Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

Sveikutes darbstuoles, dabar jau trupuiti apleidusi siuvima, bet stai mano pagamintos dezutes, zurnalu deklas ir dovanu maisiukas skiautiniu technika (primirsau, kaip tiksliai toks langeliu siuvimo budas vadinasi blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2006 01 16, 09:42)
Labai gražūs darbeliai bigsmile.gif , o dėžutes gatavas "apvilkai", ar pasiuvai iš kartono?

Dezutes "gatavos" - panaudojau tas, kur kopijavimo popierius buna sudetas ax.gif
Atsakyti
Labas visosm skaitiniu myletojoms.Kreipiuosi i jus pagalbos.
Vienam forume radau saunu dzinsini skiautini,tik nelabai suprantu kaip ji daryti,gal kuri kazka panasaus daret ? Na,radau as paaiskinimus kaip ji daryti bet vistiek neaisku sad.gif
user posted image
Atsakyti
Jumi, visai nesudetingas siuvimas:) Kad butu kiek aiskiau, pasiziurek sia nuoroda, cia ir foto yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Mačiau kiek kitokį siuvimo būdą. Apskritimo viduje nubraižomas kvadratas, tada du apskritimus sudedam gerom pusėm į vidų ir nusiuvam vieną kraštą. Dedam kitą apskr. ir siuvam kitą kraštą. Taip visus susiuvus dedam viduriuką ir tuos pusapskritimius, kurie kyšo geroje pusėje prisiuvam arba palenkdami rankomis, arba per viršų zigzagu. Tikiuosi, kad suprantamai parašiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 02 15, 15:43)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
sita pati radau,bet ne tas

thumbup.gif butent wink.gif
atsake man pati sio darbelio savininke(kurios darbo foto pasinaudojau jusu patarimo klausdama)Bandau pasiuti maza pavysdeli. Jei kas iseis pasigirsiu wink.gif

Jumi, ten tikrai tas pats, tik kad krashtus uzlenke tongue.gif galima ir pasiausti ir zigzagu nusiuti... mirksiukas.gif esu pati siuvusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 15 vasario 2006 - 17:12
QUOTE(tokom @ 2006 02 15, 17:10)
Jumi, ten tikrai tas pats, tik kad krashtus uzlenke tongue.gif galima ir pasiausti ir zigzagu nusiuti... mirksiukas.gif  esu pati siuvusi  ax.gif

na tai koks tas pats jei krastus reikia lenkti ir apskritimo ir kvadrato g.gif
beje ir siuvas visai ne taip tongue.gif
va nuoroda kuria man dave ir pagal kuria as siuvu drinks_cheers.gif
CIA
Sutinku,kad panasu bet ne tas pats drinks_cheers.gif

Raskis,as ir rusiskuose skaitau drinks_cheers.gif yra dar labai informatyvus forumas
Osinkavienoj is temu merginos sudeja ivairiausias su skiautiniais susijusias nuorodas wink.gif
Atsakyti
user posted image

Noriu savo pagalvėle pasigirti 4u.gif Tik nežinau ar pavyks įkelti? Jei nesimatys tai gal kas pagelbėsit?
Papildyta:
O siaube, kokia maža išėjo blink.gif
Atsakyti
Kad mane prispaudė (pirštais nerodysiu - kas cool.gif )pasidemonstruoti - tai prašom 4u.gif
Čia mano pirmas darbas, taip kad būtų gerai išgirsti kritikos (kad jis gražus - tai ir pati žinau, man jis be galo gražus blush2.gif , vis atsižiūrėti negaliu; na ir kas, kad niekam nereikalingas mad.gif tongue.gif lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
Tokia karti tiesa verysad.gif . Reikalingas tik tiek, kad jo darymas man teikė pasitenkinimą, o dabar tai ir dėti nėra kur. Iš pradžių galvojau - bus dukrytei užsikloti, bet kaip užvalkalą daryti minties atsisakiau, tai ir liko toks tik dekutis, ir užsiklojimui tai per plonas. Kaip užtiesalas lovytei irgi netinka, nes truputį per trumpas ir truputį per platus, o ir dažnai dieną dukrytę įdedu į lovytę žaisti, kad netrukdytų, pav., išsilyginti ką nors, tai nesinori, kad tryptų mirksiukas.gif
Dabar šiaip ant lovos ištiestas būna, tai dukrytė kartais glosto jį, atrodytų patinka, ale kad ji glosto, nes matė, kaip aš jį pastoviai čiupinėjau (kai dygsniavau), tai ji tiesiog mėgdžioja ir tiek mirksiukas.gif
Vyras sako, imkime ir pakabinkime ant sienos, gražu, o ir vargai tiek visus 3 mėnesiu, bet - nea, visai nenorėčiau kiekvieną dieną prieš akis jo matyti, be to, man vis klaidos išlenda (kurių, aišku, kiti tai ir nepamato lotuliukas.gif )

Knopke, o ir perleisti tau negalėčiau - per daug brangus, o ir dukrytė jau spėjo pašventinti lotuliukas.gif . Jei būtų galima skiautinius štampuoti po vieną per dieną - tada kodėl gi ne ax.gif

Tai vat kaip yra. Gražu, bet naudos jokios verysad.gif
Kaip ir su servetėlėm (puodkėlėlėm ?!), pridariau - man patinka, gerai, kad išdovanot tokių negaila - taip ir padariau. Tik porelę sau pasilikau va tokių (tik jos nėra tokios kreivos, kaip fotkėj gavosi kažkodėl g.gif )

user posted image

Ale irgi niekam jos nereikalingos verysad.gif

Ir kas mane galėtų įtikinti, kaip taip nėra blush2.gif

Nu nieko, dabar šį tą praktiškesnio sumislijau padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raskis: 24 vasario 2006 - 14:58
Gal kas nors galetu pageldeti smile.gif
Arteja mano anytos gimtadienis ir neturiu ka padovanoti. Galvojau, gal dvi pagalveles is skiautiniu tiktu... http://www.thecreati...=20040504200942 - na si gal jau per sudetinga... Noreciau paprastos - pavyzdziui, kai kvadratas, kvadrate buna ir t.t. Gal kas nors apsiimtu tokias dvi pasiuti iki 02.28? smile.gif Ir kiek tas kainuotu?
Atsakyti
am... as negalvojau, kad tiek daug darbo cia... ups... O jei darant kvadrata kvadrate, vistiek daug darbo? Tiksliau dideliam kvadrate perpus mazesni kvadrata is trikampiu?

Nu is esmes mes anyta sveikinsim tik savaitgali... Tai kaip ir savaite dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lali: 25 vasario 2006 - 17:00