nutriušta.
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 08 08, 21:32)
g.gif Ar tikrai tai norėjot parašyt? Būtent ilgai nekerpami galiukai pradeda šakotis ir nutriušta.

turiu omeny,kad naudojant aliejukus,galai maziau triusta,tad reciau reikia kirpti,o pries tai nare sake norinti uzsiauginti plaukus,tai jei daznai kirps -neuzsiaugins ax.gif
Atsakyti
bet tai jei galai nutriušę vistiek neužsiaugins, nes teks nurėžt gerą gabalą kad ir iki šiknos užsiauginus..
Atsakyti