Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas negirdi ką sakau

man irgi pazystamos tos negirdejim problemos ,asd kita syki kai jis ko praaso as irgi nieko negirdziu ir sakau kaip tu negirdi ko as prasau taip ir as negirdziu ka tu sakai. schmoll.gif kita syki padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edska @ 2007 02 22, 09:32)
... kita syki kai jis ko praaso as irgi nieko negirdziu ir sakau kaip tu negirdi ko as prasau taip ir as negirdziu ka tu sakai. schmoll.gif kita syki padeda thumbup.gif

man irgi sitas variantas padeda thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif man ir padeda
Atsakyti
Skaitau jusu pasisakymus ir matau savo vaikus biggrin.gif . mes turim tas pacias bedas ir prie televizoriaus, ir apie uzlipusius dramblius ant ausu tongue.gif , kai reikia ka padaryti. Bent jau man veiksmingiausias budas yra paimti vaika uz rankos ir pritupus (kad buti veidas i veida) pasakyti ka turi daryti. Kaip bebutu gaila ne visada tai gali padaryti, nes tuo metu buni uzimta kazkuo kitu. Belieka pakelti balsa, taip dar isgirsta. Bet to yra kita medalio puse verysad.gif . Pastebejau, kad vyresnele, jei mazieji nedaro kaip ji nori irgi pradeda saukti ant ju blush2.gif . Taigi, bandau tvardytis ir nekelti ant vaiku balso. O del valgymo prie TV is viso esu neigiamos nuomones. Manau pietavimas prie bendro stalo be TV suartina visus, nors kartais vaikai taip isitraukia i pokalbi, kad irgi pamirsta valgyti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2006 12 07, 11:53)
Mano mb ir dukrai grasina kad jei nepadarys to ar ano išneš žaislus ar kokią knygutę į lauką, ar atiduos kitiems vaikams. Suveikia thumbup.gif

O mano visai nebijo,jei taip pasakau,tai jis pritaria,sako gerai nešam abu. mad.gif
Ir girdi jis tik tai kas jam naudinga,jei pasakysi,kad ateitų valgyt ar žaislus sutvarkytų,tai net nesureguoja,o jei dar tyliau pasakysi,kad ateik duosiu saldainę ar nupirksiu žaislą,tai iš karto atlekia. mad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rramaske @ 2007 07 09, 13:20)
O mano visai nebijo,jei taip pasakau,tai jis pritaria,sako gerai nešam abu. mad.gif
Ir girdi jis tik tai kas jam naudinga,jei pasakysi,kad ateitų valgyt ar žaislus sutvarkytų,tai net nesureguoja,o jei dar tyliau pasakysi,kad ateik duosiu saldainę ar nupirksiu žaislą,tai iš karto atlekia. mad.gif  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif a mano visu zaisliuku gaili, net ir suluzusiu
Atsakyti
sveikos smile.gif noriu su jumis pasidalinti savo problema ax.gif mano dukryte darzelyje su kitais vaikais keiciasi batukais blush2.gif ir as manau,kad tai nehigieniska g.gif bet nieko negaliu padaryti,nes ji manes neklauso.kalbejom su aukletoja,taciau grupe didele ir tiesiog neimanoma visu pypliu suziureti.neisivaizduoju kaip reikia vaika nuo sio iprocio atpratinti g.gif
Atsakyti
Sveikutės,mano berniukui jau 4 metukai ir 5 mėn.Kai buvo mažiukas buvo labai ramus vaikas.Jis užsiimdavo savo reikalais,viską labai norėjo daryti ir bandyti pats savarankiškai.Sakydavo mama tu parodyk kaip o po to aš jau pats.Išvedėm į darželį metukų su puse.Auklelojos stebėjosi kad vaikas toks savarankiškas.Pats rengesi ,pats susitvarko žaisliukus pažaidęs,rūbeliai sudėti sulankstyti tvarkingai,suvalgęs niekada nenumesdavo popierėlio,dar ir mus kartais pamokydavo kad netaip darom kaip reikia.
Pernai metais gimė sesutė ir prasidėjo bėdos mano auksinis vaikas pasikeitė 100%.Rūbai išmėtyti kur kas,žaislai sumesti į vieną krūvą.Pyksta ant visų,vaidina nelaimingą,nuskriaustą,nors dėmesio tikrai daug skiriu jam ir piešiam,ir dėliones dedam,pasakas skaitom,lauke smėlio pilis statom,(aš žinau kaip būna kai trūksta dėmesio tėvų,kai yra mažesnis vaikas,nes pati esu viresnėlė,todėl stengiuosi tai jam kompensuoti).Vienu metu buvo suprotetavęs tėvelio atžvilgiu.Buvome pas psichologus,bet niekas nepasikeitė.Jis daro ką nori,manęs negirdi.nepadeda ir pokalbiai su vaiku,jo lygyje.Aš jam aiškinu žiūriu jam į akis o jis man kalbant kalba savo istorijas,jo nepriverčiu surasti bendros kalbos nei palikimu vieno pasėdėti,nei kampas jam nepadeda,nei bausmė,net nereguoja kai paimu jo mylimą žaislą.Jis sako nataikas,man ir nereikia.
Merginos patarkit kai elgtis su vaiku,nesinori rėgti ištisai.Padėkit. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 07 09, 19:28)
Sveikutės,mano berniukui jau 4 metukai ir 5 mėn.Kai buvo mažiukas buvo labai ramus vaikas.Jis užsiimdavo savo reikalais,viską labai norėjo daryti ir bandyti pats savarankiškai.Sakydavo mama tu parodyk kaip o po to aš jau pats.Išvedėm į darželį metukų su puse.Auklelojos stebėjosi kad vaikas toks savarankiškas.Pats rengesi ,pats susitvarko žaisliukus pažaidęs,rūbeliai sudėti sulankstyti tvarkingai,suvalgęs niekada nenumesdavo popierėlio,dar ir mus kartais pamokydavo kad netaip darom kaip reikia.
Pernai metais gimė sesutė ir prasidėjo bėdos mano auksinis vaikas pasikeitė 100%.Rūbai išmėtyti kur kas,žaislai sumesti į vieną krūvą.Pyksta ant visų,vaidina nelaimingą,nuskriaustą,nors dėmesio tikrai daug skiriu jam ir piešiam,ir dėliones dedam,pasakas skaitom,lauke smėlio pilis statom,(aš žinau kaip būna kai trūksta dėmesio tėvų,kai yra mažesnis vaikas,nes pati esu viresnėlė,todėl stengiuosi tai jam kompensuoti).Vienu metu buvo suprotetavęs tėvelio atžvilgiu.Buvome pas psichologus,bet niekas nepasikeitė.Jis daro ką nori,manęs negirdi.nepadeda ir pokalbiai su vaiku,jo lygyje.Aš jam aiškinu žiūriu jam į akis o jis man kalbant kalba savo istorijas,jo nepriverčiu surasti bendros kalbos nei palikimu vieno pasėdėti,nei kampas jam nepadeda,nei bausmė,net nereguoja kai paimu jo mylimą žaislą.Jis sako nataikas,man ir nereikia.
Merginos patarkit kai elgtis su vaiku,nesinori rėgti ištisai.Padėkit. verysad.gif

