Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

Man atrodo nei aš kažką baisaus parašiau nei kažką įžeisti bandžiau - tik išaiškinau kaip reikalas atrodo.
Taip, žinoma -iš 9 skiaučių, turint siuvimo mašiną, susiūti daug labai laiko nereikia, bet visų pirmiausia reikia turėti medžiagų, visų antra jos turi būti išskalbtos ir tinkamai paruoštos, suderintos, iškirptos, susiųtos - ir tai nėra daugiausiai laiko užimanti skaiutinio dalis. Toliau siuvinys sujungiamas su sinteponu bei pamušalu, paruoštos daigstyti detalės, daigstomos, vėliau siuvamos pagalvėlės dalys. Ir įkvėpimas ne paskutinis dalykas kaip merginos rašė.
Džiaugiuosi, kad pavyko rasti galintį padėti žmogų. Bet prisipažinkim nuoširdžiai - galutinis terminas ktikrai ne 28 diena, na nebent tas žmogus jau turi pasiūtų pagalvėlių.
4u.gif
Atsakyti
ex... siandiena kazkaip ikvepimas kai sove smile.gif) ir stai prasau rezultatas ax.gif man jis visai interesnas gavosi wub.gif

user posted image
Atsakyti
ax.gif Šio vakaro darbas... Kažkaip vėl užėjo siuvimas tongue.gif Dabar mezgimas liko antram plane lotuliukas.gif Tik neklauskit kas bus, nes nežinau, tiesiog blokus dedu į vieną krūvą, gal sugalvosiu ką nors gigantiško lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
ax.gif Šio savaitgalio darbas... Dar šiltas lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nius tai pasigirsiu... tai kas kabo:))))
user posted imageuser posted image

o kiti darbeliai ...
user posted imageuser posted image
user posted image

uch gal gana?smile.gif)) nors daugiau nieko idomaus ir neturiu biggrin.gif

tik nepykit, foto keliau is kitu forumu, tai gavosi kiek didokos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 birželio 2007 - 11:17
Bandau sukelti kelias nuotraukėles ax.gif Tikiuosi, kad pavyks
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Valio!!!!!!!!!!! TOKOM tu tikra draugė, lieku skolinga. Sakyk kur ir kada essen.gif
Atsakyti
Na jau kai išmokau kelti nuotraukas, tai dabar visas paloves iškilosiu. O tas baltas daiktas tai va šitos lovatiesės antroji pusė ir dygsniuota rankomisuser posted image
dar viena mažesnė lovatiesėuser posted image
ir ridikulis
user posted image
na šiandienai pakaks.
Atsakyti
Dalyvauja viename projekte flirt.gif, atvirutes sirdeliu tema. Ir stai prasau ivertinti mano savaitgalini darba lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
is arciau... ax.gif
Atsakyti
CDA smile.gif nepriklausau jokiam klubui.. Gavosi taip, kad musu kursas (2005 metais lankiau skiautiniu kursus pas Kriauneviciene ir Tamonyte) isiskirste kas sau. Kaip sakoma likau ant ledo, o realizuoti save tai norisi... ax.gif Prisijungiau internete prie Europos megeju skiautininkiu ir taip kaskart vis koks nors projektelis ishkrenta. Sausio men. buvo tema zvaigzdziu blokas melyname fone 30x30 cm. O si karta atvirutes sirdeliu tema. Idomi tema, nes dar nezinojau kas tai per atvirute is medziagos. O pasirodo labai idomu. Darai atvirute is ko papuola, t.y. gali buti skiautes gabalas, siulas... tvirtini ja kaip nori, gali siuvineti kaip nori... mano masina paprastute tai as verciausi is padeties, dejau medziagos gabala, dariau sirdute is kitokios spalvos ir fakturos medziagos, dar siulu imaisiau, o ant virsaus tiuli ir siuvau zigzagu auksiniais siulais... ir stai jums atvirukas:)) zinoma kitoje puseje dejau balta audini! blush2.gif
Jau pora atviruku gavau is kitu saliu ir jie superiski, maniesiems ne pro kur lygintis. Bet bandyti buvo verta manau wub.gif
Atsakyti
Gražūs atvirukai. Kaip smagu tokius daryti. O kaip tas europietes susiradai?
Aš irgi turiu vieną visiškai nefunkcionalų, bet man malonų darbelį. Tai "laiškas" draugei, kažkada gavau tikrai ilgą laišką nuo draugės, kurio gale buvo prierašas- o tu ar sugebėtum tokį parašyti? Na tai aš jai pasiuvau
user posted image
Atsakyti
CDA, Tokom saunuoles!!! Ziuriu ir atsigaunu,tokius grozius kuriat !!!!
O as nesigiriu tik parodau nes zadejau. Dar nebaigtas(nes masiniukas atsisake toliau siut lotuliukas.gif ) Aciu uz pamokymus. Pries jusu darbus manasis kaip kokia pirmokelio keverzone blush2.gif
user posted image
Atsakyti