Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

QUOTE(Xela @ 2011 07 04, 11:04)
O gal kas naudojotes vestuviu planuotoju paslaugomis? Idomu ka jos ten gudraus sugalvoja ir ar verta moketi uz tai pinigus?  ax.gif

Sveikos , aš irgi vis svarstau apie planuotoją. Nes pati daug laiko neturiu, tuo užsiimti, sužadėtinis taip pat. Gal kas gali rekomenduoti kokią?
Vestuves kelsim Kaune, bet patys dabar gyvenam Vilniuje. Tai realiai nesvarbu, iš kurio miesto ji bus. Svarbu, kad viska surichtuotų tvarkingai, pasakytų ką ir kaip riekia daryti. Nes pati net nenutuokiu nuo ko pradėti, gerai kad turiu 1metus laiko, ir galiu ramiai ir iš lėto neskubant viską apgalvoti.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2011 07 04, 11:50)
Sveikos , aš irgi vis svarstau apie planuotoją. Nes pati daug laiko neturiu, tuo užsiimti, sužadėtinis taip pat. Gal kas gali rekomenduoti kokią?
Vestuves kelsim Kaune, bet patys dabar gyvenam Vilniuje. Tai realiai nesvarbu, iš kurio miesto ji bus. Svarbu, kad viska surichtuotų tvarkingai, pasakytų ką ir kaip riekia daryti. Nes pati net nenutuokiu nuo ko pradėti, gerai kad turiu 1metus laiko, ir galiu ramiai ir iš lėto neskubant viską apgalvoti.

Galiu rekomenduoti vestuviu planuotoja is Kauno: Agne 869554953
kadangi pati esu patenkinta jos paslaugomis, tidel drasiai rekomenduoju
Atsakyti
žiūrinėtis pradėjome prieš metus, o viską aktyviai planuoti preš 6mėn mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi nesiruosiam kelti jokiu baliu, tik susituokti ir isvykti medaus menesiui, na nebent dar uzsakyti sventinius pietus artimiesiems
kazka planuoti pradesim likus tik keliems menesiams iki vestuviu
Atsakyti
mes pradėjom planuoti likus 9 mėnesiams ir buvo pats tas, nes iš karto pasirūpinome svarbiausiais dalykais- vieta, fotografu, muzikantais, o visa kita ramiai susidėliojo laikui bėgant. nebuvo jokio streso, kad ko nespėsim. ax.gif
Atsakyti
Pareiškimus padavėm rugjpūčio pabaigoje ir iškart pradėjom viską planuoti. O planavom iki birželio pradžios smile.gif t.y. ~ 9-10mėn.
Atsakyti
Mes viską pradėjome planuotis prieš metus, viską užsisakėme iki vestuvių likus 6-7 mėnesiams smile.gif
Atsakyti
datą išsirinkom prieš 4mėn, pradėjom planuotis likus 3 mėn. kol kas viską spėjam... thumbup.gif
Atsakyti
Pries metus ir jau nemazai pajudejom i prieki smile.gif Mano nuomone, geriau viskuo pradet rupintis gerokai is anksto, norint gaut trokstama vieta sventimui, muzikantus, fotografa ir pan. Kad paskui netektu rinktis tik is to "kas liko" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrita88 @ 2011 07 19, 11:21)
Pries metus ir jau nemazai pajudejom i prieki smile.gif Mano nuomone, geriau viskuo pradet rupintis gerokai is anksto, norint gaut trokstama vieta sventimui, muzikantus, fotografa ir pan. Kad paskui netektu rinktis tik is to "kas liko" smile.gif

Labai teisingas poziuris 4u.gif kuo anksciau tuo geriau smile.gif paskui maziau streso smile.gif
Atsakyti
Ir mes pradejom pries metus:) Kai pusbrolis pranese apie savo vestuves pries metus laiko tai man atrode juokingai, o dabar pati suprantu kad jokio juoko cia nera. Kuo anksciau tuo geriau:)
Atsakyti
musu vestuves buvo mazytes - tik mes ir liudininkai, susiplanavom per 1,5 men - gavom viska ka norejom - man suknele, batelius (is JAV), vyrui - nauja kostiuma, sventimo vieta bei pasigaminom ziedus drinks_cheers.gif viskas vyko labai sklandziai ir smagiai, jokiu nesusipratimu thumbup.gif
Atsakyti