Mums panašiai buvo, kai gimė mažoji. Tiesiog manau reikia šiek tiek išlaukti, nes nori nenori, o prie mažosios jūs būnate daugiau. Kai gimė, reikėjo ją maitinti ir t.t. Žodžiu vyresnėlis, kuriam iki tol buvo skirtas visas dėmesys, negali susitaikyti su tuo, kad tuo dėmesiu reikia dalintis su sesute. Maniškis taip pat žiūrėdamas,kaip aš maitinu mažają sakydavo, kad labai norėtų būti sesės vietoje. kai paklausiau kodėl, jis pasakė, kad aš daugiau būnu su sese, ir ant jo pykstu, kai jis triukšmauja ir jis buvo teisus. Juk kai miegodavo pietų mažoji, o jis norėdavo ką nors pažaisti garsiai, aš jį tramdydavau. Pagalvokit ir jūs sąžiningai, negi jūs savo dičkio tam tikrais atvejais netramdote, nevaržote, ar tikrai neskiriate daugiau dėmesio mažajai? Jei vis tik taip yra, tai suprasite, kodėl jis elgiasi blogai - tiesiog jis bent taip stengiasi atkreipti jūsų dėmesį į save ir gauti jo daugiau. Aš saviškiui visad aiškindavau, kad kai jis būdavo mažiukas ir jam toks pat kliuvo dėmesys. Tiesiog sesytė maža ir pati savimi pasirūpinti negali, todėl padedama mes vyresnieji, o kai sesytė paaugs, galės pati savimi pasirūpinti, viskas bus gerai. Tada maniškiui kilo klausimas, ar ir aš ant sesytės taip pat pyksiu, kai ji manęs neklausys. Kai patvirtinau, kad viskas bus taip pat, kaip yra jam. Klausimų nebekilo ir po truputį rageliai buvo aplaužyti. Dabar jie jau draugai ir pasidalina mamytės ir tėvelio meile 4u.gif Sėkmės ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joginte: 09 liepos 2007 - 18:48
QUOTE(joginte @ 2007 07 09, 18:43)
Mums panašiai buvo, kai gimė mažoji. Tiesiog manau reikia šiek tiek išlaukti, nes nori nenori, o prie mažosios jūs būnate daugiau. Kai gimė, reikėjo ją maitinti ir t.t. Žodžiu vyresnėlis, kuriam iki tol buvo skirtas visas dėmesys, negali susitaikyti su tuo, kad tuo dėmesiu reikia dalintis su sesute. Maniškis taip pat žiūrėdamas,kaip aš maitinu mažają sakydavo, kad labai norėtų būti sesės vietoje. kai paklausiau kodėl, jis pasakė, kad aš daugiau būnu su sese, ir ant jo pykstu, kai jis triukšmauja ir jis buvo teisus. Juk kai miegodavo pietų mažoji, o jis norėdavo ką nors pažaisti garsiai, aš jį tramdydavau. Pagalvokit ir jūs sąžiningai, negi jūs savo dičkio tam tikrais atvejais netramdote, nevaržote, ar tikrai neskiriate daugiau dėmesio mažajai? Jei vis tik taip yra, tai suprasite, kodėl jis elgiasi blogai - tiesiog jis bent taip stengiasi atkreipti jūsų dėmesį į save ir gauti jo daugiau. Aš saviškiui visad aiškindavau, kad kai jis būdavo mažiukas ir jam toks pat kliuvo dėmesys. Tiesiog sesytė maža ir pati savimi pasirūpinti negali, todėl padedama mes vyresnieji, o kai sesytė paaugs, galės pati savimi pasirūpinti, viskas bus gerai. Tada maniškiui kilo klausimas, ar ir aš ant sesytės taip pat pyksiu, kai ji manęs neklausys. Kai patvirtinau, kad viskas bus taip pat, kaip yra jam. Klausimų nebekilo ir po truputį rageliai buvo aplaužyti. Dabar jie jau draugai ir pasidalina mamytės ir tėvelio meile  4u.gif Sėkmės ir jums  4u.gif

