Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

Noriu dar vienu savo "šedevru" pasigirti. Tai dvigulės lovos lovatiesė siūta rankomis, nes tuo metu dar neturėjau siuvimo mašinos.
user posted image
Vargau 8 mėnesius, bet buvo verta.
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2006 04 08, 20:33)
Noriu dar vienu savo "šedevru" pasigirti. Tai dvigulės lovos lovatiesė siūta rankomis, nes tuo metu dar neturėjau siuvimo mašinos.
user posted image
Vargau 8 mėnesius, bet buvo verta.

Ir apšalau pamačiusi, laaaaaaaaaaaaaabai gražu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šaunuolė, darbelis tiesiog fantastiškas ir spalvos kaip šauniai suderintos, būtum šalia išbučiuočiau už tokias grožybes blush2.gif
Čia gal beryšio klausimėlis, bet kaip sugebi suderinti spalvas (gal kas mokė), aš tai turiu pilna medžiagų įvairiausių prisipirkusi, bet vis nedrįstu pradėti, nes manau kad nesugebu suderinti spalvų.
Atsakyti
Klausimėlis visai ne be ryšio, tiesiog natūralioje šviesoje susidėliok medžiagas ir žiūrėk kokie deriniai tau gražūs. Kažką pridėk, jei reikia atimk. Išsirink ornamentą ir pagalvok kiek spalvų jame naudosi. Ir siūk iš gražiausio tau medžiagų derinio.
Atsakyti
Na pagaliau iveikiau as savo galvosuki del uztrauktuko lotuliukas.gif Jusu teismui balinis tasiukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
bandau įkelti savo skiautinio nuotrauką
user posted image

jį siuvau prieš 2 metus.

CDA, žiūrinėdama savo albumų archyvus, Daukanto mokyklos parodoje radau tavo užtiesalo nuotrauką. jau tada jis man labai patiko, kitaip nebūčiau fotografavusi.
Atsakyti
o čia manasis (pirmasis) ax.gif http://www.biteplius...075-=(785509613
Atsakyti
Saulažiede tik neužmesk, nes mūsų gretos ir taip negausios.
Lukasta, žuvytės tikrai matytos ir labai mielos, bet tavo karoliai miegoti ramiai neduoda. Visa laimė, kad namie sėdžiu ir puoštis nėra prieš ką, nes kitaip reikėtų rinktis ar nerti, ar siūti. O čia noriu savo nauju darbeliu pasigirti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 birželio 2007 - 11:18
Senų džinsų panaudojimas (vidun sukišau vaikiškų vežimėlių čiužinukus, kuriuos kažkodėl laikiau spintoje). Labai smagu ant tokios kėdės vėjuotą dieną sėdėti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 birželio 2007 - 11:19
Aš tai pirma išsirenku ornamentą, po to žiūriu kokios medžiagos turiu daugiausia, ta bus pagrindinė ir prie jos derinu likusias. cool.gif
Atsakyti
Si karta is turimos man nesigaus ax.gif labai patiko nuziuretoji pirktine... tongue.gif
Klausymas??! O kokios spalvos audini dedi apacioje?? unsure.gif
Atsakyti
Atsakymas- jei turi galvoje trečią sluoksnį, tai geriau margą- ne taip matosi kai dygsniuojant reikia panaudoti kelias spalvas ar truputį nusišleivoja ax.gif
Atsakyti
g.gif aš galvojau gal baltą, nes mačiau pirkti kaip tik 2 m pločio lotuliukas.gif tai nereiketų sudurti bigsmile.gif
Atsakyti