galiu pasakyti, jog vestuves galima susiplanuoti ir per tris menesius, bet tada kainos isdvigubeja arba trigubeja
kai tau lieka mazai laiko zmones tai pajaucia ir pradeda kelt kainas, nes zino, kad tau padai svyla
)
As asmeniskai pradejau ruostis palengva, be streso, skaitinejant forumus ir patarimus nuo spalio menesio, kai vestuves ivyko liepos 2d.
As asmeniskai pradejau ruostis palengva, be streso, skaitinejant forumus ir patarimus nuo spalio menesio, kai vestuves ivyko liepos 2d.
Mes planuojame nuo balandzio menesio, vestuves rugsejo pirma savaitgali... Viskas vyksta sklandziai ir laiko per akis viskam apgalvot ir susiderint
Mes pradėjom planuoti prieš metus. Esam ramūs, nes jau susiradom šventimo vietą, o vestuvės kitų metų rugpjūčio 4 d. Taip pat tikimės artimiausiu vedu išsirinkti vedėją su DJ, tada imsimės fotografo paieškų. Na, o visa kita jau vėliau, gal nuo žiemos pradėsim
Nors ir dabar visokias idėjas karts nuo karto aptariam, pagalvojam ką ir kaip galima daryti, aš suknelių pasidairau
Pradėjom jau dabar,jau dairomes, fotografą užsisakaiu šių metų kainomis kitiems metams
vestuvės kitą liepą
Mes pradejom planuot mazdaug 0.5 metu pries. Tik sodyba pries 4 menesius uzsisakem, nes dar tada tik ruosesi atsidarineti.
Hmm.. pusantro mėnesio manau
Pradėjom planuoti, kai nunešėm pareiškimus.. tris mėnesius prieš vestuves
QUOTE(jurgituxg @ 2011 08 08, 21:03)
Mes pradėjom planuoti prieš metus. Esam ramūs, nes jau susiradom šventimo vietą, o vestuvės kitų metų rugpjūčio 4 d. Taip pat tikimės artimiausiu vedu išsirinkti vedėją su DJ, tada imsimės fotografo paieškų. Na, o visa kita jau vėliau, gal nuo žiemos pradėsim
Nors ir dabar visokias idėjas karts nuo karto aptariam, pagalvojam ką ir kaip galima daryti, aš suknelių pasidairau 
Mes irgi planuojame kitų metų liepą ir iškilo toks klausimas: visur kainos surašytos kaip ir šių metų, tarkim maistas, nuoma sodybų, fotografai.. Kokiom kainom Jūs užsakėte? Aš įsivaizdavau, kad kuo anksčiau užsakinėji, sumoki avansą, tuo didesnių nuolaidų gali tikėtis, bet nuo kokių kainų? Nuo šiųmetinių?
planavom pusmeti mazdaug ,vestuves vyko birzeli tai planavom nuo sausio
QUOTE(Ugnelė88 @ 2011 08 12, 08:58)
Mes irgi planuojame kitų metų liepą ir iškilo toks klausimas: visur kainos surašytos kaip ir šių metų, tarkim maistas, nuoma sodybų, fotografai.. Kokiom kainom Jūs užsakėte? Aš įsivaizdavau, kad kuo anksčiau užsakinėji, sumoki avansą, tuo didesnių nuolaidų gali tikėtis, bet nuo kokių kainų? Nuo šiųmetinių?
Iš jūsų patirties, ar turi paslaugų teikėjai jau kitų metų kainas numatę? Ir apskritai, ar jos taip ima ir didėja kasmet? Juk negali kasmet vis brangti brangti brangti...
tai reikia skambintis, eiti susitikti ir kalbetis