Oi kotik mes su juo nedarom.Demesio išties gauna daug,o kai mažylė buvo maža,ti net vyrui valgyti nespėdavau padaryti.Mažutė pavalgydavo ir užmigdavo,o aš metusi visus darbus puldavau su gražuoliuku savo žaisti,piešti.Mes labai vienas kitą mylime ir dažnai tai kartojeme.Dažnai apsikabiname.Jis mėgsta pasėdėti man ant kelių kai skaitome pasakas.Sesutė sėdi šalia o jis man ant kelių.Buvo nekarta kalbama ir apie tai kad mažylė dar maža ir negali savimi pasirūpinti,kad kol užaugs reikia jai padėti,jis mielai ,niekieno neversdamas,padeda man.Ją begalo myli ir niekada neskriaudžia su ja viskuo dalinasi,net nuvaževęs į parduotuvę renka žaisliukus ne sau o jai.Del to kad yra konkurencija tarp vaikų dėl tėvų dėmesio tikrai galiu pasakyti kad to nėra.Tiesiog jis pasikeitė,gal ji darželis pagadino.Gal ten kolektyvinis darbas jam nepatiko.Net nežinau.
Niekada nedrausminau viako dėl to kad miega kitas,ar neleidau ko nors daryti tik todėl kad prikels ką nors.Sąžiningai niekada.Niekada neverčiau jo per prievartą buti su sese ar ją prižiurėti ar su ja žaisti kai jis daro kokį nors kitą darba,nes man taip patogiau NIEKADA..
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 07 09, 20:00)
Oi kotik mes su juo nedarom.Demesio išties gauna daug,o kai mažylė buvo maža,ti net vyrui valgyti nespėdavau padaryti.Mažutė pavalgydavo ir užmigdavo,o aš metusi visus darbus puldavau su gražuoliuku savo žaisti,piešti.Mes labai vienas kitą mylime ir dažnai tai kartojeme.Dažnai apsikabiname.Jis mėgsta pasėdėti man ant kelių kai skaitome pasakas.Sesutė sėdi šalia o jis man ant kelių.Buvo nekarta kalbama ir apie tai kad mažylė dar maža ir negali savimi pasirūpinti,kad kol užaugs reikia jai padėti,jis mielai ,niekieno neversdamas,padeda man.Ją begalo myli ir niekada neskriaudžia su ja viskuo dalinasi,net nuvaževęs į parduotuvę renka žaisliukus ne sau o jai.Del to kad yra konkurencija tarp vaikų dėl tėvų dėmesio tikrai galiu pasakyti kad to nėra.Tiesiog jis pasikeitė,gal ji darželis pagadino.Gal ten kolektyvinis darbas jam nepatiko.Net nežinau.
Niekada nedrausminau viako dėl to kad miega kitas,ar neleidau ko nors daryti tik todėl kad prikels ką nors.Sąžiningai niekada.Niekada neverčiau jo per prievartą buti su sese ar ją prižiurėti ar su ja žaisti kai jis daro kokį nors kitą darba,nes man taip patogiau NIEKADA..

as manau kad jum bus viskas gerai, vaikai auga ir niekada negali buti vienodai geri, mano maziukas ir toks kaip angeliukas, jautrus, aisku ir zyzys bet myliu ji toki koks yra, jam jau 4,3 bet kai neina i darzeli praso kad ji pamaitinciau kad aprengciau, nors viska moka pats, bet tiesiog nori kad as taip padarysciau ir tuo paciu manau nori tokio demesio,
skaiciau kad 4-5-6 metai tai toks priestaravimu ir atsikalbinejimu periodas, kazkur esu cia forume idejus straipsni - dabar svarbiausia atsakineti saziningai i visus KODEL ir bendrauti skatinti , bet ne atstumti, nenuvertinti vaiko - cia kazkas panasaus ale i mazaja paauglyste lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti