Sveikutes darbstuoles, dabar jau trupuiti apleidusi siuvima, bet stai mano pagamintos dezutes, zurnalu deklas ir dovanu maisiukas skiautiniu technika (primirsau, kaip tiksliai toks langeliu siuvimo budas vadinasi
)

QUOTE(CDA @ 2006 01 16, 09:42)
Dezutes "gatavos" - panaudojau tas, kur kopijavimo popierius buna sudetas

Labas visosm skaitiniu myletojoms.Kreipiuosi i jus pagalbos.
Vienam forume radau saunu dzinsini skiautini,tik nelabai suprantu kaip ji daryti,gal kuri kazka panasaus daret ? Na,radau as paaiskinimus kaip ji daryti bet vistiek neaisku
Vienam forume radau saunu dzinsini skiautini,tik nelabai suprantu kaip ji daryti,gal kuri kazka panasaus daret ? Na,radau as paaiskinimus kaip ji daryti bet vistiek neaisku

Mačiau kiek kitokį siuvimo būdą. Apskritimo viduje nubraižomas kvadratas, tada du apskritimus sudedam gerom pusėm į vidų ir nusiuvam vieną kraštą. Dedam kitą apskr. ir siuvam kitą kraštą. Taip visus susiuvus dedam viduriuką ir tuos pusapskritimius, kurie kyšo geroje pusėje prisiuvam arba palenkdami rankomis, arba per viršų zigzagu. Tikiuosi, kad suprantamai parašiau.

QUOTE(Jumi @ 2006 02 15, 15:43)

sita pati radau,bet ne tas

atsake man pati sio darbelio savininke(kurios darbo foto pasinaudojau jusu patarimo klausdama)Bandau pasiuti maza pavysdeli. Jei kas iseis pasigirsiu

Jumi, ten tikrai tas pats, tik kad krashtus uzlenke

QUOTE(tokom @ 2006 02 15, 17:10)
Jumi, ten tikrai tas pats, tik kad krashtus uzlenke
galima ir pasiausti ir zigzagu nusiuti...
esu pati siuvusi 

na tai koks tas pats jei krastus reikia lenkti ir apskritimo ir kvadrato

beje ir siuvas visai ne taip

va nuoroda kuria man dave ir pagal kuria as siuvu

CIA
Sutinku,kad panasu bet ne tas pats

Raskis,as ir rusiskuose skaitau

Osinkavienoj is temu merginos sudeja ivairiausias su skiautiniais susijusias nuorodas

Noriu savo pagalvėle pasigirti

Papildyta:
O siaube, kokia maža išėjo

Kad mane prispaudė (pirštais nerodysiu - kas
)pasidemonstruoti - tai prašom
Čia mano pirmas darbas, taip kad būtų gerai išgirsti kritikos (kad jis gražus - tai ir pati žinau, man jis be galo gražus
, vis atsižiūrėti negaliu; na ir kas, kad niekam nereikalingas
)

Čia mano pirmas darbas, taip kad būtų gerai išgirsti kritikos (kad jis gražus - tai ir pati žinau, man jis be galo gražus

Tokia karti tiesa
. Reikalingas tik tiek, kad jo darymas man teikė pasitenkinimą, o dabar tai ir dėti nėra kur. Iš pradžių galvojau - bus dukrytei užsikloti, bet kaip užvalkalą daryti minties atsisakiau, tai ir liko toks tik dekutis, ir užsiklojimui tai per plonas. Kaip užtiesalas lovytei irgi netinka, nes truputį per trumpas ir truputį per platus, o ir dažnai dieną dukrytę įdedu į lovytę žaisti, kad netrukdytų, pav., išsilyginti ką nors, tai nesinori, kad tryptų
Dabar šiaip ant lovos ištiestas būna, tai dukrytė kartais glosto jį, atrodytų patinka, ale kad ji glosto, nes matė, kaip aš jį pastoviai čiupinėjau (kai dygsniavau), tai ji tiesiog mėgdžioja ir tiek
Vyras sako, imkime ir pakabinkime ant sienos, gražu, o ir vargai tiek visus 3 mėnesiu, bet - nea, visai nenorėčiau kiekvieną dieną prieš akis jo matyti, be to, man vis klaidos išlenda (kurių, aišku, kiti tai ir nepamato
)
Knopke, o ir perleisti tau negalėčiau - per daug brangus, o ir dukrytė jau spėjo pašventinti
. Jei būtų galima skiautinius štampuoti po vieną per dieną - tada kodėl gi ne
Tai vat kaip yra. Gražu, bet naudos jokios
Kaip ir su servetėlėm (puodkėlėlėm ?!), pridariau - man patinka, gerai, kad išdovanot tokių negaila - taip ir padariau. Tik porelę sau pasilikau va tokių (tik jos nėra tokios kreivos, kaip fotkėj gavosi kažkodėl
)

Ale irgi niekam jos nereikalingos
Ir kas mane galėtų įtikinti, kaip taip nėra
Nu nieko, dabar šį tą praktiškesnio sumislijau padaryt

Dabar šiaip ant lovos ištiestas būna, tai dukrytė kartais glosto jį, atrodytų patinka, ale kad ji glosto, nes matė, kaip aš jį pastoviai čiupinėjau (kai dygsniavau), tai ji tiesiog mėgdžioja ir tiek

Vyras sako, imkime ir pakabinkime ant sienos, gražu, o ir vargai tiek visus 3 mėnesiu, bet - nea, visai nenorėčiau kiekvieną dieną prieš akis jo matyti, be to, man vis klaidos išlenda (kurių, aišku, kiti tai ir nepamato

Knopke, o ir perleisti tau negalėčiau - per daug brangus, o ir dukrytė jau spėjo pašventinti

Tai vat kaip yra. Gražu, bet naudos jokios

Kaip ir su servetėlėm (puodkėlėlėm ?!), pridariau - man patinka, gerai, kad išdovanot tokių negaila - taip ir padariau. Tik porelę sau pasilikau va tokių (tik jos nėra tokios kreivos, kaip fotkėj gavosi kažkodėl

Ale irgi niekam jos nereikalingos

Ir kas mane galėtų įtikinti, kaip taip nėra

Nu nieko, dabar šį tą praktiškesnio sumislijau padaryt

Gal kas nors galetu pageldeti 
Arteja mano anytos gimtadienis ir neturiu ka padovanoti. Galvojau, gal dvi pagalveles is skiautiniu tiktu... http://www.thecreati...=20040504200942 - na si gal jau per sudetinga... Noreciau paprastos - pavyzdziui, kai kvadratas, kvadrate buna ir t.t. Gal kas nors apsiimtu tokias dvi pasiuti iki 02.28?
Ir kiek tas kainuotu?

Arteja mano anytos gimtadienis ir neturiu ka padovanoti. Galvojau, gal dvi pagalveles is skiautiniu tiktu... http://www.thecreati...=20040504200942 - na si gal jau per sudetinga... Noreciau paprastos - pavyzdziui, kai kvadratas, kvadrate buna ir t.t. Gal kas nors apsiimtu tokias dvi pasiuti iki 02.28?

am... as negalvojau, kad tiek daug darbo cia... ups... O jei darant kvadrata kvadrate, vistiek daug darbo? Tiksliau dideliam kvadrate perpus mazesni kvadrata is trikampiu?
Nu is esmes mes anyta sveikinsim tik savaitgali... Tai kaip ir savaite dar...
Nu is esmes mes anyta sveikinsim tik savaitgali... Tai kaip ir savaite dar...