Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

Saunuole,kad atsispyrei pagundai.. ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
o maniske, priesingai, intensyviai lapus naujus leidzia smile.gif tai ar tokiai gelei reikia mazinti laistyma? gal ji visai neatostogaus? galvoju, kad gal reikia palaukti, kol apstos leisti naujus lapus ir tada vezti pas mama, kur vesiau
Atsakyti
Reqila, mano klivija protestuoja miegojimui bigsmile.gif radau zieda tarp lapu belendanti, tai ka man dabar su ja daryti unsure.gif
Atsakyti
Matyt ji vasaros metu pailsejo.Netraukti laistymo negalima.Liek su siltesniu vandeniu,kol kas be trasu.Veliau,kai stiebas islis bent per sprindi-tuomet duosi trasu:zydinciom arvba su daug fosforo turinciom..Knygelej smulkiai aprasyta visi etapai.Pailses po zydejimo.
Atsakyti
Stai smile.gif
Papildyta:
Zinai pas mane tas kambarys vesus ziema vasara, tai gal ji ir ilsejosi tada.
Atsakyti
Zinoma,kad turejo tokia galimybe.Tik nepaspartink su trasom liet-prazys tarp lapu.Megaukis ziedais..Manosios irgi bando protestuot augdamos(kaip mazu vaiku nenuvarai miegot:))Neklauso ir manosios..
Atsakyti
oi kaip tau pavydziu tina smile.gif labai tikiuosi, kad ir maniske kada nors mane pradziugins
Atsakyti
Nepavydek nono.gif siaip ji pas mane kazkaip be problemu zydi ir zydi. Simet jau antrakart atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 10 12, 01:12)
Nepavydek  nono.gif siaip ji pas mane kazkaip be problemu zydi ir zydi. Simet jau antrakart atrodo.

biggrin.gif cia baltas pavydas, ne juodas biggrin.gif kaip cia nepavydesi, jeigu net antra syki zydi, zydi ir zydi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 12 spalio 2006 - 10:11
..kai pas mus zydes-pas Tina nezydes...ji mums pavydes ax.gif
Atsakyti
Oi jus smile.gif
Atsakyti
Pavasarį pirkau nukainuotą
kliviją (didžiulė,tik nužydėjus) ir dabar leidžia žiedą.
Jau suskaičiavau 17 žiedų thumbup.gif

http://img214.images...m0178wn8.th.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 13 spalio 2006 - 07:22