Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

Gerbiamoji Tokom, atsakau į Jūsų paklausimą lotuliukas.gif
medžiaga "ne merliaus standumo", bet ir ne lininė paklodė, tačiau iš tokios jau turiu pasiuvus vaikams kaldrą. Skalbimus ir spardymąsį atlaikė. Spalvų buvo visokių, bet man patiko ši
user posted image
Klauskite, jei kils neaiškumų biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms palaikančioms mamytėms. Čia mano naujas eksperimentas, tik pagrindo spalva neatitinka tikrovės, t.b. žalsva
user posted image
Atsakyti
Tikrai, CDA, labai nuotaikinga pagalvytė thumbup.gif

O aš ir vėl grįštu į skiautinių pasaulį: vakar galutinai nusprendžiau, ką ir kaip darysiu, ir visus turimus audinius sugrūdau į skalbiankę ir meldžiausi, kad tik tamsiosios medžiagos nedažytų šviesiųjų. Maldos buvo išklausytos lotuliukas.gif
Tik mane neramina vienas dalykas: mano turimi audiniai nėra vienodo storio verysad.gif , nelabai skiriasi, bet vis tiek....
CDA, ką patartum, ar bandyti siųti, ar vis tik ieškoti pirkti kažko g.gif
Atsakyti
Oi, aš jau čia tokia baisi visų galų patarėja pasidariau nail.gif
o skirtingos faktūros man dar fainiau. Žmonės vos ne maišinę medžiagą su perkelium derina. Tik pirmyn lithuania.gif
Atsakyti
Tokom neliūdėk, jie pakankamai dažnai naujų užsiveža, tik reikia palandžioti.

Atsakau visoms, kurios per AŽ domėjosi, kaip pasiūtos pagalvės gėlytės. Ši technika vadinasi jo-jo. Iškerpamas apskritimas, jo kraštelis palenkiamas į blogą pusę ir laisvai sudaigstomas. Sudaigsčius, siūlą sutraukiame ir užtvirtiname. Ir visas menas.
Atsakyti
O aš prisidėsiu su iliustracijom tongue.gif Šiame puslapyje viskas paaiškinta (anglų kalba)... rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Cia mano drugelis,,,,, aplikacija
Papildyta:
As skiautiniais senokai uzsiimineju,prancuzijoj,lankiau kursus, dalyvavau parodose Prancuzijoj ir Turkijoj,bet va baigiu apleisti si hobi, reiks eiti ieskoti savo darbu ir paveiksluoti, gal kam patiks. Su malonumu atsiusiu shemas ar paaiskinsiu jei kam idomu....
Atsakyti
bigsmile.gif na mano svieziena... rytoj reikia ishsiuti i UK... vel eilinis apsikeitimu projektukas blush2.gif ax.gif 15x15 cm blokiukai... dar net siulai neapkarpyti lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
lotuliukas.gif kol kas turiu tik 2 lotuliukas.gif Isiunciau ir laukiu kitu... tada ziuresiu ka darysiu, net priklausys nuo to kiek atsius man tongue.gif a siaip tai per popieriu siuvau, man labai patinka ax.gif
Atsakyti
Na tai va, mamikės, po ilgos tylos pasirodau paskutinį mano darbelį iš lino. Dydis 200x223cm.
user posted image
Atsakyti
ex... pagaliau pabaigiau pagalveles... cia buvo mano bandymas pries lovatieses siuvima... ax.gif bet jau noras praejo lotuliukas.gif kai internete radau dar grazesniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Dar vienas jo-jo panaudojimo būdas

user posted image
Atsakyti