Kolkas pati mąstau apie ELIXIR ULTIME. Ir neapsisprendžiu tarp CIMENT THERMIQUE ir CHROMA THERMIQUE
Mano plaukai linkę pūstis, galai pasibanguoja, truputį dažytį sruogelėm. Plaukus tiesinu, todėl galai labai išsausėję, nusilpę. Gal patartumėte, kokias priemones naudoti?
Kolkas pati mąstau apie ELIXIR ULTIME. Ir neapsisprendžiu tarp CIMENT THERMIQUE ir CHROMA THERMIQUE
Gal patarsit?
Ar galit bandžiusios palyginti kuris Kerstase aliejus riebesnis, labiau drėkinantis - Oleo Relax ar Chroma Richie?
Pagal aprašymą Oleo relax norisi rinktis, bet pagal atsiliepimus Chroma suteikia plaukams daugiau blizgesio,... ech, pasimečiau
Pagal aprašymą Oleo relax norisi rinktis, bet pagal atsiliepimus Chroma suteikia plaukams daugiau blizgesio,... ech, pasimečiau
turėjau Oleo relax. Nelabai patiko, nemačiau jokio rezultato, apart to, kad lengviau juos iššukuot, man jis buvo tiesiog per lengvas. Dabar naudoju Croma richie. Man šis labiau patinka, jis tirštesnis, labai palengvina plaukų iššukavimą, plaukai tiesiog gražiau krenta, suglotnina kažkiek.
Plaukai pas mane linkę garbanotis, pūstis, pats plaukas storas, daug jų.
Bet stebuklų nesitikėkit
Plaukai pas mane linkę garbanotis, pūstis, pats plaukas storas, daug jų.
Bet stebuklų nesitikėkit
Ir vel naujienos, eina jie sau, i bankrota nuves, juk viska norisi isbandyti
http://www.feeluniqu...p...menew&b=339
aš šiandien žvalgiausi į juos Vokietijoj, bet vis dėl to pasirinkau auksinį
nusipirkau Kerastase nutri - thermique kaukę, bet nesupratau kaip ją naudoti. Ar tikrai užtenka ją paprastai naudoti kaip įprastą kaukę, ar geriau su kokiu šiltu rankšluosčiu? Nes parašyta, kad thermo-reactive, tai taip išeina, kad geriau šiltai laikyti, kad geresnis poveikis būtų?
Taip pat nusipirkau Lait Vital leav in kremuką ir šampūną bain satin. Vis gundydavausi, o dar ir čia pigiau gavosi nei Lt, tai tepliosiuos
nusipirkau Kerastase nutri - thermique kaukę, bet nesupratau kaip ją naudoti. Ar tikrai užtenka ją paprastai naudoti kaip įprastą kaukę, ar geriau su kokiu šiltu rankšluosčiu? Nes parašyta, kad thermo-reactive, tai taip išeina, kad geriau šiltai laikyti, kad geresnis poveikis būtų?
Taip pat nusipirkau Lait Vital leav in kremuką ir šampūną bain satin. Vis gundydavausi, o dar ir čia pigiau gavosi nei Lt, tai tepliosiuos
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2012 07 12, 00:10)
Ir vel naujienos, eina jie sau, i bankrota nuves, juk viska norisi isbandyti
Tikrai taip
Nepykit, neskaiciau temutes, neturiu tiek laiko (mazas vaikas reikalauja demesio
)
Kokia linija patartumet profes sioje srityje mano plaukams?
Noriu uzsiauginti kasas, bet jau kiek metu is eiles kiek uzauga, tiek nurezia kirpykloje su pasakymais (negyvi, issisakoje, nutriuse galai).. siaip jie ir ploni, nors puciasi, ypac po plovimo
atrodo kaip daug plauku tureciau, bet deja, deja.. p.s. esu tiesiaplauke, ne garbane
ir megsta tie mano plaukai riebaluotis
Plaukai nedazyti.
Nusprendziau isbandyti sia linija, gal pades
Plaukai nedazyti.
QUOTE(Gardumas @ 2012 08 08, 20:25)
Nepykit, neskaiciau temutes, neturiu tiek laiko (mazas vaikas reikalauja demesio
)
Noriu uzsiauginti kasas, bet jau kiek metu is eiles kiek uzauga, tiek nurezia kirpykloje su pasakymais (negyvi, issisakoje, nutriuse galai).. siaip jie ir ploni, nors puciasi, ypac po plovimo
atrodo kaip daug plauku tureciau, bet deja, deja.. p.s. esu tiesiaplauke, ne garbane
ir megsta tie mano plaukai riebaluotis
Plaukai nedazyti.
Plaukai nedazyti.
jei norit kad plauku galai netriustu,juos nereiktu daznai kirpti,aliejuka naudokite ,naudoju ELIXIR ULTIME .,labai patinka
QUOTE(kumiko @ 2012 08 08, 19:33)
jei norit kad plauku galai netriustu,juos nereiktu daznai kirpti,aliejuka naudokite ,naudoju ELIXIR ULTIME .,labai patinka 
As juos kaip tik labai retai kerpu. Pvz dbr 8 men. nekirpus
QUOTE(kumiko @ 2012 08 08, 18:33)
QUOTE(Claude @ 2012 08 08, 21:32)
turiu omeny,kad naudojant aliejukus,galai maziau triusta,tad reciau reikia kirpti,o pries tai nare sake norinti uzsiauginti plaukus,tai jei daznai kirps -neuzsiaugins
bet tai jei galai nutriušę vistiek neužsiaugins, nes teks nurėžt gerą gabalą kad ir iki šiknos užsiauginus..