Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

patarkit kuria kauke išsirinkt smile.gif .Plaukai nuo šaknu riebaluojasi greit, o galai sausi. Plaukai stori, pasipute, truputi banguojasi. Nedažyti.Pagal aprašymus tai 2 labiausiai tiktu, bet bijau, kad labai neapsunkintu plauku,kad nesuliptu galai. Gal kas turite tokius plaukus ir kuria nors is siu kaukiu?

1.Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Fins Treatment for Dry Hair

2.Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Epais Treatment for Dry Hair

3. Kérastase Nutritive Nutri-Thermique Masque

http://www.feeluniqu...stase/nutritive
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 10 rugpjūčio 2012 - 19:34
Sakykit, o oleo relax aliejukas tik galiukams ar visiems plaukams? ir ar tik garbanems? negalima naudoti tiesiaplaukei pvz tiesinimo metu? gal gera apsauga butu? g.gif patarkit zaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardumas @ 2012 08 13, 12:41)
Sakykit, o oleo relax aliejukas tik galiukams ar visiems plaukams? ir ar tik garbanems? negalima naudoti tiesiaplaukei pvz tiesinimo metu? gal gera apsauga butu? g.gif patarkit zaliai blush2.gif

Išspaudus lašelį pirmiausia tepu galiukus, o kas lieka jau perbraukiu per visą plaukų ilgį (tik ne per arti šaknų) smile.gif Esu tiesiaplaukė, tai tikrai tinka, švelnūs plaukai lieka. dėl tiesinimo nežinau..bet nemanau, man atrodo kad tas aliejukas tinka jau po visų procedūrų tiesiog plaukui palepinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardumas @ 2012 08 13, 12:41)

oleo relax tikrai neskirtas saugoti plaukus nuo karščio, tam skirtos kitos priemonės smile.gif
Atsakyti
Gal žinote, iš kur galima parsisiųsti noctogenist naktinį kremą? Feelunique, lookfantastic, braškėse nėra. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 08 17, 11:19)
Gal žinote, iš kur galima parsisiųsti noctogenist naktinį kremą? Feelunique, lookfantastic, braškėse nėra. blush2.gif

Kuris čia? galite įdėti paveikslėlį?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 08 17, 12:57)
Kuris čia? galite įdėti paveikslėlį?

toks ar panašus:
user posted image
Atsakyti
Gundausi įsigyti aliejuką Elixir Ultime, bet jo kaina doh.gif . Kuo jis geresnis už kitų firmų?
Esu naudojusi įvairius profesionalios kosmetikos, bet vis grįžtu prie Avon serumo dėl kainos ir kokybės santykio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noros mama @ 2012 08 20, 14:06)
Gundausi įsigyti aliejuką Elixir Ultime, bet jo kaina doh.gif . Kuo jis geresnis už kitų firmų?
Esu naudojusi įvairius profesionalios kosmetikos, bet vis grįžtu prie Avon serumo dėl kainos ir kokybės santykio. blush2.gif

Esu naudojusi Kerastase oleo relax ir dažytiems plaukams aliejukus, vienintelis skirtumas kurį pastebėjau-skirtingi kvapai ir buteliukų spalvos, tai kažkaip įtariu,kad ir su ultime gali būt panašiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 08 20, 18:22)
Esu naudojusi Kerastase oleo relax ir dažytiems plaukams aliejukus, vienintelis skirtumas kurį pastebėjau-skirtingi kvapai ir buteliukų spalvos, tai kažkaip įtariu,kad ir su ultime gali būt panašiai g.gif

As taip pat siuos du naudojusi, tai skirtumo is esmes nematau jokio tarp ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 08 20, 20:22)

na asmeniskai man ultime puikus,geriausias aliejukas koki esu turejusi wub.gif anu nenaudojau,kad ultime daug tirstesnis riebesnis,na ir sudetis skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 08 22, 14:07)
na asmeniskai man ultime puikus,geriausias aliejukas koki esu turejusi wub.gif anu nenaudojau, bet zinau, kad ultime daug tirstesnis riebesnis,na ir sudetis skiriasi.

Atsakyti